Saç Uzatma Yöntemleri "Saçım hızlı uzasın" diyenlerin alan

arkadslar bugün aktrdan aldığım bilgiyi sizinle paylaşmadn edemedim.yılan yağını almk için gittim çam terebntini önerdi onu zatn kullnyrm dedm o zmn çam terenbtn yılan yağını sllr dedi ama saçlarının uzamasını istyrsn haftada hergn yıka dedi haftada 2 kere yıkarsn etksini grremzsn dedi.

Merhaba arkadaşlar,bende uyguladığım bi yöntemi anlatıyım size..bir yıl önce kadınlar kulubünde okuduğum bir yöntemi uygulamıştım 3 ay kadar bir süre..sarımsağı ezip şampuana koymuştum,çok faydasını gördüm.saçlarım çok zor uzar benim normalde,ama gerçekten sarımsak harika!!ama sabırla yapmanız gerekiyo.kokuya gelince ıslakken biraz koku oluyo,kuruyken koku olmuyo.abartılacak birşey yok bu konuda..okadar uzattım ki saçlarımı bu sayade inanamadım.ama şubat ayı gibi kuaför saçlarımı yaktı:KK59:..bir aydır sarımsaklı şampuanı uyguluyorum yine faydasını görüyorum.tek bişey uygulayın saçınıza eminim ozaman faydasını görüceksiniz..kadınlar kulubü iyiki varsınız..hepinizi öpüyorum..NİCE YILLARRRRRR..:KK70:

Merhaba..Uzun bir süredir forumu geziyorum,üye olup tecrübe paylaşmak dünden sonra nasip oldu.. :86: Forumu 2-3 haftadır saç uzatmak için dolanıyorum..Çareler bulmak için..Dün sarımsak önerisini kullandım,şampuanıma sarımsak ezerek karıştırdım ve öyle yöntemle yıkadım..Saçlarım yarı kıvırcık ve biraz kabarık bir görünümü var..Saçlarımdan nefret ederim anlatamam bu nefreti..:63: Hiç bir zaman şekil almaz istediğim gibi..:nazar: Dünden sonra saçımda bir yumuşama oldu ve yatıştı sanki , kabarıklığını önlemedi fazla ama yinede ilk yıkamaya rağmen etkisini gösterdi diyebilirim..Uzama olarak henüz birşey söylüyemiyorum ama bir süre sarımsak kullanacağım..Gözlemleri burada belirtirim , uzama olursa gerekirse resim bile koyarım..Bol şans herkese..:KK53:

Sinameki otu+bemiks ampul + badem yağı karışımını bende uuzn süre önce kullananlardanım...Gerçekten işe yarayan ve saçların hızlı uzamasını sağlayan bir formül.Ben dendiği gibi 4-5 saat değil ortalama 1 saate yakın saçlarımda bekleterek duruluyordum ve saçlarımda da boya olduğundan uzamayı net bir şekilde görebildim...Sarımsağı hiç denemedim ama onu da listeme ekledim:KK66: Sarımsağı çok severim ama umarım herkesi yanımdan uzaklaştırmam :KK53::KK16:

kızlar bi gaflet ve dalalet anında saçlarımı küt kestirdim ve sonrasında hiç beğenmedim, ama tabi hemen bardağın dolu tarafı olayına girerek en azından kırıklar gitti ve düz kesim olduğu için katlardan kurtuldum diye düşünerek araştırma içine girdim... efeeendiiimmm şimdi öncelikle şu sinemakiyi mi denesem derken turplu su metodunun daha ekonomik ve pratik olduğunu farkettim, macitefendi sarmısaklı şampuan fikri de fena gelmedi hemen araştırdım içinde emvayi çeşit vitamin mineral vs olan bu şampuanı almaya karar verdim, ayrıca soğuk suyla her gün yıkamanın da uzama üzerinde bi etkisi varmış sanırım...

artık iki güne bir turplu su maskesini yapıp, hergün saçlarımı bu şampuanla soğuk su eşliğinde yıkicam, umarım istediğim uzamayı sağlayabilirim, buraya sonuçları yazıcam:))

Kızlar.. Sarımsak kullanalı bir hafta olucak nerdeyse..Saçlarım'ın kabarmasını önlemiyor, fakat sanki uçlarından biraz uzama var gibi geldi bana..Yani fazla diyemem katlarından var ama en azından, toplama yerinden anladığım kadarıyla.. Bu arada benim sormak istediğim bir soru var, sarımsak saçı gürleştiriyor mu? Benimki zaten oldukça gür, daha fazla gürleşirse aslan yelesi gibi olucak :KK1: Bilen varsa yardımcı olursa sevinirim..

bende sarımsak yağı aldım ve 200 ml şampuanıma yaklaşık 15 damla sarımsak yağı koydum ve karıştırdım...Umarım işe yarar saçlarımın güçlenmesinde...ilk yıkamada söyleyebileceğim tek şey saçlarımı yumuşacık yaptı... Sinamekiye de devam ediyorum,uzasınnnn saçlarımız :21:

ya acaba bu turplu suyla sinemakiyi bi arada yapsak, birbirini engeller mi yani saçı yorup da uzamaya bi katkısı olmaz mı, veya ikisi birlikte daha mı hızlı uzatır?

şampuanıma sarımsak katmıştım ama saçlarımda extra bir uzama olmadı ama daha güçlendi ve dökülmesi azaldı. şampuanımın içinde şimdi bal, sarımsak, badem yağı var bir de çam terebentin eklemeyi düşünüyorum. sizce bir zararı olur mu?

şampuanıma sarımsak katmıştım ama saçlarımda extra bir uzama olmadı ama daha güçlendi ve dökülmesi azaldı. şampuanımın içinde şimdi bal, sarımsak, badem yağı var bir de çam terebentin eklemeyi düşünüyorum. sizce bir zararı olur mu?

Canım ben de şampuanıma sarmısak koydum.Çam terebentini de 1,5 aydır kullanıyorum.ama aldığım aktar şampuanına koyma,şampuan yağı çözeltir hiçbir faydası olmaz yağ boşa gider dedi.saç diplerine direk sür dedi.Ben de öyle kullanıyorum.ama çoğu arkadaşın saçını kurutmuş.kuru bir saçın varsa badem yağıyla birlikte saç diplerine sürebilirsin.ama sen yine de araştır öyle başla.

slm..Ben de çabuk uzamasını istiyorum saçımın.Nişanlımın isteği üzerine kestirdim;ama pişmanım.Ne önerirsiniz.

slm arkadaşlar bende bütün bu forumdakileri okuyarak kendime bi formül oluşturdum ne uyugularsanız uygulayın düzenli uygulamazsanız etkisi gözükmüyo ve saçınızda kırık varsa kestirmezseniz çünkü kestirince benim saçımın kuruluğu gidiyo ve daha az dökülüyo daha kestirmediğim için bakımlara sardım şu ara 3 günde bir yağ bakımı yapıyorum :
hazır saç bakım yağının içine kayısı yağı,kantaron yağı,çam terebentin ve bugday yağı karıştırdım ve fısfıslı bir şişeye koydum bide içine sarmısak koydum 2ye 3 e bölüp özü geçsin biraz diye , evigen ampül falan bulursam onlarıda ekliycem bunu gece saçıma sürüp sabah yıkıyorum bide şampuanada çam terebentin kurutmasın diyede kayısı yağı döktüm en son bide durulama suyu olarak sinameki ve ısırganı birlikte kaynatıp suyunu petşişeye koyup saçımı onla duruluyorum daha iki kere yaptım kıvırcığı azalmıştı saçımın böyle bakımsız gözüküyodu toparldandı biraz kuru kuru durmuyo bence böyle bi bakım düzenli yapılırsa iki ay falan aksatmadan baya bi fayda sağlar
birde maya olayı var bi kaç kere içmiştim ama şu an içmiyorum bide arada mayayla suyu kafama süriyim diorum bunlara ara olarak
sizce yağbakımları faydalımı ben aldım yağları ufacık hepsi ve çokda tutuyo tanesi 4tl falan hep ve yetmez gibi geliyo bi ay hep yağmı almaya gidicem ben bisürüde almadığım yağ var daha insan hangisini alıcağını şaşırıyo

bide arkadaşlar araştırdıkça bisürü şey çıkıyo insan hangisini yapacağını şaşırıyo bisürü güzel yağ var mesela hepsini alasım geliyo okudukça
bakın görün
ardıç yağı : saçın dökülmesini önler

biberiye yağı : saçın dökülmesini ve kepeği önler

buğday yağı : yıpranmış saçları onarır

ceviz yağı : saç diplerini ve saçları besler

çam terebentin esansı : saçı besler , dökülmeyi önler , kepeği giderir

çörekotu yağı : saçı besler dökülmesini önler

defne yağı : saçı uzatır

hint yağı : saç ve kirpikleri güçlendirerek , dökülmesini önlemeye yardımcı olur

ısırgan tohumu yağı : saç dökülmesini durdurur

jojoba yağı : saçı uzatır güçlendirir

menekşe yağı : kuru saçları parlatır nemlendirir

okaliptüs yaği : saç dökülmesinde ve kepeği karşı önerilir

saf zeytin yağı : saçları besler saç diplerini güçlendirir

sarımsak yağı : saçı uzatır , dökülmesini durdurur

susam yağı : saçın kırılmasını önler

tatlı badem yağı : saçı besler dökülmesini önler

tatlı elma yaği : saçlara yumuşaklık ve parlaklık verir

yılan yağı : saçı uzatır besler gürleştirir

ben maydonoz ve sirke kaynatılarak saç uzadığını duydum ama sanırım sitede böyle bi konu açılmamış ve kullananda yok :KK59: sinameki kürüm bitsin bunu deneyeceğim. malum sirkenin saça faydaları saymakla bitmez maydonozda öyle. denemekten zarar gelmez sanırım

kızlar çam terebentini aldım saçlarım uzundu ama cok kırıktı geçen cumartesi bende kestirdim tabii kuaför bi güzel 5 cm birden aldı nese içim acımadı cünki çok kırıktı şimdi çamterebentini aldım kına özlü şampuana kattım elidor bi bucuk kapak ayrıca saçımada evigen bepanthen badem yağı ve bi kaç damla cam terebentn koyup diplere yediyorum uçlara zeytin yagı sürüp 30 dk bekletyrm ztn su an kafamda bunu bi ay yapmayı planyorum sonra 1 hafta ara vermeyi düşünyrm birde sarımsak yağı aldım ama kullanmadım onu yapsam tabi bu kadar diil bi arkadas bol bol pırasa yiyin demiş bende hiç yemem yeşillkte yemeye baslıcam ıspanak pırasa bakalım yorumlarınızzıı bekliyorum kızlar bu saçlarım uzar mı bnm?:21::KK25::KK28:

burdan aldığım formüllerle uzatmıştım saçlarımı tamda istediğim gibi oluyodu yavaş yavaş sonra perma meraklısı olduğuum için perma yaptırdım mahfettim saçlarımı kestirdikçe kestirdim şimdi perma geçti bendeki uzun saç hastalığı yine başladı kendi yine bu saçuzatma topiklerinde buldum herşey yeni baştan yine offf:KK52:

saçlarıma iki marka şambuan kullanıyorum vede asla bırakmam bu ikisini biri bioblas vede (defnegarlı şambuan habipoğlu ueretimidir) saçlarım usadı diplerinden seyrek yerlerden cıkdı şükür kel kalmakdan cok korkuyordum tabi şambuanlarıma birascık ayırıp sarımsak seytin yağı acı badem yağı bebanten katıyorum önce bu karışımdaki şambuanımla sonrara karışımsızla arındırıyorum defne gearlının sac kıremi bi harika onu sürerim sacıma dipden uca 5 dakka beklatirim doğal olduğu için dier kıremlare bensemiyor arındırırım sonra iyonlu sac kurutma makinemle kuruturum ve size hızla usayan saclarla şımarmak kalır normalde saclarım kolay usamasdı şimdi ayda en az 2 santime yakın usuyor bir santim uzamakda zorlanırdı saçım şimdi ise benim için büyük gelişme iki santime yakın olmazı öpüyorum hepinizi saç manyakları bende saç mayağıyım :KK66::KK52::KK53::21:

X