Saç Uzatma Yöntemleri "Saçım hızlı uzasın" diyenlerin alan

sakın sakın şambuanlarınıza veya bakım kürlerinize çamterabentini ve kantaronyağını katmayın derim bana iyi gelmediler artı sacları cooook kurutuyorlar sacın neme ihtiyacı var badem yağı nem için birebir :86::97:

kızlar şükür öyle aman aman bi kuruluk yapmadı bende bilmiyrm ama uzamaları lazım bu saçlarımın ben hamur işi agırlıklı beslenyrm bilmiyrm uzamamasında sebepmi ama cok zor uzuyor saçlarım hatta uzamıyor bile ne yapacagımı sasdım

Bakımlar falan uğraşıyoruz bende uğraşanlardanım ama beslenme çok önemli bence. saçım boyalı olduğu için ne kadar uzadığını net görebiliyorum geçen ay 2 cmden fazlaydı bu ay 1 cm anca uzadılar. Sonra formda gezerken bir arkadaş yazmış pırasa yiyin çabuk uzatıyor diye o aklıma geldi geçen ay deli gibi pırasa yemiştim o kadar çok yedimki son yememde bir süre yemicem dedim ve bu ay hiç yemedim diyebilirm. Aklınızda olsun şu pırasa mevsimi geçmeden

ben hyatımda pırasa yemen ıspanak asla sebzeyle hiç işim olmaz ama artık olmalı galiba hem kilo wermek hemde saç uzatmak için. ewet cnm pırasayı bende duydum napcas ya:18:

ne güzel uzun saçların canım ya..
benimkilerde seninkiler gibi uzundu,sonra benim kuaför müsfettesi maşa yaptı ve saçlar maşada sarılı kaldı.. sonrada kısacık kesildi tabi,erkek gibi..
şimdi bende sinamekiye başladım ve bir de hergün yarım çay bardağı ılık suya 1 çay kaşıpı bal ve bir tatlı kaşığı toz kuru maya katıp içiyorum..

inşallah işe yarar..
yalnız bu sinameki benim şaçları daha ilk kullanmada yumuşacık yaptı valla.

İşte bu yüzden hiç sevmiyorum kuaföre gitmye yaa sinir ediyolar insanı
Ayy benimkilerin neresi uzun yaa kısa :26:
Evet sinameki daha ilk kullanımdan yumuşsacık yapıyor saçları ve parlatıyor benim ikinci resimde 3 haftalık sinameki kullanılmş hali

ben hyatımda pırasa yemen ıspanak asla sebzeyle hiç işim olmaz ama artık olmalı galiba hem kilo wermek hemde saç uzatmak için. ewet cnm pırasayı bende duydum napcas ya:18:

Ben çok seviyorum kilo vermedeki durum nedir bilmiyorum ama bağırsaklar içinde ii diye duymuştum. Ama saç uzamasında etkli bence

arkadaşlar,saçlarım yıllardır küt ve ince telli artı çok çabul yağlanıyor.turp suyunu denedim 2 hafta kullandım kokusu yüzüenden bıraktım.şimdi hint,badem,zeytin,susam yağı karışımını kullanıyorum.inşallah bi faydasını görürürm.bide bitki derman vitamin şampuanı alıcam kullanan varmı aranızda??:44:

ahhh.ahhh..
inşallah benimkilerde uzar tez zamanda tatlım..

Canim özellikle pirasanin uzatacagini sanmiyorum ben ya. tamam zebze sonucta faydasi mutlaka var ama pirasaya gelene kadar sarimsak var.. sarimsak kadar etkili olacagini sanmiyorum pirasanin konu sac olunca. ben hergun 1 di$ sarimsak yutuyorum o bile ayda 2 cm uzatmiyor.

canım ya,
ne olacak bizim halimiz bu saçlarla
inşallah tez zamanda uzar dabiz derahat ederiz..
ben saçımın rengini açıcı ile açtım ve kumrala boyadım..kendi rengine ,çok güzel oldu..yıpranma minimum palette ile yaptım..

şimdi grip gibi oldum,biraz bakımlara ara vereceğim..migren de var,bu bakımlar azdırdı migrenimi,kafada kalıyorlar ya saatlerce..
benim geçen sene çok sğlıklı saçlarım vardı,hiç ekstra bir bakım da yapmazdım..ne güzel günlerdi o günler ..

canim benim öncelikle cok gecmis olsun..
migren bende de var seni cok iyi anliyorum. ben de sacima maske, yag bisi uygulayamiyorum. tek yaptigim sac vitaminlerim, sarimsak yutmak, bide sampyanima d.k.hapi ekliyorum iste..
ah ahh bende eski fotolarima baktikca aglayacak gibi oluyorum. hic bisi yapmadan up uzun saclarim olurdu.. bide sanki üzerine düsmedigim icinmiydi bilmiyorum ama daha hizli uzardi eskiden..

sağol tatlım ya ..
migren çok fena bir illet..Allah vermesin kimseye ..

haklısın ,üstüne düşmeyince saç daha rahat uzuyor..ben 2 sene çnce saçlarımı bildiğin erkek saçı gibi hatta kazınmaya yakın kestirmiştim..ve nasıl çabuk uzamıştı,hiç de bakım yapmıyordum valla..
şimdi ise bu uğraşmaya saç yavaş uzuyor yani..
ben de seninle aynı yöntemleri kullanıyorum canım..
inşallah uzar ..
hadi bakalım hayırlısı olsun :90::90::90::90:

Uzuycak canim öyle yada böyle uzuycak insallah Allah ömür verirse..
sac uzatmak zaman isteyen birsey, uzatmaya kafayi takincada bu zaman daha uzunmus gibi geliyor..
mesela sacimi uzaticam, SACIMI UZATICAM diye surekli kafayi takan birisi gercektende saci yavas uzuyor, pskolojik olarak etkileniyor cunki..
kendi haline birakan, hic uzatiyorum diye dusunmeyen birinin saci daha cabuk uzuyormus gibi geliyor ama aslinda normal standartlarda uzuyor.. tek fark önemsemiyor.. önemsemedigi icinde uzayip gidiyor, zaman gözünde buyumuyor.. ah ahh bizde bi önemsemesekte uzasa..

merhaba arkadaşlar ben ne yaptıysam uzamıyor artık saçımda binbir tane şey denedim badem yağıdır,zeytin yagıdır ne duysam sürdüm anlıycagınız ama uzamıyor nette şu HC nin ürünlerini gördüm hızlı uzuyormuş acaba kullanınız varmı işe yarıyormu yardımcı olursanız sevinirim

canim ben kullanmadim ama bi dönem baya bi arastirmistim..
her yöntem gibi o da kisiden kisiye degisen birsey sanirim.. cok övünmelerine ragmen uzatmadi diyende cok var..
"uzatmadi ama sacima guzel bakim yapti, yumusadi, dökülme azaldi, yipranmis saclarimi onardi" gibi cok kisinin yorumlarini okumustum..
bi arastir netten sende istersen.

bence de tatlım..bir bak istersen hc için açılmış bir konu başlığı var saç kısmında..ayrıntılı yorumlar var kullananlardan..

ben tercih etmem,çok pahalı içindeki miktara göre..başka yağlarda aynı işi görür bence..
Aliyecim,ben artık saçımın uzamasını kafama takmayacağım..öyle karar aldım..yoksa kafayı yiyeceğim valla uzadı uzamadı diye..
inşallah yapabilirim yani..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…