Saç Uzatma Yöntemleri "Saçım hızlı uzasın" diyenlerin alan

evet kızlar denedim 10 gündür mecitefendi sarımsaklı şampuanı kullandım ve 2 cm gibi bi uzama görüyorum,15 gün önce röflemi yaptırmıştım ve şuanda diplerden 2 cm uzamış bi durumda:))))sonun aradığım şeyi buldum galiba:)))

kizlar mecitefendi sarimsakli sampuani aktardanmi aliyonuz yoksa marketlerde varmidir bide boyali saclara kullaniliyomu

kizlar mecitefendi sarimsakli sampuani aktardanmi aliyonuz yoksa marketlerde varmidir bide boyali saclara kullaniliyomu

Ben kendim yaptim. Sarimsaklari rendeleyip koydum bir sise sampuanimin icine, 1 aydir kullaniyorum. bayanssulusmile

bende kendim yapmistim yumusacik kolay sekil alan saclara sahip olmustum ama esime kokusu hos gelmedi belki hazirlarida ayni etkiyi gösterir kokusu olmaz

bende kendim yapmistim yumusacik kolay sekil alan saclara sahip olmustum ama esime kokusu hos gelmedi belki hazirlarida ayni etkiyi gösterir kokusu olmaz

ben internetten sipariş verdim kargosuyla birlikte yaklaşık 15 tl civarında.evet içinde farklı kokular esanslar olduğu için hazır olan sarımsaklı şampuanlarda sarımsak kokusu olmuyor.ama inanırmısnız röfleli olanlar bilir banyodan çıkınca saç bi tuhaf olur didik didik olurdu önceden ama şimdi yumuşacık saçlarım oldu,ama ben önce dermokil şampuanla yıkayıp saçımı temizliyoru 2.şampuanı mecitefendiyle yapıyorum daha sonra da dermokilin saç kremini kullanıyorum,kilde saçı besleyip güçlendiriyor bilginiz olsun kızlar.ama inanın ben çok şaşırdım mümkün değil benim saçım 15 günde 2 cm uzayacak,çok geç uzayan bir saç yapım vardı ama artık öyle değil:)))):lepi:

ya bu mecıt efendınn sarımsaklı sampuanı kesın ıse yarıyormu ben platın sarısından sıyaha dondumve saclarım fena kestırdım mecburen ve cok azlar bana yarıdm edın nerden bulabılırım bu sampuanı

aynen canım bende öyle yaptım senelerdir platin kullanıyordum,şeytana uydum koyu kahveye boyattım sonra çok pişman oldum tekrar platine döndüm ama saçlarım mahvoldu koptu((saçlarım belimdeydi şimdi ise omuzlarımdan az bişi aşağıda kestirmek zorunda kaldım,daha sonra bu şampuanı duydum kullanmaya başladım işe de yaradı,linki vereyim ben sana burdan temin edebilirsin canım ..dediğim gibi ama önce saçınızı başka bi şampunla yıkayıp temizleyin daha sonra bu şampuanla yıkayıp biraz saç derisine masaj yapıp 5-10 dk saçta bekletin okişşşzemuszemus http://urun.gittigidiyor.com/SARIMSAK-SAMPUANI_KOKUSUZ_DOKULME-KEPEGE-KARSI_W0QQidZZ22787541

ay cok ama cok tesekkur edeırm hemen alıcam ah benmde belımdeydı hemde nasıl gurdu mıllet sacıma hayran kalırdı benım sımdı ıse sarı sactan kopuklar olustu kesstırmek zorunda kaldım sıyaha donncede ıyıce mahvoldu ellenıcek gıbı deıller hemen uzamalarını sıtıyorum cok tesekur edeırm hemen alıcam bu sampunaı bende yazıcam buraya kullandıktan snra

selam kizlar ben gecen haftadan belli takip ediorm bu k.k. yi deli oldum kafamçokkarıştı
hergün eve gidip biseyler deniyorum :S annem cok kiziyor
gecen hafta sarimsak yagini kafama sürdüm ööööyyttt igrenctii.. halen kafamda kokusu var sanki neyse onu biraktm
dün sacima sütlü maya yaptm bakalim ins. faydasini görürüm... ama bidaha onuda yapmiycam cünkü oda cok pis maya kokuyor
bide dogumkontrol haplari cok ilgimi cekti 10 tane falan yarim kalmis (fructis garnierin silikonsuz sampuanina) ezip karistirdim onunlada sonra sacimi yikadim en sonunda kaynatilmis isirgan suyuyla duruladim
d.kontrollü sampuani herserferinde kullansam zarari olurmu icine camterebentini katmak istiyorum?? saclarimi uzatcam derken kafamdaki iki tel saclarda tökülcek diye korkuorm hepsi birden cokmu gelir???
annem bidahaki ay tr.ye gidicek onada camterabentini siparis ettim hergün bisey istiyorum kadin delirio kafamçokkarıştı ooooffff kafam cok karisti napcam yaa
yaa ben uzun saclarim olsun istiorum simdi saclarim küt kesim gecen ay kestirdim 1cm bile uzamamis napcam yaa birsürü sey yazmissiniz hangisini yapcagimi sasirdim -tatlicadiarzu-kafamçokkarıştı

bakım denılen sey ne haltsa daha çok saç döküor ben artk hiç bir şey sürmemeye karar werdim yetti! arada gövdesine yağ uyguluyorum yumusak we hacimli oluyor, proteine abandım hızlı cıksın diye kolestrolum 220 oldu unutunca uzuyor arkadaslar kuaforede gıtmeyınsac kısalrmakran baska ıs yapmıolar kat falan verdirmeyın sac zor toparlanıo

asla belımde olan saclarımı kat ver dedım omzuma cıkardı uzerınden br sene gectı sac hala aynı ne yaptıysam olmadı... offf .. bakımalrda yaramıo işe..

slm arkadaslar ben de varim sacim hizli uzasin diyen temmuzda amcamin kizinin dugunu var ona soyle upuzun olsa offf offf

yaptiklarima gelince

1- sinameki badem yagi bemiks karisimi

2-hergun mayali sut icmek

3-arada da maya ve zeytinyagi karistirip suruyorum saclarima

hadi insallah bakalim

tugba canm bırsye sorcam acaba bunu kaynatıktan sornamı ampulle badem yagını ıcıne koyucaz yoksa kaynarken bunlarda bırlkte kaynıcakmı ay hala bulamaıdm sampuanı snn yolladıgın yere msj attım cevap vermedıler gıttı gdyrdan delırdım baslıcam kullanmaya kullanamadım hala

hayatım sinemekini suda kaynat daha sonra altını söndür kenara al biraz soğumaya başlayınca badem yağını ve bemiks ampulü kır içine okiş çok şaşırdım hemen dönerlerdi gtti gdyrdan,ben onu bunu bilmem şu anda saçlarıma bakıyordum tam 1 ay oldu röflemi yaptıralı ve saçlarım dehşet uzadı diyebilirim ben hiç bu kadarını beklemiyordum açıkcası çok şaşırdımm,ve badem yağını bemiksi yapmadan sadece şampuanı kullanarak böyle uzadı bide onları kullansam nolur acaba:)))))) mecitefendi kimse saygılarımı sunar teşekkür ederim yıllardır uğraştığım ama bi türlü sonuç alamadığım tek şey bu saç uzamasıydı onu da hallettim..ablamla birlikte yaptırmıştık röflemizi onun saçına balıyorum daha yerinden oynamamışş:))))) maşallahh diim nazar değmesin:)))):lepi:

GAMSE CIM BEM SAMPUANIMA KOYUP KULLANIYORUM BADEM YAGINA NEKADAR KOYUCAZ BU CAMTEREBENTINI TAM ANLAYAMADIMDA CANIM bilmiyorumkismile

sn tuğba bu dediğin şampuanı nereden temin ederiz..... teşekkürler.

arkadaşlar bn saçımı kestirdm çünkü çok kırık wardı we göğüsmn altında olan saçm şimdi nerdyse ensemde hızlı uzaması için çamterbntini deniycm ama başka neler yapabilirm lütfn yardım hemn uzamasnı istyorm....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…