merhaba arkadaşlar ben ne yaptıysam uzamıyor artık saçımda binbir tane şey denedim badem yağıdır,zeytin yagıdır ne duysam sürdüm anlıycagınız ama uzamıyor nette şu HC nin ürünlerini gördüm hızlı uzuyormuş acaba kullanınız varmı işe yarıyormu yardımcı olursanız sevinirim
bence de tatlım..bir bak istersen hc için açılmış bir konu başlığı var saç kısmında..ayrıntılı yorumlar var kullananlardan..
ben tercih etmem,çok pahalı içindeki miktara göre..başka yağlarda aynı işi görür bence..
Aliyecim,ben artık saçımın uzamasını kafama takmayacağım..öyle karar aldım..yoksa kafayı yiyeceğim valla uzadı uzamadı diye..
inşallah yapabilirim yani..
Ne güzel canim.. uygulayabilirsin insallah
bende ayni seyi söyluyorum, *ARTIK TAKMAYACAGIM, TAKMAYACAGIM NASIL OLSA UZAYACAK* diye ama bidahaki sefer aynada kendimi görünce yine basliyorum..
hc yi ben kullanıyorum 2 hafta oldu.tabiki 2 haftada uzamadı.evet 2 haftada bakım yaptı.hc nin içindeki yağların bakımını başka yağlarda yapar demişsiniz,başka yağların içeriğindeki asit saçları döküyor.bizzat denemiş biri olarak söylüyorumbenim denemediğim yöntem kalmadı.saçlarım yıllardır küt!ben hcden ümitliyim,birkaç ay geçtiğinde gelişmeleri yazıcam ve kullanmaya devam edicem..dediğiniz gibi kafaya takmamak gerekiyor,birde ben sigara kullanıyorum ve düzensiz uyuyorum..bununda büyük etkisi var saçlarımın uzamamasında.ilbet uziycak işlem yaptırmazsanız,fön maşa,boya oreal kullanmazsanız,kafaya takmazsanız düzenli bakımınızı yaparsanız uzar ben 6 ay sonunda saçlrımın istediğim boya geleceğini düşünüyorum en azından ümitliyim :) herkese iyi saç uzatmalar diliyorum..
hc yi ben kullanıyorum 2 hafta oldu.tabiki 2 haftada uzamadı.evet 2 haftada bakım yaptı.hc nin içindeki yağların bakımını başka yağlarda yapar demişsiniz,başka yağların içeriğindeki asit saçları döküyor.bizzat denemiş biri olarak söylüyorumbenim denemediğim yöntem kalmadı.saçlarım yıllardır küt!ben hcden ümitliyim,birkaç ay geçtiğinde gelişmeleri yazıcam ve kullanmaya devam edicem..dediğiniz gibi kafaya takmamak gerekiyor,birde ben sigara kullanıyorum ve düzensiz uyuyorum..bununda büyük etkisi var saçlarımın uzamamasında.ilbet uziycak işlem yaptırmazsanız,fön maşa,boya oreal kullanmazsanız,kafaya takmazsanız düzenli bakımınızı yaparsanız uzar ben 6 ay sonunda saçlrımın istediğim boya geleceğini düşünüyorum en azından ümitliyim :) herkese iyi saç uzatmalar diliyorum..
:) tabiki memnunum aslında.uzama konusundada olursa bir faydası söylerim
arkadaşlar ben saçımı kendim boyadım bir sefer rengi tutmadı sonra siyaha boyadım kendim şimdi deyiştirmek istiyorum yani sarıya dönmek saçlarım çok zarar görürmü acaba
bide arkadaşlar araştırdıkça bisürü şey çıkıyo insan hangisini yapacağını şaşırıyo bisürü güzel yağ var mesela hepsini alasım geliyo okudukça
bakın görün
ardıç yağı : saçın dökülmesini önler
biberiye yağı : saçın dökülmesini ve kepeği önler
buğday yağı : yıpranmış saçları onarır
ceviz yağı : saç diplerini ve saçları besler
çam terebentin esansı : saçı besler , dökülmeyi önler , kepeği giderir
çörekotu yağı : saçı besler dökülmesini önler
defne yağı : saçı uzatır
hint yağı : saç ve kirpikleri güçlendirerek , dökülmesini önlemeye yardımcı olur
ısırgan tohumu yağı : saç dökülmesini durdurur
jojoba yağı : saçı uzatır güçlendirir
menekşe yağı : kuru saçları parlatır nemlendirir
okaliptüs yaği : saç dökülmesinde ve kepeği karşı önerilir
saf zeytin yağı : saçları besler saç diplerini güçlendirir
sarımsak yağı : saçı uzatır , dökülmesini durdurur
susam yağı : saçın kırılmasını önler
tatlı badem yağı : saçı besler dökülmesini önler
tatlı elma yaği : saçlara yumuşaklık ve parlaklık verir
yılan yağı : saçı uzatır besler gürleştirir
kızlar aranızda defne yagı kulanıpta memnun kalan varmı?
canım ya,
ne olacak bizim halimiz bu saçlarla
inşallah tez zamanda uzar dabiz derahat ederiz..
ben saçımın rengini açıcı ile açtım ve kumrala boyadım..kendi rengine ,çok güzel oldu..yıpranma minimum palette ile yaptım..
şimdi grip gibi oldum,biraz bakımlara ara vereceğim..migren de var,bu bakımlar azdırdı migrenimi,kafada kalıyorlar ya saatlerce..
benim geçen sene çok sğlıklı saçlarım vardı,hiç ekstra bir bakım da yapmazdım..ne güzel günlerdi o günler ..
Ben sinameki kullaniyorum. Birazdan 6. kürümü yapacagim. 8.kürde 2 hafta ara verecegim, eger uzarsa sizi haberdar ederim. Ama uzayacagina eminim, sinamekiyle ilgili konu acan arkadasimizin saclari baya bir uzamis. Ayrica o baslikta sac uzatanlar da cok. Hadi bakalim kaldi iki haftam, sonra gelsin saclar bele.
Canim senin saclarin acmadan önce ne renkti? Ben de uzayinca uclardaki siyahlari paletteyle ya da kolestonla acip küllü kumrala boyamayi düsünüyorum. Daha önceden actim saclarimi, sonra kizila boyadim. Ama bu sefer turunculuklari kapatmam gerekecek, acik küllü kumralla mi yoksa küllü kumralla mi kapatabilirim onu arastiriyorum. Kendi saclarim acik kumral onun rengine yakin bir renkte tutturmaliyim.
ben defne yaprağı kullanıyorum.Durulama suyu olarak.Çok memnunum.yumuşacık yapıyor saçları....
sakın deneme bence.Saçların yanar.Olur diyen kuaförlere de inanma.siyahtan dönüş yoktur kolay kolay. uzamasını bekleyeceksin mecburen.Ben yaşadım siyahı akmış olmasına rağmen 2 kez üstüste oryal yapıldı.Ve saçımın bukleleri bozuldu.
aynen..bence de