selam kızlar..burda başka bir topicte bulduğum bi saç bakımı var onu paylaşmak istiyorum sizinle..bunu yapan arkadaş 3 ay önceki resmini çekmiş bi de 3 ay sonraki resmini..3 ay öncesine kadar saçları göğüs hizasındayken,3 ay sonra beline ulaşmış diyebilirim..resimlerini de koymuştu arkadaş,ben inanamadım 3 ayda bu kadar uzama şaşırtıcı..neyse tarife gelelim:))) öncelikle evet sarımsaklı şampuan kullanmalısınız,ben bugün aldım mecit efendinin sarımsaklı şampuanını,diğer gerekli olanlarıda bugün alıp başlayacağım uygulamaya..2 güne bir bu şampuanla saçlarınızı yıkıyorsunuz,yıkarken 5-10 dk şampuanı saçınızda bekletiyorsunuz,daha sonra duruluyorsunuz..(şampuanda asla sarımsak kokusu yok rahatlıkla kullanabilirsiniz).daha sonra haftada 1 veya 2 defa yapacağınız bakımı anlatıyorum..sinemeki otu-bemiks ampul(eczanelerde rahatlıkla bulabilirsiniz fiyatı 4 tl civarı)-ve badem yağı..sinemeki otundan bir tutam alarak 1 su bardağı suda kaynatıyorsunuz,kaynamaya başlayınca içine 1 tane bemiks ampul ve 1 yemek kaşığı badem yağı karıştırıp soğumaya bırakıyorsunuz..soğuduktan sonra fısfıslı bir şişeye koyarak saç diplerinize sıkıyorsunuz ve 3-4 saat saçınızda bekletiyorsunuz,daha sonra kullanmış olduğunuz sarımsaklı şampuanla saçlarınızı yıkıyorsunuz..hepsi bu 3 ay kullandıktan sonra bu bakımı 2 hafta ara veriyorsunuz sonra dilerseniz tekrar başlıyorsunuz,değişim muhteşemdi,gördüğüm kadarıyla hatta mükemmel..ben bugün başlıyorum gelişmelerden haberdar ederim sizleri...opuyorumnanaktan