- 19 Haziran 2015
- 2.015
- 3.013
- 37
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Öyle yapacam zaten teşekkürlerBirkac Uygulamaya sacindaki değişimi farkedersin canim ilk oldugu icin belki sert olmuştur merak etme
Sığır iliği kürünü tavsiye ederimDax supergro benim saçlarımı döküyor arkadaşlar saçlarım yandı renk değişiklikleri yüzünden lastik gibi oluyordu banyo esnasında kötü olan saçlarım ellerimde tutam tutam o kadar bakımlar yapıyorum sinemaki küründen sonra böyle oldu, barcelino saç bakım yağını kullanıyorum aktardan aldığım yağları karıştırdım soğan kürü de yaptım, yardım edin kızlar bu saçlarım nasıl uzayacak
Hem uzatıyor hemde dökülen saçlar yeniden çıkıyor 6 ay yapmanı tavsiye ederim ilk ay her hafta 2. Ay 15 günde bir sonra ayda 1 sefer yaparak kürü tamamlauzatıyor mu saçları döküyor mu
Dax supergro benim saçlarımı döküyor arkadaşlar saçlarım yandı renk değişiklikleri yüzünden lastik gibi oluyordu banyo esnasında kötü olan saçlarım ellerimde tutam tutam o kadar bakımlar yapıyorum sinemaki küründen sonra böyle oldu, barcelino saç bakım yağını kullanıyorum aktardan aldığım yağları karıştırdım soğan kürü de yaptım, yardım edin kızlar bu saçlarım nasıl uzayacak
Canım ben de mega keratin setini ve garantili keratin setlerini şu an araştırıyorum. yorumlardan gördüğüm kadarıyla çok memnuniyet var. siz ne dersiniz. ?sinemaki aman aman saçımı nasıl kuruttu bi daha hayatta sürmem koparak dökülüyo o kür yüzünden ama kükürtü bi araştırayım
Sampuanı cok merak ettim su siralar dogal bir sampuan almayı dusunuyorum ama saclarıma surekli kur uygulamak zorundayım ihmal ettigimde cok kuruyor hem cok uzun hemde surekli boyamak zorundayim kurumasından korkuyorum ? Dogal sampuanlar genelde kurutup sertlestir diye emin olamadımSonraki ayda doğum kontrol hapını bıraktım enteleye başladım. Farmasi maskeye devam ediyordum. Şampuan olarak da madam coco da bulduğum ve hayatmn şampuanı dedğim argan adlı şampuanı kullanıyordum. Kahverengi kutuda. Bir önceki resim 24 şubattı. Şimdi gelen 11 mart. Yani 16 günlük entele sonucum buyrun efendim
Canım baya zaman olmuş ama yeni girdim yine de cevap vermek istedim. Bahsettiğim şampuan doğal şampuan değildi kutunun üzernde argan yazıyordu hala var madam cocoda başka yerde görmedim. Kür için de tek başına dax tüm sorunlarna çözüm olacaktır. Vallahi bunalmayacağnızı bilsem öyle uzun anlatırdım ki bu mucizeyi. Sırtn ortasnda bi saç düşün yıllardır aynı boyda, röfleli ve her dip uzamasnda dibe değil komple yeniden röfle yapılıyor. Plastik görüntü ve doku.. Elimi saçıma atıp parmaklarmı saçın ucundan çıkarmam mümkün değildi.. Ensemdeki saçlar sürekli dolaşık ne el girer ne tarak. Böyle bi halden kurtardı beni dax. Her derdime deva oldu uzattı yumuşattı. Hem sarı hem yumuşak saçlarm var şaka gibiSampuanı cok merak ettim su siralar dogal bir sampuan almayı dusunuyorum ama saclarıma surekli kur uygulamak zorundayım ihmal ettigimde cok kuruyor hem cok uzun hemde surekli boyamak zorundayim kurumasından korkuyorum ? Dogal sampuanlar genelde kurutup sertlestir diye emin olamadım
Canım saçına saf elma sirkesi sür yarım saat hatta bir saat beklet ve durula. Evde yapılan elma sirkesi veya aktardan al market işi değil. Çok geç oldu ama inşallah kestirmemişsindirSaçlarım açıcıdan yandı, ve sanırım küstü, hiç uzamıyor, gerçekten tecrübesi olan biri varsa acil tavsıyelerınıze ıhtıyacım var, yoksa kuaförüm saçımı kesecek.?