Saç Uzatma Yöntemleri "Saçım hızlı uzasın" diyenlerin alan

3 aydır mayalı süt içiorum 10 gündür de sarımsaklı şampuana başladım

10 cm kadar uzama var 1-2 cm kadar da uçlarından aldırmıştım

saçımı kestireli 5 ay oldu 3 aydır da bu formülleri yapıorum bu kadar uzadı..

mayayı tavsiye ediorum

3 aydır mayalı süt içiorum 10 gündür de sarımsaklı şampuana başladım

10 cm kadar uzama var 1-2 cm kadar da uçlarından aldırmıştım

saçımı kestireli 5 ay oldu 3 aydır da bu formülleri yapıorum bu kadar uzadı..

mayayı tavsiye ediorum

tavsiyelerin için çook teşekkürler.. yalnız bişi sorucm mayalı sütü nasıl yapıyosn maya nasıl maya yaş mı kuru mu..? :S sempatiksalakcinni sarımsaklı şampuana başlıcam ama yaz olduğundan koku yapar diya başlayamıyorum bide sinemaki kürüne başlıcm en kısa zamanda..

bu arad da çam terebentini 2 ayı geçik kullandım ve hiçbir etkisini görmedim ... :KK43: herkes uzattı diyo keşke bende de aynı etkiyi sağlasydııı kafamçokkarıştı

arkadaşlar yok mu yardım edicek olannn......????????fisfisfis

maya olayını bilmiyorum. yazın sarımsak yapma kötü kokar.onun yerine hazır sarımsaklı şampuanlar var kokusuz, onlardan alabilirsin. çam terebentin kullanma bence saçı kurutuyor, zaten işe yaramamış başka şeyler dene derim, çünkü herkese yarayan sana yaramayabilir. sana yarayanı deneye deneye ancak kendin bulabilirsin. yerimseniben

maya olayını bilmiyorum. yazın sarımsak yapma kötü kokar.onun yerine hazır sarımsaklı şampuanlar var kokusuz, onlardan alabilirsin. çam terebentin kullanma bence saçı kurutuyor, zaten işe yaramamış başka şeyler dene derim, çünkü herkese yarayan sana yaramayabilir. sana yarayanı deneye deneye ancak kendin bulabilirsin. yerimseniben

saol cnm teşekkür ederim sinemakiyi yapıcmda daha elim varıp da alamdaım :KK43: ama zeytinyağına başladım birazdan sürücm 2. haftam oluck bugün ama sinemakiden çok umutluyum mayayı arştırmaya devm edicm bnce snde kullanmalısın cilde falanda ii geliyomuş bulduğum zaman yazarım belki kullanmak istersin :KK3:kaydirigubbakcemile5

saol cnm teşekkür ederim sinemakiyi yapıcmda daha elim varıp da alamdaım :KK43: ama zeytinyağına başladım birazdan sürücm 2. haftam oluck bugün ama sinemakiden çok umutluyum mayayı arştırmaya devm edicm bnce snde kullanmalısın cilde falanda ii geliyomuş bulduğum zaman yazarım belki kullanmak istersin :KK3:kaydirigubbakcemile5

ben maya içemem canım ya midem kaldırmaz :sinifsinif:
maya ile ilgili topikler şunlar: yerimseniben
http://www.kadinlarkulubu.com/evde-...urleri/332300-saclari-uzamayanlar-buraya.html

http://www.kadinlarkulubu.com/sac-uzatma-yontemleri/368561-mayali-sut-maya-kuru-maya.html

ben maya içemem canım ya midem kaldırmaz :sinifsinif:
maya ile ilgili topikler şunlar: yerimseniben

çok teşekkürler cnm deniycm de herkez tadına kötü demiş umarım kullanabilirim sempatiksalakcinni pek zannetmiyorum ammaaaaa hadi bakalım hayırlısı olsunn:KK3:

DOROOOOOOOOO bende uzatcam şu saçlarımı ayaklarıma kadar laelaelaelaelae

bana da bişiy önersenee :lepi:

cnm istersen haftada 1 cm uzayan saçlara ne dersiniz başlığına bi gir sinemaki kürü ve zeytinyağı işine yarayabilir. bn ordan bi çok şey öğrendim zemuszemus bide maya var ama tadı kötü diyorlar katlanırım diyosan kullanmakta fayda var hm cilde de ii geliyomuş alıcam bn bugün umarım içebilirim tavsiye edebilirim sana da.. kaydirigubbakcemile5

ayaklarına kadar mı :KK70: senin saçlar uzundu sanki zaten :) gerçi benimki de uzun ama insan uzadıkça uzasın istiyo, sütyenine geliyo belime gelsin istiyo, beline geliyo popoma gelsin diyo ben de o haldeyim şu an belime gelmesine az kaldı :)

ben şu an sinameki kullanıyorum canım, kendi saçına neyin yaradığını deneye deneye sen bulabilirsin aslında, çünkü birine yarayan diğerine yaramıyo maalesef :1no2:

turplu sudan memnundum ama yazın turp bulmak zor oluyor ve turp+yumurta kötü kokuyor,ayrıca turbu hazılamak çok zahmetli o yüzden onu eliyoruz.

aktarlarda satılan saç uzatma ve bakım yağları var barcelinoymuş, macit efendiymiş, enteleymiş..onlar 15-20 tl falan sanırım. onları öneririm. özellikle macit efendiyi.

ama yok ben ona para veremem diyorsan evde hazırlanan bakımlardan birini seçeceksin kendine kaydirigubbakcemile2

ben uzasın diye hiçbirşey yapmadım bu zamana kdar hiçbir bakım ürünü de kullanmadım
sadece sağlıklı olsunlar istiyordumm

hep yumurta-bal-sirke-zeytinyağı-limon bakımını yapmışımdır 2 haftada bir..

şimdide uzasınlar daha çok istiyorumm çünkü düzleştiriciyi felan bıraktım..kendi halindeler.. azıcık uçlarından aldırmıştımm ama şuan da belimdeler hehe sadece kırıklar gitti Doro'm

yaaaaaniiiii dediğin şu macit efendiyi bi alayım beeennn sempatiksalakcinni

cnm istersen haftada 1 cm uzayan saçlara ne dersiniz başlığına bi gir sinemaki kürü ve zeytinyağı işine yarayabilir. bn ordan bi çok şey öğrendim zemuszemus bide maya var ama tadı kötü diyorlar katlanırım diyosan kullanmakta fayda var hm cilde de ii geliyomuş alıcam bn bugün umarım içebilirim tavsiye edebilirim sana da.. kaydirigubbakcemile5

mayayı ksinlikle ağzıma süremem ben haytım :-)
o başlığa bkmıştım ama pek üzerinde durmafım yine bir incelim ben :KK70:

teşekkürler a.s.

mayayı ksinlikle ağzıma süremem ben haytım :-)
o başlığa bkmıştım ama pek üzerinde durmafım yine bir incelim ben :KK70:

teşekkürler a.s.

yapma ya bnde az önce ablama söyledim alıcaktı marketten. gelincede bi kullanmaya düşünüyodum en azından biraz bi deniyim içmeyi belki katlanbilirim olmadı annneme yarar ewde bulunmuş olur :KK70::KK70:laelaelaelaelae

yapma ya bnde az önce ablama söyledim alıcaktı marketten. gelincede bi kullanmaya düşünüyodum en azından biraz bi deniyim içmeyi belki katlanbilirim olmadı annneme yarar ewde bulunmuş olur :KK70::KK70:laelaelaelaelae

hadi bi dene bakalımm :KK70:

içtikten sonra yazmayı unutmaa amaaa çok hassas değilim fakat maya bu sonuçta hihoyyyt

sonra belki bende içerimmm vereliniortak

ben uzasın diye hiçbirşey yapmadım bu zamana kdar hiçbir bakım ürünü de kullanmadım
sadece sağlıklı olsunlar istiyordumm

hep yumurta-bal-sirke-zeytinyağı-limon bakımını yapmışımdır 2 haftada bir..

şimdide uzasınlar daha çok istiyorumm çünkü düzleştiriciyi felan bıraktım..kendi halindeler.. azıcık uçlarından aldırmıştımm ama şuan da belimdeler hehe sadece kırıklar gitti Doro'm

yaaaaaniiiii dediğin şu macit efendiyi bi alayım beeennn sempatiksalakcinni

sen zaten bu konuda bilgiliymişsin canım, yaptığım bakım çok güzel, saça faydalı, sadece limon saçı kurutabilir, ama saçların yağlıysa sorun yok, kullanmaya devam et limonu, düzleştiriciyi bırakmışsın ( yazın zaten terlediğimiz için düzlüğü bozuluyor, sıcak olduğu için topluyorum zaten düzleştirmeye gerek kalmıyor dimi ) kırıklarını aldırmışsın bize laf düşmez :lepi:

sen zaten bu konuda bilgiliymişsin canım, yaptığım bakım çok güzel, saça faydalı, sadece limon saçı kurutabilir, ama saçların yağlıysa sorun yok, kullanmaya devam et limonu, düzleştiriciyi bırakmışsın ( yazın zaten terlediğimiz için düzlüğü bozuluyor, sıcak olduğu için topluyorum zaten düzleştirmeye gerek kalmıyor dimi ) kırıklarını aldırmışsın bize laf düşmez :lepi:

vallahi herşeyi düşündümmm :Saruboceq: onlar içinn sadece uzasınlar daha çok başka bişey istemiyorum delikafadulden

yaa evet yazın düzleştirsek de bozuluyoo sinir oluyoruummm :gitme:

saçım çok yağlı değil canımm, dikkat ettimde 5 günde bir yağlanıyoorr kaydirigubbakcemile3

ama limon da iyi gelirmiş saça üle duymuştumm bulduğum her naneyi atmayı deniyorumm

maydonuzun saplarını denicemm şimdi dee alkisalkisalkis

ayrıcaaaaaaaaaaaaaaa birşey dicem de gülme sakın sırnaşık şey

'' bir tutam maydanozu 2 bardak suda 5 dak kaynattım.içine birazda demlenmiş çay ekledim.
sonra 2 kaşık zeytinyağ ,2 kaşık elma sirkesi,1 kaşık bal ekledim ''

bunu bir yerden copy yaptım pc ye kaç hafta öncesi .. hoşuma gitti denerim diee..

bu akşam yapıcam da ama ne işe yarıyordu unuttumm delikafadulden

vallahi herşeyi düşündümmm :Saruboceq: onlar içinn sadece uzasınlar daha çok başka bişey istemiyorum delikafadulden

yaa evet yazın düzleştirsek de bozuluyoo sinir oluyoruummm :gitme:

saçım çok yağlı değil canımm, dikkat ettimde 5 günde bir yağlanıyoorr kaydirigubbakcemile3

ama limon da iyi gelirmiş saça üle duymuştumm bulduğum her naneyi atmayı deniyorumm

maydonuzun saplarını denicemm şimdi dee alkisalkisalkis

ayrıcaaaaaaaaaaaaaaa birşey dicem de gülme sakın sırnaşık şey

'' bir tutam maydanozu 2 bardak suda 5 dak kaynattım.içine birazda demlenmiş çay ekledim.
sonra 2 kaşık zeytinyağ ,2 kaşık elma sirkesi,1 kaşık bal ekledim ''

bunu bir yerden copy yaptım pc ye kaç hafta öncesi .. hoşuma gitti denerim diee..

bu akşam yapıcam da ama ne işe yarıyordu unuttumm delikafadulden

kaydirigubbakcemile3 ne işe yaradığını bilmesen de içindeki malzemelere bakarak zararsız olduğunu söyleyebilirim :)

ben de bir sürü kür kopyaladım dosya oluşturdum, canım sıkıldıkça saçıma bakım uyguluyorum :KK70:

seviyorum evde hazırlanan şeyleri bu yaz tatili girdiğinden beri ben de saçıma düzleştirici de saç kurutma makinesi de sürmedim, ayda 1 kere 1er cm kestim, sinameki yapıyorum, umarım faydasını görürüm henüz gözle görülür uzama yok

bi de şu kür hoşuma gitti onu da deneyeceğim, link burda bi göz at istersen

http://www.kadinlarkulubu.com/evde-...im-kurleri/314853-mucizevi-sa231-losyonu.html

hemeeeeeeen bakıyorum tatlım :-)

umarım saçlarınn mükemmeeeeeeeell oluuuuuuuuuurr sempatiksalakcinni

X