evet kızlar denedim 10 gündür mecitefendi sarımsaklı şampuanı kullandım ve 2 cm gibi bi uzama görüyorum,15 gün önce röflemi yaptırmıştım ve şuanda diplerden 2 cm uzamış bi durumda:))))sonun aradığım şeyi buldum galiba:)))
kızlar biorgens diye bir losyon çıkmış 21 günde uzattığını vadediyor bu losyondan haberi olan var mı?
ya bu sarımsaklı şamouanlarn kokusu hakknda kesn bişe yokmu herkz başka bişe sölüyor
hayatım sinemekini suda kaynat daha sonra altını söndür kenara al biraz soğumaya başlayınca badem yağını ve bemiks ampulü kır içine okişçok şaşırdım hemen dönerlerdi gtti gdyrdan,ben onu bunu bilmem şu anda saçlarıma bakıyordum tam 1 ay oldu röflemi yaptıralı ve saçlarım dehşet uzadı diyebilirim ben hiç bu kadarını beklemiyordum açıkcası çok şaşırdımm,ve badem yağını bemiksi yapmadan sadece şampuanı kullanarak böyle uzadı bide onları kullansam nolur acaba:)))))) mecitefendi kimse saygılarımı sunar teşekkür ederim yıllardır uğraştığım ama bi türlü sonuç alamadığım tek şey bu saç uzamasıydı onu da hallettim..ablamla birlikte yaptırmıştık röflemizi onun saçına balıyorum daha yerinden oynamamışş:))))) maşallahh diim nazar değmesin:)))):lepi:
tugbacım aldım aldım hatta buldum ıkı sıse brıden aldım 10 gundur kullanıyorum sımdı bu bemıks sınemakı otu bademyagı karısmınıda yapıcamayrıca hıc sarımsak kokmuyor kesınlıkle rahatca kullanbılrısnız kızlar::)cok tesekur ederım tugbacım ılgılendıgın ıcın cok saol
kızlar dn bu forumu talan ettim yeni bir yöntem daha doğrusu basit ve pratik ve ekonomik yöntem bulmak adına
eski sayfalarda kök zencefille alakalı başlıklar buldum
bunun hem çayını içiyormuşuz hemde saçımıza fısfslıyormuşuz yada durulama suyu olarakta kullanılabiliyormuş. yaptım dün henüz tatmadım ama bol bol sıktık saçımıza ailece. bu forumda 1 ayda 2 cm uzadığından bahsedilmiş fakat nette yaptığım araştırmalarda bir bayanın 1 ayda 5 cm uzattı saçımı yazısını gördükten sonra baya bi gaza geldim. ben başladım hem çok ucuz hem çok kolay + zencefilin yağ yakmakta ya da kilo vermekte de faydası vardı galiba bi taşla iki kuş vurabilirsiniz çok ucuz bir yöntemle.
Badem yağıda çok faydalı.
1 haftada etkisini gördüm.
2 kere kullandım.
gece yatarken sürüp sabah kalkınca yıkadım saçlarımı.1 haftada farkedildi resmen hemde saçlarım dalgalıyken şimdi düzleştirmiş gibi düz.
şaşırdım bende.
sızınle deneyımlerımı paylasıyorum mecıt efendının sarımsalıklı sampuanını kullanalı 15 gunu gectı ve haftada ıkı kere yaptıgım sınemakı otu bdem yagı ve bmks ampulu kullanıyorum ınaılmz sekılde saclarım uzadı arkdaslar gercekten bunları kullanın gpruceksın kı saclar uzuyor sabır ıstıyor ama buna deger :):)
Nasıl yaniiii? Dalgalı saçların düzleşti miohaoldumsmile Hemen bende denemeliyim
Canım 15 günde ne kadar uzadı saçın?