ARKADAŞLARIM BENDE SARMISAKLI ŞAMPUAN DENİCEMM AMA DAHA ÖNCE SARMISAK FAYDASINI ZATENNN İSPAT ETTM KENDİME..
saçlarım mahvolduğu zaman,
5 DİŞ SARMISAK ı BİR ÇAY BARDAĞI KAYNAR SUDA KAYATIP PİŞİRİYORDUM.
PİŞİNCE HANİ BÖLE PÜRE GİBİ EZİPP İÇİNE BADEM YAĞI, ZEYTİN YAĞI BOLBOL KATIP KARIŞTIRIYORDUM.
GECE BUNU SAÇ DİPLERİNE VE TÜM BÖLGELERE YETTİĞİ KADAR SÜRÜP BİR TÜLBENT İLE SAÇIMI SIMSIKI BAĞLIYORDUM.
SABAH YIKAYINCA MİS GİBİ YUMUŞAK SAÇLAR, AMA GECE KOKUSU KAHREDİCİ:)
EVLİLER DENEMESİNN:)
BU FORMÜL YAPILABİLECEK EN GÜZEL FORMÜL, SAÇI UZATIYOR, CM BİLEMEM AMA BAYA UZATIYOR, YENİ SAÇ ÇIKMASINI SAĞLIYOR, YUMUŞATIP PARLATIYOR..
NACİZANE TAVSİYEMİ HAFTADA 2 DENEYİN 1 AY BOYU DERİM:)
Merhabalar.Benim saçım gür ama uzaması malesef kötü.Omuzlarımdan biraz aşağıya geliyor sonra kalıyor.Verdiğiniz tarif basitmiş.Şimdi badem yağı ve zeytin yağı miktarı nasıl olacak.Hani küçük şişelerde satılıyor zaten yağlar.Her seferinde bir şişemi kullanmak gerekiyor.Birde sadece 1 kere denesek yine de faydası olur mu????*Lütfen cevaplayınnnn.....
cnmmmmm çk özür dilerim görmedim bi kaç gündür nete giremedimm özür dilerim..
yok asla şişe kullanılmayacak 5 6 diş sarmısak haşlıcaksın ya saçına yetecek kadar badem yağı ve zeytin yapı koy göz kararı. zaten skıncası yok hiçbir şekilde.
saç diplerine iice o sarmısak ı yedire yediresür. zten sarmısak haşlandığı için eriyip gidio yağların içinde.
çok kolay güzel bir yöntem. ama dedim ya biraz kokusu var yok desem yalan olur..
bi kere denesen faydası olur o an yumuşama ve bir parlaklık sağlar direk beslediği için ama şöle bi 2 ay yapsan memnun kalacaksın..
aranızda mersin'de oturan var mı?
Mersin'de bildiğiniz bir aktar var mı?ben 2 aktara gittim.2sindede entele yok
kesinlikle katılıyorum. Yok kırık alacagım , her ay , veya 2 ayda bir tarayı ıslakken uctan almak yeterli.
Sinamekili tarifi 4 gun once yaptım. Sac kremi bile yapmama gerek kalmadı , yumusacık .ayrıca saclarım boyalı rengini cok hafif actı ama guzel bir sekilde ...
Bu arada sute maya koyarak da içmek sacı uzatıyormus. Bir sitede saca dısarıdan yapılan hiçbir sey etk ietmiyor diyor dermatologlar b vitamini hap takviyes ideniyor. Bu nu da doğal yoldan bira mayası sut karısımı ile yapmak daha iyi geldi :)
benden de bir tavsiye sizlere:) çevremdeki herkese önerdim çok memnunlar...5 yaprak ıspanak saplarıyla birlikte,bi okadar göz kararı maydonoz yine saplarıyla birlikte,bir tutam nane,bir tutam kekik bu bitkileri 1 su bardağı kaynamiş suya ekleyip altını hemen kapatın çay gibi 20 dakika demleyin sogumaya bırakın ve süzün.bu bitki suyunun içine yarım limon suyu sıkın ardından 3 yemek kaşıgı bal ve 3 yemek kaşıgı zeytin yagı ekleyin bu karısımı kücük bi şişeye alıp çalkalayın işte bu mucize karısımı sac kreminizin içine karıştırın.saclarınızın nasıl parladıgını ve uzadıgını farkedeceksiniz.ayrıca bunun dısında aynı karışımı saçlarıma surup yarım saat sıcak havluya sarıp bekletıyorum saca daha ıyı gelıyor..deneyın kızlar cok faydasını goreceksiniz...