- 13 Ağustos 2014
- 5.574
- 2.435
- 448
- Konu Sahibi Pestososlumakarnam
-
siz resmen bensiniz . aynen bu durumdayım . şurada durayım da belki bana da bir fikir olur.Yazın her gün tıkıyorum saçımı bu sefer çatal çatal oluyor. Kupkuru. Yıkamazsam çok kirliymiş gibi geliyor. Üni de başladı bu durum.
Bazen iş yerinde görüyorum kızları kulaklarına kadar yağlı saçla gayet rahatlar. Bu sefer bir gün bekleyeyim dedim gece gece uykum kaçtı kalktım saat 5 acaba yıkasam mı diyorum. Yıldım uzun saçı toka kurut tara fönle her gün hee gün. Acaba dönsen mi diye normal bıraktım yine aynı.
Psikolojik mi bilmiyorum. Siz kaç günde bir yıkıyorsunuz saçınızı?
Ay çok mutsuzum Şuan yıkamak istiyorum
siz resmen bensiniz . aynen bu durumdayım . şurada durayım da belki bana da bir fikir olur.
benim ki şöyle .
benim ki şöyle .
Saçım asla yağlı değil. Bir ay yıkamasam yağlanmaz yani. Benim ki tamamen psikolojik . Saçlarımı yıkamadıgım gün uyuyamıyorum o derece. Saçlarım kıvırcık ve aşırı gür , sürekli yıkadıgım için kupkuru.
Boyle saçma konu bildirimleri almamak için napabilirim?Kazen
Bildirim yollarken şu üyeye yollama diyemiyoruz. Üzgünüm, görmezden gelmeniz çok zor olmasa gerek.
Hayır ölümcül kas hastası SMA lı bebekler ile ilgili konuyu aynı sekilde herkese bildirim gondermenizi istedim, yapmadınız ya da görmediniz.
Biri saçını hep kirli hissediyormuş diye bildirim gonderince sinirleniyor insan. Kusura bakmayin !
Allah başka dert vermesinYazın her gün tıkıyorum saçımı bu sefer çatal çatal oluyor. Kupkuru. Yıkamazsam çok kirliymiş gibi geliyor. Üni de başladı bu durum.
Bazen iş yerinde görüyorum kızları kulaklarına kadar yağlı saçla gayet rahatlar. Bu sefer bir gün bekleyeyim dedim gece gece uykum kaçtı kalktım saat 5 acaba yıkasam mı diyorum. Yıldım uzun saçı toka kurut tara fönle her gün hee gün. Acaba dönsen mi diye normal bıraktım yine aynı.
Demediniz evet şimdi konuya etiketledim sizi bekliyorum görmenizi.Benden bildirim yollar mısın diye talepte bulunan herkesin talebini yerine getirdim. Size lütfen bana şu gün hatırlatın sıraya alalım demediysem gormemisimdir.
Ben bir gün arayla yıkarım, kışın 2 günde bire de çıkıyor faha az yağlandığı için. Daha sık duş almam gerekirse saçımı sadece ıslatırım ya da kuru bırakırım. Saç dengesine göre hareket etmek lazım. Yağlanma süresini bilip ona göre yıkamak doğru olan, bence biraz mücadele etmeyi deneyebilirsiniz, kışın deneyin derim.Yazın her gün tıkıyorum saçımı bu sefer çatal çatal oluyor. Kupkuru. Yıkamazsam çok kirliymiş gibi geliyor. Üni de başladı bu durum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?