3 aydır mayalı süt içiorum 10 gündür de sarımsaklı şampuana başladım
10 cm kadar uzama var 1-2 cm kadar da uçlarından aldırmıştım
saçımı kestireli 5 ay oldu 3 aydır da bu formülleri yapıorum bu kadar uzadı..
mayayı tavsiye ediorum
arkadaşlar yok mu yardım edicek olannn......????????fisfisfis
maya olayını bilmiyorum. yazın sarımsak yapma kötü kokar.onun yerine hazır sarımsaklı şampuanlar var kokusuz, onlardan alabilirsin. çam terebentin kullanma bence saçı kurutuyor, zaten işe yaramamış başka şeyler dene derim, çünkü herkese yarayan sana yaramayabilir. sana yarayanı deneye deneye ancak kendin bulabilirsin. yerimseniben
saol cnm teşekkür ederim sinemakiyi yapıcmda daha elim varıp da alamdaımama zeytinyağına başladım birazdan sürücm 2. haftam oluck bugün ama sinemakiden çok umutluyum mayayı arştırmaya devm edicm bnce snde kullanmalısın cilde falanda ii geliyomuş bulduğum zaman yazarım belki kullanmak istersin kaydirigubbakcemile5
ben maya içemem canım ya midem kaldırmaz :sinifsinif:
maya ile ilgili topikler şunlar: yerimseniben
çok teşekkürler cnm deniycm de herkez tadına kötü demiş umarım kullanabilirim sempatiksalakcinni pek zannetmiyorum ammaaaaa hadi bakalım hayırlısı olsunn
DOROOOOOOOOO bende uzatcam şu saçlarımı ayaklarıma kadar laelaelaelaelae
bana da bişiy önersenee :lepi:
DOROOOOOOOOO bende uzatcam şu saçlarımı ayaklarıma kadar laelaelaelaelae
bana da bişiy önersenee :lepi:
cnm istersen haftada 1 cm uzayan saçlara ne dersiniz başlığına bi gir sinemaki kürü ve zeytinyağı işine yarayabilir. bn ordan bi çok şey öğrendim zemuszemus bide maya var ama tadı kötü diyorlar katlanırım diyosan kullanmakta fayda var hm cilde de ii geliyomuş alıcam bn bugün umarım içebilirim tavsiye edebilirim sana da.. kaydirigubbakcemile5
mayayı ksinlikle ağzıma süremem ben haytım
o başlığa bkmıştım ama pek üzerinde durmafım yine bir incelim ben
teşekkürler a.s.
yapma ya bnde az önce ablama söyledim alıcaktı marketten. gelincede bi kullanmaya düşünüyodum en azından biraz bi deniyim içmeyi belki katlanbilirim olmadı annneme yarar ewde bulunmuş olurlaelaelaelaelae
ben uzasın diye hiçbirşey yapmadım bu zamana kdar hiçbir bakım ürünü de kullanmadım
sadece sağlıklı olsunlar istiyordumm
hep yumurta-bal-sirke-zeytinyağı-limon bakımını yapmışımdır 2 haftada bir..
şimdide uzasınlar daha çok istiyorumm çünkü düzleştiriciyi felan bıraktım..kendi halindeler.. azıcık uçlarından aldırmıştımm ama şuan da belimdeler hehe sadece kırıklar gitti Doro'm
yaaaaaniiiii dediğin şu macit efendiyi bi alayım beeennn sempatiksalakcinni
sen zaten bu konuda bilgiliymişsin canım, yaptığım bakım çok güzel, saça faydalı, sadece limon saçı kurutabilir, ama saçların yağlıysa sorun yok, kullanmaya devam et limonu, düzleştiriciyi bırakmışsın ( yazın zaten terlediğimiz için düzlüğü bozuluyor, sıcak olduğu için topluyorum zaten düzleştirmeye gerek kalmıyor dimi ) kırıklarını aldırmışsın bize laf düşmez :lepi:
vallahi herşeyi düşündümmm :Saruboceq: onlar içinn sadece uzasınlar daha çok başka bişey istemiyorum delikafadulden
yaa evet yazın düzleştirsek de bozuluyoo sinir oluyoruummm :gitme:
saçım çok yağlı değil canımm, dikkat ettimde 5 günde bir yağlanıyoorr kaydirigubbakcemile3
ama limon da iyi gelirmiş saça üle duymuştumm bulduğum her naneyi atmayı deniyorumm
maydonuzun saplarını denicemm şimdi dee alkisalkisalkis
ayrıcaaaaaaaaaaaaaaa birşey dicem de gülme sakın sırnaşık şey
'' bir tutam maydanozu 2 bardak suda 5 dak kaynattım.içine birazda demlenmiş çay ekledim.
sonra 2 kaşık zeytinyağ ,2 kaşık elma sirkesi,1 kaşık bal ekledim ''
bunu bir yerden copy yaptım pc ye kaç hafta öncesi .. hoşuma gitti denerim diee..
bu akşam yapıcam da ama ne işe yarıyordu unuttumm delikafadulden