- 2 Şubat 2011
- 741
- 22
bu arada kızlar ben saçım oryelden yanınca kestirdim ve siyaha boyadım tekrar şampuanıma çamterebentin katmıştım ve sarmsak katmıştım çünkü aslan yelesi gibi saçlarım uzamaz olmuştu. bakımla falan saçlarımı uzattım bayağı iyi geldi omzumun 1 karış aşağısındaydı kestirdiğimde 3 ay kullandım saçlarım 1 karış falan uzamştı yaza doğru o dayanılmaz şampuan kukusu çekilmediğinden bırakmıştım. tabi ben oryelden kurtlmak için o bakımdan sonra az az kestirdim saçımı en azından saçlarım bayağı kendini onarmış ve uzamıştı şu an 6 7 cm uzasa belime gelir.. çamterentini ve sarmısağı bir arada tavsiye ederim.. kokusuna gelince banyodan sonra saçınızı kremle durulayın ıslakken 3 4 damla badem yağıyla sadece uçlarına yedirin mis gibi oluyo saçlarınız ama şampuan kokusu dayanılmaz söyliyim :) yağ saçları vıcık vıcık yapmaz mı derseniz azıcık bikaç damla yağı saç uçlarına ıslakken sürün kuruyınca eser kalmıyo yumuşack oluyor ve hem de kırıklarınızı onarıyor.Uzun bi aradan sonra şu an sinemaki yapıyorum 2.haftam bayağı iyi bi kür Nisan sonuna kadar kullancam ayrıca dfngarlı organik şampuanıma yine sarmsak attım ve onu kullanıyorum şampuan olarak. Aktara uğrayıp bi de çamterebentin alsam iyi olcak :)
Son düzenleme: