Saç Uzatma Yöntemleri "Saçım hızlı uzasın" diyenlerin alan

bu arada kızlar ben saçım oryelden yanınca kestirdim ve siyaha boyadım tekrar şampuanıma çamterebentin katmıştım ve sarmsak katmıştım çünkü aslan yelesi gibi saçlarım uzamaz olmuştu. bakımla falan saçlarımı uzattım bayağı iyi geldi omzumun 1 karış aşağısındaydı kestirdiğimde 3 ay kullandım saçlarım 1 karış falan uzamştı yaza doğru o dayanılmaz şampuan kukusu çekilmediğinden bırakmıştım. tabi ben oryelden kurtlmak için o bakımdan sonra az az kestirdim saçımı en azından saçlarım bayağı kendini onarmış ve uzamıştı şu an 6 7 cm uzasa belime gelir.. çamterentini ve sarmısağı bir arada tavsiye ederim.. kokusuna gelince banyodan sonra saçınızı kremle durulayın ıslakken 3 4 damla badem yağıyla sadece uçlarına yedirin mis gibi oluyo saçlarınız ama şampuan kokusu dayanılmaz söyliyim :) yağ saçları vıcık vıcık yapmaz mı derseniz azıcık bikaç damla yağı saç uçlarına ıslakken sürün kuruyınca eser kalmıyo yumuşack oluyor ve hem de kırıklarınızı onarıyor.Uzun bi aradan sonra şu an sinemaki yapıyorum 2.haftam bayağı iyi bi kür Nisan sonuna kadar kullancam ayrıca dfngarlı organik şampuanıma yine sarmsak attım ve onu kullanıyorum şampuan olarak. Aktara uğrayıp bi de çamterebentin alsam iyi olcak :)

Son düzenleme:
peki uzamasına etki ediyormu

bu aralar bir sürü bakım yapıyorum.saçım uzuyor.ama hangisi daha etkili bilemiyorum.ısırgan ve kırkkilitotunu 5 dk kaynatıyorum.Söndürünce 2 tane defne yaprağı koyuyorum.soğuyunca süzüp elma sirkesi ekleyip durulama suyu olarak kullanıyorum.

Son düzenleme:

tmm canm saol baya ugrasıyormussun sende

çok haklısın canım..
herşeyin doğalı en güzeli

benimde saçlarım yandıktan sonra netin başından ayrılmadan araştırıp durdum nası uzatırım diye nerdeyse her yazanı denedim kendimde doktorum hem bilimsel hem geleneksel araştırdım her şeyi fazla uzatmayayım şu an dip boyamı yapalı 2 ay oldu ve 5.7 cm uzamış(milimler bile önemli:))kuaförüm bile şaşırdı yaptığım işlemleri söylicem inanın hangisi yaradı bilmiyorum ama uzuyomu uzuyo bu arada bundan önceki 2 ayda 2 cm bile uzamamıştı!bilimsel olarak ;saçın yapı taşı keratindir ve onu oluşturan amino asitler prolin lisin sisteindir ilk bunları barındıran bi tablet varmı diye araştırdım ve solgarın formula snh diye tabletini buldum 2 aydır içtim içinde silikada var ayrıca geleneksel olarak;entele losyonu aldım haftada 2 kere falan saç diplerime sürdüm farklı 2 günde softem diye bi bakım yağını sürdüm hatta bu yağ azaldıkça içine ısırgan yağı susam yağı falan ekledim yani bakım yağının markası önemli deil bence 2 kere sinamekili bakımı yaptım bugün 3.yü yapıcam hıı bide bakım yağının içine amla yağıda katmıştım.şampuana gelince saç uzaması için deilde yumuşatsın diye içine bal koydum..bu bakımları acilde çalıştığım için nöbet çıkışı sabah gelince yapıp uyuyodum uyandığımda yıkıyodum saçlarım platin olduğu için ucundan çok kopuyo dipten uzdığı halde boyu çok atmıyo şimdi kerastase hayat çimentosu serisni alıp kullanıcam..inşallah bi faydasını görürsünüz bana hangisi etki etti bilmiyorum ama benim saçlarım saç rengi (mavi siyah kızıl karamel sarı yok platin) kararsızlığımdan dolayı uzamıyodu gerçekten uzamıyodu dibi 2 ay çıkmamıştı.ŞİMDİ ÇOK MUTLUYUM BEN BURDAN ÇOK ŞEY ÖĞRENDİM UMARIM FAYDASI OLUR HOŞÇAKALIN..

çam terebentini saçınızdan durularken vucudunızda yüzünüzde temas etmemesine özen gösterin istenmeyen tüyleriniz çıkabilir ya da çoğalabilir evet saçı gerçekten inanılmaz uzatıyo ama bu riski de var.

1 ay içinde hemen etki gösteremeyebilir ya da siz farkedemeyebilirsiniz ama ben geçen yıl başlamıştım kullanmay sonra ara vermiştim şampuana kattığınızda kesinlikle dökülmeyi önlüyo ve uzamayı hızlandırıyo keza benim saçlarım çok geç uzar,farkedilir uzama oluyo mutlaka devam edin kullanmaya

Merhaba arkadaşlar ben sinameki otu olan formülü uyguluyorum. 2 hafta oldu daha yeniyim ama inanın saçları çok güzel parlak canlı bakımlı yapıyo ve yumusacık ben bunun faydasını gördüm ve devamda edeceğim sizlere de tavsiye ederim

kızlar selammm ben de yeni katıldım aranıza :)) yaklaşık 2 hafta önce saçlarım yandığı için kısacık kestirmek zorunda kaldımm acil uzatma formülleri ararken burayı buldum ve dün aktara gidip japongülü'nün anlattığı sinameki kürünün malzemelerini aldımm kısmetse yarın uygulamaya başlıyorum sonuçtan mutlaka haberdar ederim sizi :)) ayrıca sarımsaklı-ısırgan özlü şampuan ve çamterebentin aldım haftanın 3 günü çamterebentin-badem yağı formülü ve sarımsak özlü şampuan, 1 günde sinameki kürünü uygulamayı düşünüyorumm inşallah bende de işe yarar kızlarrrrr :18:

Ben çam terebentininden son derece memnunum en başında benim saçlarımın yağ dengesini düzenliyor ilk zamanlar kullandığımda saç uçlarımda boya olduğundan çok kurutmuştu ama şuan harika yapıyor kesinlikle öneririm (herkeste farklı etki gösterebilir) boyasız saçlarda etkisi daha güzel ortalalama 1 yıldır kullanmaktayım :86:

arkadaşlar sinamekili kürü uçlarınada sürüyor musunuz?hergün bakım yapmaktan saçımı yıkamak zornda kalıyorum umarım şampuanlamaktan yıpranmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…