Saç Uzatma Yöntemleri "Saçım hızlı uzasın" diyenlerin alan

evet kızlar denedim 10 gündür mecitefendi sarımsaklı şampuanı kullandım ve 2 cm gibi bi uzama görüyorum,15 gün önce röflemi yaptırmıştım ve şuanda diplerden 2 cm uzamış bi durumda:))))sonun aradığım şeyi buldum galiba:)))

10 günde 2 cm mi? çok iyi ya bugün hemen alıyorum o halde :KK70:

ben sarımsak kokuyo diye sürmek istemiyorum ama kaynatıp sürsem faydası olurmu diye düşünüyorum nekadar mantıklı bilmiyorum ama kokmaz en azından deneyen oldumu hiç

ya bu sarımsaklı şamouanlarn kokusu hakknda kesn bişe yokmu herkz başka bişe sölüyor

hayır canım kokmuyor,yani aldığım şampuan kokmuyor çünkü içinde yoğunluk olarak lavanta esansı var ve ağırlık olarak lavanta kokuyor,ama evde kendin yaparsan evet kokusu biraz ağır oluyor,kullandığım süre boyunca kokudan yana hiç rahatsızlığım olmadı..

kızlar dn bu forumu talan ettim yeni bir yöntem daha doğrusu basit ve pratik ve ekonomik yöntem bulmak adına
eski sayfalarda kök zencefille alakalı başlıklar buldum
bunun hem çayını içiyormuşuz hemde saçımıza fısfslıyormuşuz yada durulama suyu olarakta kullanılabiliyormuş. yaptım dün henüz tatmadım ama bol bol sıktık saçımıza ailece. bu forumda 1 ayda 2 cm uzadığından bahsedilmiş fakat nette yaptığım araştırmalarda bir bayanın 1 ayda 5 cm uzattı saçımı yazısını gördükten sonra baya bi gaza geldim. ben başladım hem çok ucuz hem çok kolay + zencefilin yağ yakmakta ya da kilo vermekte de faydası vardı galiba bi taşla iki kuş vurabilirsiniz çok ucuz bir yöntemle.

hayatım sinemekini suda kaynat daha sonra altını söndür kenara al biraz soğumaya başlayınca badem yağını ve bemiks ampulü kır içine okiş:KK66: çok şaşırdım hemen dönerlerdi gtti gdyrdan,ben onu bunu bilmem şu anda saçlarıma bakıyordum tam 1 ay oldu röflemi yaptıralı ve saçlarım dehşet uzadı diyebilirim ben hiç bu kadarını beklemiyordum açıkcası çok şaşırdımm,ve badem yağını bemiksi yapmadan sadece şampuanı kullanarak böyle uzadı bide onları kullansam nolur acaba:)))))) mecitefendi kimse saygılarımı sunar teşekkür ederim yıllardır uğraştığım ama bi türlü sonuç alamadığım tek şey bu saç uzamasıydı onu da hallettim..ablamla birlikte yaptırmıştık röflemizi onun saçına balıyorum daha yerinden oynamamışş:))))) maşallahh diim nazar değmesin:)))):lepi:

tugbacım aldım aldım hatta buldum ıkı sıse brıden aldım 10 gundur kullanıyorum sımdı bu bemıks sınemakı otu bademyagı karısmınıda yapıcam:KK70:ayrıca hıc sarımsak kokmuyor kesınlıkle rahatca kullanbılrısnız kızlar::)cok tesekur ederım tugbacım ılgılendıgın ıcın cok saol :KK70:

:hulya:
tugbacım aldım aldım hatta buldum ıkı sıse brıden aldım 10 gundur kullanıyorum sımdı bu bemıks sınemakı otu bademyagı karısmınıda yapıcam:KK70:ayrıca hıc sarımsak kokmuyor kesınlıkle rahatca kullanbılrısnız kızlar::)cok tesekur ederım tugbacım ılgılendıgın ıcın cok saol :KK70:

rica ederim canımm güle güle uzat saçlarını:))))bizimle de paylaşırsın artık gelişmeleri:KK66:):hulya:

kızlar.ben hafta bir kez zeytinyağı süüyorum saçarıma yağı ıstımadan kullanıyorum ve bugün saçlarımı yapıyorken farkettim tam 4 parmak uzamış cm olarak veremiyorum evde ölçcek bişi bulamadm:)mart ayından bugüne sürüyrum ben z.yağını 4 parmak az bişey değil bu marttan itibaren uzaması 3 ayda iyi bir sonuç bence....bende kahkülümden fark ettim o kıscık kahkül neredeyse burnumun aşağısında şuan sizde mutlaka deneyin...

kızlar dn bu forumu talan ettim yeni bir yöntem daha doğrusu basit ve pratik ve ekonomik yöntem bulmak adına
eski sayfalarda kök zencefille alakalı başlıklar buldum
bunun hem çayını içiyormuşuz hemde saçımıza fısfslıyormuşuz yada durulama suyu olarakta kullanılabiliyormuş. yaptım dün henüz tatmadım ama bol bol sıktık saçımıza ailece. bu forumda 1 ayda 2 cm uzadığından bahsedilmiş fakat nette yaptığım araştırmalarda bir bayanın 1 ayda 5 cm uzattı saçımı yazısını gördükten sonra baya bi gaza geldim. ben başladım hem çok ucuz hem çok kolay + zencefilin yağ yakmakta ya da kilo vermekte de faydası vardı galiba bi taşla iki kuş vurabilirsiniz çok ucuz bir yöntemle.

hadi ya denemek lazim:KK1:

Badem yağıda çok faydalı.
1 haftada etkisini gördüm.
2 kere kullandım.
gece yatarken sürüp sabah kalkınca yıkadım saçlarımı.1 haftada farkedildi resmen hemde saçlarım dalgalıyken şimdi düzleştirmiş gibi düz.
şaşırdım bende.

sızınle deneyımlerımı paylasıyorum mecıt efendının sarımsalıklı sampuanını kullanalı 15 gunu gectı ve haftada ıkı kere yaptıgım sınemakı otu bdem yagı ve bmks ampulu kullanıyorum ınaılmz sekılde saclarım uzadı arkdaslar gercekten bunları kullanın gpruceksın kı saclar uzuyor sabır ıstıyor ama buna deger :):)

şampuanıma çam terebentin ekleyip kullanıyorum ve 1 ayda inanılmaz uzadığını ve sağlıklı bir şekilde uzadığını hissediyorum bundan sonra hep kullanacağım

Badem yağıda çok faydalı.
1 haftada etkisini gördüm.
2 kere kullandım.
gece yatarken sürüp sabah kalkınca yıkadım saçlarımı.1 haftada farkedildi resmen hemde saçlarım dalgalıyken şimdi düzleştirmiş gibi düz.
şaşırdım bende.

Nasıl yaniiii? Dalgalı saçların düzleşti miohaoldumsmile Hemen bende denemeliyim :KK3:

sızınle deneyımlerımı paylasıyorum mecıt efendının sarımsalıklı sampuanını kullanalı 15 gunu gectı ve haftada ıkı kere yaptıgım sınemakı otu bdem yagı ve bmks ampulu kullanıyorum ınaılmz sekılde saclarım uzadı arkdaslar gercekten bunları kullanın gpruceksın kı saclar uzuyor sabır ıstıyor ama buna deger :):)

Canım 15 günde ne kadar uzadı saçın?

Nasıl yaniiii? Dalgalı saçların düzleşti miohaoldumsmile Hemen bende denemeliyim :KK3:

Canım 15 günde ne kadar uzadı saçın?

kızlar ben yaklaşık 2 aydır sadece mecit efendi sarımsaklı şampuanını kullandım saçlarım 2 ayda yaklaşık 4 cm gibi bi uzama görüyorum,röfleden dolayı yanan saçlarımdan eser kalmadı diyebilirim,geçenlerde arkadaşımda almış bu şampuanı ve yanında yine mecit efendinin sarımsaklı saç serumunu da vermişler,onun da mutlaka faydası olacağını düşünerekten ondanda almaya karar verdim onu da kullanıcam ve değişiklikleri sizlerle paylaşacağım..kaydirigubbakcemile2

çamterebentin saçın derisindeki mikroorganizamları yok eder saglıklı bır saç derisi sağlar.özellikle diplere sürülmedilir.ben ilk kullandıgım bılm ıyordum .yağı bır kaba koyup sadece saçlarımın diplerine surdum .
ve 4 saat sonra yıkadım ertesı gun .okulum vardı arkadaslarım buttun gun boyunca saclarına ne yaptın dıye sordu bende anlam veremedım.sabah o uyku halıyle bakmamıstım bıle aynaya gıdıp baktıgımda ne kadar parlak ve canlı oldugunu ve saglıklı bır sekılde ışıldadıgını fark ettım. mükemmel bır duygu

X