Saç Uzatma Yöntemleri "Saçım hızlı uzasın" diyenlerin alan

Kızlar bu kürler her kişide farklı etki yapıyor. Sonuçta hepimizin saç derisi farklı. Mesela turplu su ve sinameki kürlerini bende uyguladım ama istediğim sonucu alamadım öyle gözle görülür bi değişim yaratmadı bende. Şimdi de lavanta kürünü yapıyorum, bakalım ne olcak Yumuşatıyor ve daha sağlıklı gösteriyor sanki :81:
Saçıma uzasın diye sürmediğim şey kalmadı, ne saçmış arkadaş ya bi belime getiremedim gitti

Evet ben kullandım ve hala da kullanıyorum.Kesınlıkle denemelısınız.zaten bununla ilgili bir baslık acılmıs.bendeki etkılerını orda da anlattım.gercekten sac uzatıyor,yumusatıyor,parlatıyor ve resmen saç çıkartıyor.

Kafeinli sampuanlar baya uzatiyomus saci,bir forumda okudum.Boyle bisey duyan baska biri var mi kizlar ?

bende saclarim cabuk uzasin istiyorum yaaaa
düzleztirici yaptigim icin hep kiriliyolar

bende saclarim cabuk uzasin istiyorum yaaaa
düzleztirici yaptigim icin hep kiriliyolar

Saçlarım hafif dalgalı ve boyu belimi baya bi geçiyor.Okula giderken saç düzleştiricisini çok fazla kullandığım için saçlarım kırılmıştı.Saçlarımı burup üstündeki kırıklardan kendim aldım.Böylece boyu da kısalmadı.Bunu yaptıktan sonra doğal zeytinyağı ve 1 yumurta sarısını karıştırıp saçlarıma sürüyorum.Zeytinyağını saçlarımın uzunluğuna göre koyuyorum.Yarım saat bekletip yıkadıktan sonra saçımdaki değişimi herkes fark ediyor.Maydonoz suyu da saçı çok güzel yapıyor.Tavsiye ederim.

şampuanıma kaTTım biraz pis kokuyoR ama oLsunnn saÇımı ipek gibi yapıyoR okUl başLadı diye bırakmışTım camterebentiyiii haLa şampuanımın içinde duruyorr acaba tekraradan kullanmaya başlasammm kötü birşey olur mu kii hemen hemen 1 senelikk falan :)))) yada 8 ay o civarlarda

ben de saç dökülmesine iyi geldiği için almıştım ... bir arkadaşımda gerçekten işe yaradı ve saçları gerçekten bollaştı...ancak bende fazla dökülmeye neden oldu maalesef... herkeste aynı etkiyi yapmayabiliyor... ben sampuana katıp kullanmıstım kokusu fena ama saçta kalmıyor elbet... yine de dikkatli kullanmanızı öneririm

bence kullanma o şampuanı yeniden hazırla çok uzun zaman olmuş bozulmuştur

Arkadaslar size bir tavsiye. Eger kansız veya vitaminsizseniz kralıda olsa işe yaramaz. Denemediğim hiçbirşey kalmadı ne yaptıysam etki etmedi uzamasına.
Zaten saç kökten uzuyor ve yeterli besini vücuttan alması gerekiyor.. Doktora gittim rahatsızlığım için ve saça bile etkisi oldugunu söyledi bu kansızlık ve vitaminsizliğin..
Önce sağlınıza, yiyip içtiklerinize dikkat edin daha sonrada saçınızla ilgilenin ve bol bol kan yapıcı yiyecekler yiyin. Kanın saçta çok önemli bir rolü var..:26:

Benim de saçlarım çok ağır uzuyor.. Şimdi forumdan okuyupta anladıgım su: Sampuanın icine sarımsak yada sarımsak yağı konur,çam terebentin ve badem yağı karıstırılarak sacta uzun süre bekletilir.

Yanlıs varsa düzeltiniz lütfen cnkü sac bu önemli

bir de duydugum fakat denemediğim bir seyi paylasayım sizinle.. Arkadasımın ablası güzellik kursuna gitmiş ve orda hocaları demiş ki doğum kontrol haplarını ezip sampuana karıstırın :S ne kadar doğru bilemem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…