Saç Uzatma Yöntemleri "Saçım hızlı uzasın" diyenlerin alan

merhaba arkadaşlar ben ne yaptıysam uzamıyor artık saçımda binbir tane şey denedim badem yağıdır,zeytin yagıdır ne duysam sürdüm anlıycagınız ama uzamıyor nette şu HC nin ürünlerini gördüm hızlı uzuyormuş acaba kullanınız varmı işe yarıyormu yardımcı olursanız sevinirim

hc ile ilgilibir konu başlığı var canım saç bakımı kısmında,sabit konulardan yanılmıyorsam..
oradan bakabilrisin..

bence de tatlım..bir bak istersen hc için açılmış bir konu başlığı var saç kısmında..ayrıntılı yorumlar var kullananlardan..

ben tercih etmem,çok pahalı içindeki miktara göre..başka yağlarda aynı işi görür bence..
Aliyecim,ben artık saçımın uzamasını kafama takmayacağım..öyle karar aldım..yoksa kafayı yiyeceğim valla uzadı uzamadı diye..
inşallah yapabilirim yani..:KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:

Ne güzel canim.. uygulayabilirsin insallah :KK1:
bende ayni seyi söyluyorum, *ARTIK TAKMAYACAGIM, TAKMAYACAGIM NASIL OLSA UZAYACAK* diye ama bidahaki sefer aynada kendimi görünce yine basliyorum.. :KK14:

Ne güzel canim.. uygulayabilirsin insallah :KK1:
bende ayni seyi söyluyorum, *ARTIK TAKMAYACAGIM, TAKMAYACAGIM NASIL OLSA UZAYACAK* diye ama bidahaki sefer aynada kendimi görünce yine basliyorum.. :KK14:

olacak..bak göreceksin canım ..ikimizin de super saçları olacak..:nazar::nazar::nazar:

hc yi ben kullanıyorum 2 hafta oldu.tabiki 2 haftada uzamadı.evet 2 haftada bakım yaptı.hc nin içindeki yağların bakımını başka yağlarda yapar demişsiniz,başka yağların içeriğindeki asit saçları döküyor.bizzat denemiş biri olarak söylüyorumbenim denemediğim yöntem kalmadı.saçlarım yıllardır küt!ben hcden ümitliyim,birkaç ay geçtiğinde gelişmeleri yazıcam ve kullanmaya devam edicem..dediğiniz gibi kafaya takmamak gerekiyor,birde ben sigara kullanıyorum ve düzensiz uyuyorum..bununda büyük etkisi var saçlarımın uzamamasında.ilbet uziycak işlem yaptırmazsanız,fön maşa,boya oreal kullanmazsanız,kafaya takmazsanız düzenli bakımınızı yaparsanız uzar ben 6 ay sonunda saçlrımın istediğim boya geleceğini düşünüyorum en azından ümitliyim :) herkese iyi saç uzatmalar diliyorum..
:KK74:

hc yi ben kullanıyorum 2 hafta oldu.tabiki 2 haftada uzamadı.evet 2 haftada bakım yaptı.hc nin içindeki yağların bakımını başka yağlarda yapar demişsiniz,başka yağların içeriğindeki asit saçları döküyor.bizzat denemiş biri olarak söylüyorumbenim denemediğim yöntem kalmadı.saçlarım yıllardır küt!ben hcden ümitliyim,birkaç ay geçtiğinde gelişmeleri yazıcam ve kullanmaya devam edicem..dediğiniz gibi kafaya takmamak gerekiyor,birde ben sigara kullanıyorum ve düzensiz uyuyorum..bununda büyük etkisi var saçlarımın uzamamasında.ilbet uziycak işlem yaptırmazsanız,fön maşa,boya oreal kullanmazsanız,kafaya takmazsanız düzenli bakımınızı yaparsanız uzar ben 6 ay sonunda saçlrımın istediğim boya geleceğini düşünüyorum en azından ümitliyim :) herkese iyi saç uzatmalar diliyorum..

inşallah canım...
hepimiz uzun saçlı olalım bu yaza..

canım bir de bir şey soracağım..
hc den memnun kalırsan bana özelden mesaj atabilir misin ? eğer işe yarasa sende ben de denemek isterim..
ama atamam dersen de yine de teşekkür ederim :KK71::KK71:

iki kök zencefili bir cezve suda kaynatırsanız baya işinize yarar haftada bir defa uygulayın ayda hemen hemn 2-5 cm uzuyor....:)

arkadaşlar ben saçımı kendim boyadım bir sefer rengi tutmadı sonra siyaha boyadım kendim şimdi deyiştirmek istiyorum yani sarıya dönmek saçlarım çok zarar görürmü acaba
:KK49:

arkadaşlar ben saçımı kendim boyadım bir sefer rengi tutmadı sonra siyaha boyadım kendim şimdi deyiştirmek istiyorum yani sarıya dönmek saçlarım çok zarar görürmü acaba
:KK49:

sakın deneme bence.Saçların yanar.Olur diyen kuaförlere de inanma.siyahtan dönüş yoktur kolay kolay. uzamasını bekleyeceksin mecburen.Ben yaşadım siyahı akmış olmasına rağmen 2 kez üstüste oryal yapıldı.Ve saçımın bukleleri bozuldu.

bide arkadaşlar araştırdıkça bisürü şey çıkıyo insan hangisini yapacağını şaşırıyo bisürü güzel yağ var mesela hepsini alasım geliyo okudukça
bakın görün
ardıç yağı : saçın dökülmesini önler

biberiye yağı : saçın dökülmesini ve kepeği önler

buğday yağı : yıpranmış saçları onarır

ceviz yağı : saç diplerini ve saçları besler

çam terebentin esansı : saçı besler , dökülmeyi önler , kepeği giderir

çörekotu yağı : saçı besler dökülmesini önler

defne yağı : saçı uzatır

hint yağı : saç ve kirpikleri güçlendirerek , dökülmesini önlemeye yardımcı olur

ısırgan tohumu yağı : saç dökülmesini durdurur

jojoba yağı : saçı uzatır güçlendirir

menekşe yağı : kuru saçları parlatır nemlendirir

okaliptüs yaği : saç dökülmesinde ve kepeği karşı önerilir

saf zeytin yağı : saçları besler saç diplerini güçlendirir

sarımsak yağı : saçı uzatır , dökülmesini durdurur

susam yağı : saçın kırılmasını önler

tatlı badem yağı : saçı besler dökülmesini önler

tatlı elma yaği : saçlara yumuşaklık ve parlaklık verir

yılan yağı : saçı uzatır besler gürleştirir

araştırman ii oldu cnm şampunına sarımsak yaq we yılan yaq katıcam bakalım

Ben sinameki kullaniyorum. Birazdan 6. kürümü yapacagim. 8.kürde 2 hafta ara verecegim, eger uzarsa sizi haberdar ederim. Ama uzayacagina eminim, sinamekiyle ilgili konu acan arkadasimizin saclari baya bir uzamis. Ayrica o baslikta sac uzatanlar da cok. Hadi bakalim kaldi iki haftam, sonra gelsin saclar bele. :21: :KK31:

canım ya,
ne olacak bizim halimiz bu saçlarla :KK59::KK59::KK59::KK59:
inşallah tez zamanda uzar dabiz derahat ederiz..
ben saçımın rengini açıcı ile açtım ve kumrala boyadım..kendi rengine ,çok güzel oldu..yıpranma minimum palette ile yaptım..

şimdi grip gibi oldum,biraz bakımlara ara vereceğim..migren de var,bu bakımlar azdırdı migrenimi,kafada kalıyorlar ya saatlerce..
benim geçen sene çok sğlıklı saçlarım vardı,hiç ekstra bir bakım da yapmazdım..ne güzel günlerdi o günler ..

Canim senin saclarin acmadan önce ne renkti? Ben de uzayinca uclardaki siyahlari paletteyle ya da kolestonla acip küllü kumrala boyamayi düsünüyorum. Daha önceden actim saclarimi, sonra kizila boyadim. Ama bu sefer turunculuklari kapatmam gerekecek, acik küllü kumralla mi yoksa küllü kumralla mi kapatabilirim onu arastiriyorum. Kendi saclarim acik kumral onun rengine yakin bir renkte tutturmaliyim.

Ben sinameki kullaniyorum. Birazdan 6. kürümü yapacagim. 8.kürde 2 hafta ara verecegim, eger uzarsa sizi haberdar ederim. Ama uzayacagina eminim, sinamekiyle ilgili konu acan arkadasimizin saclari baya bir uzamis. Ayrica o baslikta sac uzatanlar da cok. Hadi bakalim kaldi iki haftam, sonra gelsin saclar bele. :21: :KK31:

Canim senin saclarin acmadan önce ne renkti? Ben de uzayinca uclardaki siyahlari paletteyle ya da kolestonla acip küllü kumrala boyamayi düsünüyorum. Daha önceden actim saclarimi, sonra kizila boyadim. Ama bu sefer turunculuklari kapatmam gerekecek, acik küllü kumralla mi yoksa küllü kumralla mi kapatabilirim onu arastiriyorum. Kendi saclarim acik kumral onun rengine yakin bir renkte tutturmaliyim.

tatlım ,koleston açık kahve ile boyamıştım ama bildiğin siyah olmuştu..iğrençti yani.
ben palette IL1 açıcısı ile açtım,sadece 30 dakika beklettim.uçlardan başladım sürmeye ve en son diplere sürüp yıkadım..valla.iyi oldu..
yanmadı saçlarım..
turunculuğu da 7-1 küllü kumralla kapadım..şimdi kendi rengim gibi oldu..
sanırım senin saçların da olur tatlım..

sakın deneme bence.Saçların yanar.Olur diyen kuaförlere de inanma.siyahtan dönüş yoktur kolay kolay. uzamasını bekleyeceksin mecburen.Ben yaşadım siyahı akmış olmasına rağmen 2 kez üstüste oryal yapıldı.Ve saçımın bukleleri bozuldu.

aynen..bence de :KK50::KK50::KK50::KK50::KK50:

katılıyorum oryel midir ne haltsa saçı mahvediyo güzelim saçlarımı mahvettim siyahtan dönmüştüm karamele mahvolmuştu saçlarım az az kestire kestire kurtldm oryelden aman bitkisel oryel zarar vermiyo laflarına kanmayın yaptım da ne oldu ben yine siyaha döndüm sıkılmıştım açtırıyım dedim ne de güzel yakışıyordu siyah hem psikolojimi mahvettim uzun saçlarım gitti hem de olan 150 Tl me oldu bakım falan saçlarım 1 senede kendine geldi ayrıca oryelden yanan saçın uzaması yavaşlıyor. şimdi saçlarım bi 5 6 cm uzasa belimde valla iyi kurtardm saçlarımı bulaşmayın ben 18 yaşındayım küçük yaşta saçlarımı mahvetmiştim ablalarıma ve kardeşlerime tavsiye uzak durun özellikle küçükler doğallığınızı bozmayın derim

bu arada kızlar ben saçım oryelden yanınca kestirdim ve siyaha boyadım tekrar şampuanıma çamterebentin katmıştım ve sarmsak katmıştım çünkü aslan yelesi gibi saçlarım uzamaz olmuştu. bakımla falan saçlarımı uzattım bayağı iyi geldi omzumun 1 karış aşağısındaydı kestirdiğimde 3 ay kullandım saçlarım 1 karış falan uzamştı yaza doğru o dayanılmaz şampuan kukusu çekilmediğinden bırakmıştım. tabi ben oryelden kurtlmak için o bakımdan sonra az az kestirdim saçımı en azından saçlarım bayağı kendini onarmış ve uzamıştı şu an 6 7 cm uzasa belime gelir.. çamterentini ve sarmısağı bir arada tavsiye ederim.. kokusuna gelince banyodan sonra saçınızı kremle durulayın ıslakken 3 4 damla badem yağıyla sadece uçlarına yedirin mis gibi oluyo saçlarınız ama şampuan kokusu dayanılmaz söyliyim :) yağ saçları vıcık vıcık yapmaz mı derseniz azıcık bikaç damla yağı saç uçlarına ıslakken sürün kuruyınca eser kalmıyo yumuşack oluyor ve hem de kırıklarınızı onarıyor.Uzun bi aradan sonra şu an sinemaki yapıyorum 2.haftam bayağı iyi bi kür Nisan sonuna kadar kullancam ayrıca dfngarlı organik şampuanıma yine sarmsak attım ve onu kullanıyorum şampuan olarak. Aktara uğrayıp bi de çamterebentin alsam iyi olcak :)

X