- 20 Haziran 2010
- 848
- 306
kızlar kullanmadığım ürün , dökmediğim para kalmadı saçımı uzatmak için :/ şampuanıma çam terebentin kattığım dönemde benim de saçım uzamıştı ama o dönemde saçımla bu kadar uğraşmıyordum bunun da etkisi vardır belki saçımı açtırmaya başladıktan sonra da uzatmak istedikçe kırılıp kısaldı gitti saçım en son bonacure acil kurtarma serisini aldm ama ona da çam terebentin koymaya korkuyorum bilmiyorumkismile
sinamekili tarifi uygulayanlardan biri de benim...8 ay önce saçımı sıfıra vurdum..bir telaşla tüm reçeteleri uygulamaya başladım...yeni ve sağlıklı saçlar çıksın diye...normalde saçım gerçekten hızlı uzardı..gel görki 4 ayda ancak 6 cm uzadı bırakın omuzdan bele uzatmayı...resmen ölçtüm...kokusu çektimlerim de kar kaldı..uygulayıp uzadığını söyeyenler sebebi başka yerde arasın..sağlıklı besleniyolardır işlemlerden kaçıyolardır falanda falan...hoş ben aylardır ne boya yaptım ne ürün kullandım.gül gibi bakmıştım kafa derime..neyse sadadete geleyim bence gerçekten işe yaramıyor...kaendi haline bıraktım ve şu an daha iyi saçlarım...bunu o tarifi düzenli olarak ve olması gerektiği gibi uygulayan biri olarak söylüyorum ilgilenenlere duyrulur...
sinameki bende de hiçbir işe yaramadı üstelik saçlarımı keçe gibi yaptı..ilk defa kk da sinamekinin benden başka birinde de işe yaramadığını okuyorum.
ARKADAŞLAR BEN BU TARİFİ İNTERNETTEN BULDUM... DENEYECEĞİM.. DENEYEN VAR MI ?
YORUMLARDA ÇOK BAŞARILI SONUÇLAR ELDE EDENLER VAR..
Sinemaki otu, badem yağı, bemiks ampül ve su
( sinameki otunu ve badem yağını aktarlarda bulabilirsiniz, bemiks ampül de eczanelerde satılıyor, b vitamininin ampül şeklinde olanı 5 tl civarında ,ampülü ucundan kırıp dökersiniz karışıma).
Hazırlanışı:
1 tutam sinemakiyi, bir çay bardağı suda kaynatıyorsunuz.
Süzdükten sonra (suyu kullanılıyor) ılınınca içine 1 tatlı kaşığı badem yağı ve 1 bemiks ampül koyup karıştırın.
Sadece saç diplerinize uygulayıp biraz masaj yapın ve yarım saat bekledikten sonra saçlarınızı yıkayın.
Haftada bir uygulanacak...
Arkadaşlar ben saçımı uzatmak için hintyağı,bademyağı,zeytinyağı,evigen ampul,okaliptus ve lavanta yağlarını bir şişede karıştırıp haftada 3 kez saçıma sürdüm 3-4 saat bekledim ve inanılmaz faydasını gördüm.1 ay bile sürmedi ve saçlarım 3 parmak uzadı..Ama kuaföre düzeltmeye gidince kesti onları beceriksiz adam..Şimdi filmi başa sarmam gerekecek..Ancak bu defaki karışımım daha bomba..Bu saydıklarımın içine bemiks ve bepanten ampul de koydum vitamin versin diye..Bir de karışımı saçımda uzun süre tutuyorum acaba vitaminler havayla temas edince etkisi azalır mı diye nişanlıma sordum(kendisi doktor)bu ampul vitaminler sentetik olduğu için meyvedeki vitaminler gibi havayla temas edince etkisini yitirmez dedi,faydası olur dedi..Daha bilimsel bir şekilde söyledi aslında ama sonuç olarak bunlar söyledi yani..Faydası olur inşaallah arkadaşlar size de...