- 2 Nisan 2007
- 320
- 4
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kizlar mecitefendi sarimsakli sampuani aktardanmi aliyonuz yoksa marketlerde varmidir bide boyali saclara kullaniliyomu
bende kendim yapmistim yumusacik kolay sekil alan saclara sahip olmustum ama esime kokusu hos gelmedi belki hazirlarida ayni etkiyi gösterir kokusu olmaz
ya bu mecıt efendınn sarımsaklı sampuanı kesın ıse yarıyormu ben platın sarısından sıyaha dondumve saclarım fena kestırdım mecburen ve cok azlar bana yarıdm edın nerden bulabılırım bu sampuanı
selam kızlar..burda başka bir topicte bulduğum bi saç bakımı var onu paylaşmak istiyorum sizinle..bunu yapan arkadaş 3 ay önceki resmini çekmiş bi de 3 ay sonraki resmini..3 ay öncesine kadar saçları göğüs hizasındayken,3 ay sonra beline ulaşmış diyebilirim..resimlerini de koymuştu arkadaş,ben inanamadım 3 ayda bu kadar uzama şaşırtıcı..neyse tarife gelelim:))) öncelikle evet sarımsaklı şampuan kullanmalısınız,ben bugün aldım mecit efendinin sarımsaklı şampuanını,diğer gerekli olanlarıda bugün alıp başlayacağım uygulamaya..2 güne bir bu şampuanla saçlarınızı yıkıyorsunuz,yıkarken 5-10 dk şampuanı saçınızda bekletiyorsunuz,daha sonra duruluyorsunuz..(şampuanda asla sarımsak kokusu yok rahatlıkla kullanabilirsiniz).daha sonra haftada 1 veya 2 defa yapacağınız bakımı anlatıyorum..sinemeki otu-bemiks ampul(eczanelerde rahatlıkla bulabilirsiniz fiyatı 4 tl civarı)-ve badem yağı..sinemeki otundan bir tutam alarak 1 su bardağı suda kaynatıyorsunuz,kaynamaya başlayınca içine 1 tane bemiks ampul ve 1 yemek kaşığı badem yağı karıştırıp soğumaya bırakıyorsunuz..soğuduktan sonra fısfıslı bir şişeye koyarak saç diplerinize sıkıyorsunuz ve 3-4 saat saçınızda bekletiyorsunuz,daha sonra kullanmış olduğunuz sarımsaklı şampuanla saçlarınızı yıkıyorsunuz..hepsi bu 3 ay kullandıktan sonra bu bakımı 2 hafta ara veriyorsunuz sonra dilerseniz tekrar başlıyorsunuz,değişim muhteşemdi,gördüğüm kadarıyla hatta mükemmel..ben bugün başlıyorum gelişmelerden haberdar ederim sizleri...opuyorumnanaktan
tugba canm bırsye sorcam acaba bunu kaynatıktan sornamı ampulle badem yagını ıcıne koyucaz yoksa kaynarken bunlarda bırlkte kaynıcakmı ay hala bulamaıdm sampuanı snn yolladıgın yere msj attım cevap vermedıler gıttı gdyrdan delırdım baslıcam kullanmaya kullanamadım hala
sn tuğba bu dediğin şampuanı nereden temin ederiz..... teşekkürler.