- 1 Nisan 2021
- 1.544
- 1.513
- 83
- Konu Sahibi Pestososlumakarnam
-
Çok fazla yazım hatası yapmışsınız anlamadım bir kaç yeri, neyse yazın saçımı iki güne bir yıkarım çok çabuk olmasada 3. Günde yaglanmaya başlıyor .Yazın her gün tıkıyorum saçımı bu sefer çatal çatal oluyor. Kupkuru. Yıkamazsam çok kirliymiş gibi geliyor. Üni de başladı bu durum.
Bazen iş yerinde görüyorum kızları kulaklarına kadar yağlı saçla gayet rahatlar. Bu sefer bir gün bekleyeyim dedim gece gece uykum kaçtı kalktım saat 5 acaba yıkasam mı diyorum. Yıldım uzun saçı toka kurut tara fönle her gün hee gün. Acaba dönsen mi diye normal bıraktım yine aynı.
Psikolojik mi bilmiyorum. Siz kaç günde bir yıkıyorsunuz saçınızı?
Ay çok mutsuzum Şuan yıkamak istiyorum
Sürekli sacini yikarsan zaten ona göre yagli yapar. Ben 4 günde bir yikiyorum saclarimi o sürece kadar yaglanmiyor 5cü gününde yaglaniyor bunu cözdükten sonra ona göre ayarladim, kumral sacliyim bunu da belirteyim. nasil yani 4 günde bir dus mu aliyorsunuz der gibi duydum hayir her aksam muhakkak vucut dusu alirim, sac yikama günü gelince komple dus alirim. Bu kadar takik olmayin saclariniza yazik mahvolur hizli uzatma özelligi kaybeder sac telleri incelir kisacasi sac sagligin özelligi yitirirYazın her gün tıkıyorum saçımı bu sefer çatal çatal oluyor. Kupkuru. Yıkamazsam çok kirliymiş gibi geliyor. Üni de başladı bu durum.
Bazen iş yerinde görüyorum kızları kulaklarına kadar yağlı saçla gayet rahatlar. Bu sefer bir gün bekleyeyim dedim gece gece uykum kaçtı kalktım saat 5 acaba yıkasam mı diyorum. Yıldım uzun saçı toka kurut tara fönle her gün hee gün. Acaba dönsen mi diye normal bıraktım yine aynı.
Ayy ne güzel dert.Yazın her gün tıkıyorum saçımı bu sefer çatal çatal oluyor. Kupkuru. Yıkamazsam çok kirliymiş gibi geliyor. Üni de başladı bu durum.
Temizlik konusunda çok hassas biriyim, şu sıcaklarda da duş almadığım gün yok ama mesela benim saçımı kurutmuyor, çünkü bence tamamen yapısal. Bi arkadaşım vardı, duştan 2 saat sonra bile saçı yağlı ve sönük duruyordu. Ben 1 hafta yıkamasam (Allah korusun) yağlı durmaz. Yani herkese göre değişiyor bu durum.
Görüntü ve kokuda bi şey yok da sen böyle hissediyosan tamamen psikolojiktir zaten.
Ayy ne güzel dert.
Sürekli sacini yikarsan zaten ona göre yagli yapar. Ben 4 günde bir yikiyorum saclarimi o sürece kadar yaglanmiyor 5cü gününde yaglaniyor bunu cözdükten sonra ona göre ayarladim, kumral sacliyim bunu da belirteyim. nasil yani 4 günde bir dus mu aliyorsunuz der gibi duydum hayir her aksam muhakkak vucut dusu alirim, sac yikama günü gelince komple dus alirim. Bu kadar takik olmayin saclariniza yazik mahvolur hizli uzatma özelligi kaybeder sac telleri incelir kisacasi sac sagligin özelligi yitirir
Aynı dert bende de var, fakat benım saclarım hergun yaglanıyor ya da bana öyle geliyor, yaz kış hergün duş alırım, dısarı cıkamam, sankı herkes sacıma bakıyor gibi hissederim yıkamazsam.. Hatta arkadaslarımın övgüsünü alır saclarım hep mi temiz olur dıyeYazın her gün tıkıyorum saçımı bu sefer çatal çatal oluyor. Kupkuru. Yıkamazsam çok kirliymiş gibi geliyor. Üni de başladı bu durum.
Haftada 2 kez şampuanla yıkıyorum. Onun dışında illa saçım ıslansın istiyorsam ya sadece suyla ya da saç kremiyle yıkıyorum. Saçlarım yağlı değil, muhtemelen bir ay yıkamasam yağlanmaz. Her gün yıkanan saç yıpranır hele bir de kurutuyorsanız ne hale gelir o saç.
Çalışırken her gün yıkıyordum çünkü saçım çok hızlı yaglanir. Hani diyorlar ya her gün yikadigin icin yaglaniyor 2,3 günde bir yıka. Yok öyle bir sey uzun sure issiz kaldim ve günlerce saçımı yikamadigim oldu asla bir işe yaramıyor. Yağlı saç yağlıdır yani bu kadar. Saçım ertesi güne yaglaniyor
Ama sizin yıkayınca kuruyorsa ve çatal çatal oluyorsa kuru diye düşündüm. Neden kirli olduğunu düşünüyorsunuz ağırlık mi yapiyor, kokuyor mu? Yazlari terliyor da insan her gün yıkanılanilir gibi geldi ama sizin ki takıntı mi normal mi anlayamadim
Yazın her gün tıkıyorum saçımı bu sefer çatal çatal oluyor. Kupkuru. Yıkamazsam çok kirliymiş gibi geliyor. Üni de başladı bu durum.
İşte sizin durumunuzda ben her gün yıkıyorum :) ertesi güne yağlanan saçımla rahat etmiyorum asla. Kötü bir görüntü, ağırlık oluyor ve pis hissediyorumYok dibi yağlı ucu kuru. Biraz uzun çünkü. Benim ikinci gün yanlardan başlıyor yağlanmaya 3 ü çıkarmaz ne şampuanlar kullandım
İki hafta kadar bende denedim az yıkamayı. Hatta tarak değdirmedim yine aynı.
Dün kendimle savaştım yıkamamak için saçımı toplayıp duş alıyorum her gün kesin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?