Saç Uzatma Yöntemleri "Saçım hızlı uzasın" diyenlerin alan

Merhabalar.Benim saçım gür ama uzaması malesef kötü.Omuzlarımdan biraz aşağıya geliyor sonra kalıyor.Verdiğiniz tarif basitmiş.Şimdi badem yağı ve zeytin yağı miktarı nasıl olacak.Hani küçük şişelerde satılıyor zaten yağlar.Her seferinde bir şişemi kullanmak gerekiyor.Birde sadece 1 kere denesek yine de faydası olur mu????*Lütfen cevaplayınnnn.....

arkadaslar bendede uzun sac hastalıgı varr:) 2 gündür sarımsaklı sampuan kullanıorum dus alırken 2 kere yıkıorum cıkmaya yakın duruluorum sonra kendı sampuanımla yıkıorum. kokusu ıslakken cok fena oluo ama kuruyunca ucuo..turplu su, zeytinyağı falanda duydum ama denemeye fırsatım olmadı :) 1-2 hafta sarımsaklı sampuanla idare edicem..bi degisiklik olmazsa zeytinyağı yöntemine gecicem ins:) 1 ay icinde 6-7cm uzarsa ne mtlu bana !!

cnmmmmm çk özür dilerim görmedim bi kaç gündür nete giremedimm özür dilerim..

yok asla şişe kullanılmayacak 5 6 diş sarmısak haşlıcaksın ya saçına yetecek kadar badem yağı ve zeytin yapı koy göz kararı. zaten skıncası yok hiçbir şekilde.

saç diplerine iice o sarmısak ı yedire yediresür. zten sarmısak haşlandığı için eriyip gidio yağların içinde.

çok kolay güzel bir yöntem. ama dedim ya biraz kokusu var yok desem yalan olur..

bi kere denesen faydası olur o an yumuşama ve bir parlaklık sağlar direk beslediği için ama şöle bi 2 ay yapsan memnun kalacaksın..

kızlar çamteterebentini kesinlikle tavsiye etmiyorum saçlarımı kurutup kazık gibi yapmıştı lanet bişi

Yanıtladığın için teşekkürler canım.Denemeyi düşünüyorum,bakalım inşallah işe yarar...

badem yağı ve hint yağı çok etkili aslında sarımsakda çok etkili ama kokusuna dayanabilene

ben çam terebentinini herkese tavsiye ediyorum. bir yıl hemen her gün düzleştirici kullanıp saçlarımı mahvettim. düzleştiriciyi bıraktım am toparlanması için bakım yapmam gerekti. bende çam terebentini aldım şişenin üçte birini 700ml lik şampuana döktüm. normal şampuan gibi her yıkamada kullanabilirsiniz bir zararı yok. kokusu o kadar ağır değil aslında çünkü az koyuluyor. ama onunda çözümü var saç kremi kullanırsanız kokusuda kalmıyor. saçlarım yolu yoluk görünüyordu. kuru ve cansızdı. bu uygulamadan sonra çok kısa sürede toparlandı. bir daha kullanmayı hiç bırakmadım zaten. kuaföre gittim. öve öve bitiremedi saçlarımı. çok beğendi ki asla konuşmayan suratsız biridir. çok mutlu oldum:)

canım gerçekten mi nasıl ne kadar sürede uzadı mesaj da attım bilgi verirsen çok mutlu olurum.
saçlarımı yeni kestirdim bende acil uzaması lazım.

Tek kelimeyle saç uzatmak isteyenler!!!! Mecit efendi sarımsaklı şampuanı kullanın farkını %100 göreceksiniz.....

Son düzenleme:

mayalı süt demeyin bana:))))) sabaha kadar midem ağzımda gezmiştim o neydi öyle yaaa:)))))

cam terebentini sampuanlami karistiriyorsunuz yoksa direk diplere masaj yapip bekletiyormusunuz bir süre ?

şampuana karıştırılıyo canım..
aman dikkat sakın tek başınsa saça süreyim deme yakıyo diye biliyorum yani tek kullanılmıyo.
ama şampuanın içinde rahatlıkla kullanbilirsin..

benden de bir tavsiye sizlere:) çevremdeki herkese önerdim çok memnunlar...5 yaprak ıspanak saplarıyla birlikte,bi okadar göz kararı maydonoz yine saplarıyla birlikte,bir tutam nane,bir tutam kekik bu bitkileri 1 su bardağı kaynamiş suya ekleyip altını hemen kapatın çay gibi 20 dakika demleyin sogumaya bırakın ve süzün.bu bitki suyunun içine yarım limon suyu sıkın ardından 3 yemek kaşıgı bal ve 3 yemek kaşıgı zeytin yagı ekleyin bu karısımı kücük bi şişeye alıp çalkalayın işte bu mucize karısımı sac kreminizin içine karıştırın.saclarınızın nasıl parladıgını ve uzadıgını farkedeceksiniz.ayrıca bunun dısında aynı karışımı saçlarıma surup yarım saat sıcak havluya sarıp bekletıyorum saca daha ıyı gelıyor..deneyın kızlar cok faydasını goreceksiniz...

turplu su yaptim ve sampuanima bi kapak kadar cam terebentin atmistim onunlada yikadim.. simdi sac diplerim sanirim cam terebentinden biraz kasiniyor ama kötü birsey deil böyle hafif yandigini hissediyorum..insallah bu iyi bir belirtidir. sac köklerini öldürmesinde, sizce nasil bi etki bu?

yıllardır şampuanımın içinde ve saçlarım yıllardır kısa :) ama aşırı gürleşti o ayrı mesele :)

çam terebentin saçları gürleştiriyor ancak boyalı işlem görmüş saçı çok kurutuyor, benim ve annemin saçları resmen kazık olmuştu

kız yağı daha yıkamıcaz mı bitlenmeyelim sonra bak bitlenirsem bulurum seni

haftada 1 kez 1tatlı kaşığı haşhaş yağı+1tatlı kaşığı badem yağı+çok azda su 1tatlı kaşığından az 3 ünü karıştırın saç diplerine masaj yapın.2 saat bekletip yıkayın.ben 8haftadır kullanıyorum ve çok memnun kaldım sizlerlede paylaşmak istedim...

arkadaslar bnde 2 hafta olde çam terebentini kullanıyorum,zatn burdan okuyarak aldım,yararını gürüyorum,yavaş yavaş uzamaya basladı.önceden saçlarım toplanmazdı şimdi toplanıyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…