Saç Uzatma Yöntemleri "Saçım hızlı uzasın" diyenlerin alan

görmüştüm bunu ama zaman ayırıp yapamadım açıkcasıı ama deneyelim zararını görmeyiz en azından aklinialirimsmile

çam terebentinin uzamaya etkisi yok saçın yapısına sağlığa etkısı var.
Uzaması ıcın tatlı badem çörek otu vs yağları kullanmanız gerekır

kızlar ben boyalı saçlarım gitsin , kendi saçıma döniym diye çok istiyorum saçlarımın hemen uzamasını ama öyle yağ sürmekle falan uğraşmıyorum. çok dengeli besleniyorum bide hergün masaj yapıyorum saç diplerime ve gayet hızlı uzuyolar 2 ay önce göğsümün üstündeydiler şimdi altındalar :)

bende mecit efendi nin saç bakım yağı var eh işe yaradı ama ben barceliino almak istiyorum ankarada kullanan alan var mı ben bulamadım. 0.0

tresan adlı ısırgan otlu şampuanın içine çamterebenti dökmek faydalı mı olur yoksa zararı olur mu sizce? Isırgan otu duyduğuma göre saç uzamasında ve güçlenmesinde etkiliymiş çam terebenti de aynı şekilde. Her ikisini birbirine karıştırınca bişey olur mu ki :KK70:

kızlar ben yaklaşık 2 aydır sadece mecit efendi sarımsaklı şampuanını kullandım saçlarım 2 ayda yaklaşık 4 cm gibi bi uzama görüyorum,röfleden dolayı yanan saçlarımdan eser kalmadı diyebilirim,geçenlerde arkadaşımda almış bu şampuanı ve yanında yine mecit efendinin sarımsaklı saç serumunu da vermişler,onun da mutlaka faydası olacağını düşünerekten ondanda almaya karar verdim onu da kullanıcam ve değişiklikleri sizlerle paylaşacağım..kaydirigubbakcemile2

sacım baya uzadı kullanı sımdı yaklasık 2 ay oldu gercekten uzatıyor ama cok yıprattı benım sacımı uzuyor ama mahvettı benım sacımı uzasada kestırmek zorunda kaldım ben hıc tavsıye etmıyorum mecıt efendıye uzatıyr ama sacı mahvedıyorr

bu cam terebentin yağını nası ayrı kullancaz hani diyosunuz ya şampuana atmayın saç diplerini tahriş eder diye işte nası ayrı kullancaz anlatabilirmisiniz?fisfisfis Bide saçlarım kalın telli bunu kullanıpta saçlarımın keçe gibi olmasından yıpranmasından korkuyorum saçlarımın çabuk uzaması için kullancm bu yağımirmirmirmir

çam terebentini zaten aktarlarda öneriyr.ayrıca sadece badem yağıyla da masaj yapabilirsiniz...bi arkadaşta hergün yıkıyo uzasın diye..ben bi tutam sinemakiyi bi bardak suda kaynatıp suyunu süzüp soğutuğ içina bemiks 5 ampul ve badem yağı katıp ysaçıma uygulayıp yarım saat bekletiyorum 7 haftadır yapıyorum haftada br..bu kuaförlerin kullanduğı bi yöntem :işe yarıyo .:) kaydirigubbakcemile5

arkadaşlar merhaba ben foruma yeni katıldım. saçlarım uzasın diye bende bir sürü şey yapanlardanım. 3-5 ay kadar yağ karışımları yapıp kullandım pek bi işe yaramadı. bu sitede sinamekili karışımı gördüm ona başladım 2 hafta oldu, sanki fark var gibi ama psikolojik midir nedir anlayamadım. biraz daha geçsin 1 ay kadar sonra gelişmeleri yazıcam. herkese bol şans

arkadaşlar bende burda okumuştum Hint yağı saçı uzatıyor diye gidip hemen almıştım. benim saçlarım ince tellidir ve hint yağını ilk kullandığımda yumuşacık oldu saçlarım çok fark ediyor gercekten kullanalı 1 ay olacaktı ama bıraktım çünkü uzamadı bişey olmadı bilmiyorumkismile saçlarımın nerdeyse yarısı gitti diyebilirim döküldü acaip kepek yaptı . bence böyle şeyleri yapmadan bi uzmana başvurmak lazım sonuçta deriye ve saça başka başka etkileri olabiliyor. mafoldumben

arkadaşlar merhaba ben bu siteden aldığım sinamekili tarifi uyguladım başlayalı 20 gün oldu saçımda farkedilir bi uzama oldu. ölçmedim ama cm olarak bilemem de uzadığına eminim. tavsiye ederim

merhaba arkadaşlar çok uzun zamandır girmemiştim..ben yaklaşık 6 7 ay önce sçlarımı sabırla sarımsaklı şampuanla yıkamıştım ve gerçekten sabrıma değmişti fazlasıya uzamıştı saçlarım..sonra saçlarım kuaförde yandı we kulak hizama gelmişti.şimdi omzumdalar.hala sarımsaklı şampuan kullanıyorum.bence saç uzamasına birebir faydalı.ama sabretmeniz gerekiyor ve sonucu gerçekten çok güzel.hepinizee uzun saçlar diliyorumzemuszemus

bu arada sarımsak kokusuna gelince rahatsız edici bir koku olmuyor zaten sadece ıslakken o kokuyu alıyorsunuz.kuruyunca koku fln kalmıyor

Kızlar çamterebantin yağını şampuana ekleyerek kullanıyorum 4 aydır çok faydasını gördüm. Saçlarım uzadı, uçlarındaki kırık beyaz görüntüler yok oldu. Benim ensemin üstünde saç derimde egzama var onada iyi geldi.

kızlar kullanmadığım ürün , dökmediğim para kalmadı saçımı uzatmak için :/ şampuanıma çam terebentin kattığım dönemde benim de saçım uzamıştı ama o dönemde saçımla bu kadar uğraşmıyordum bunun da etkisi vardır belki saçımı açtırmaya başladıktan sonra da uzatmak istedikçe kırılıp kısaldı gitti saçım en son bonacure acil kurtarma serisini aldm ama ona da çam terebentin koymaya korkuyorum bilmiyorumkismile

X