Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar bu çamterebentin yağının son kullanma tarihi varmı ben geçen yıl kuaförümden istemiştim oda başka yokmuş kendi kullandığı yağı vermişti. yarım şişeydi bir yıl olmak üzere o kadından alalı. o kadın ne zaman açmış kullanmaya başlamıştır hiç bilmiyorum tabi. ben şişeye bakıyorum son kullanma tarihi yazmıyor kesin dış kutusundaydı oda benim elime geçmedi tabi yarım şişe alınca. şimdi ne yapıyım kızlar son kullanma tarihi var mı onun
kızlar benim önerim sarımsaklı şampuan..o kadar çabuk uzattıki saçlarımı inanamadım..tabi geçenlerde boya yüzüne yandı saçlarım,şimdi yeniden başladım..inançlı olun sarımsaklı şampuanı şiddetle tawsiye ediyorum..
bu tip yağların genelde bi son kullanma tarihi oluyor ama kaç yıldır bilemiyorum. zaten sen de ne zaman açıldığını bilmiyosun. bence onu kullanmayıp aktardan yeni bi tane alsan daha iyi olur. 5 lira civarında bişey zaten pahalı değil. saçını riske atma derim.
internetten falan sipariş verebilirsin eğer aktar bulamıyosan. taş çatlasın 1 haftaya elinde olur. başka bakım yağları da alabilirsin hem yanında ne bileyim hint yağıdır badem yağıdır falan forumda yazıyo zaten ne neye iyi geliyo. düğün öncesi mahvetme şaçlarını çam terebentin biraz sakat bişey saçı mahvedebiliyo fazla kullanırsan mesela.. bozulmuşsa daha kötü bi etki yapabilir. benim düğünüme daha 1 sene var ben şimdiden deli gibi dikkat etmeye başladım 2 ay çok kısa bi süre, yanlış bişi olursa saçına düzeltmeye vaktin olmaz. aman diyeyim..
ayrıca tebrikler şimdiden =)
canım bana deli diyebilirsin ama bende bi hastalık var bu tarz yağların küçük şişelerine bayıldığımdan hepsini saklıyorum çam terebentinlerin kutularını hep atmışım ama kutulu olanların hepsine tek tek baktım badem hint jojoba falan.. hepsinin son kullanımı kapak açılmadan 3 yıl. ama kapak açıldıktan sonrası için bişey yazmıyor. belki fikir verir diye yazayım dedim. kuaförün ne zaman açmış onu öğrenebilsen iyi olur aslında.
Kızlaaaaaaaaar ben bu çamterabentini alsam şampuanıma koysam ve hep onunla yıkasam olur mu? Böyle kullanmak en kolayı siz ne diyorsunuz?
nursalcım rica ederim, elimden geldiği kadar yardımcı olmaya calıstım ama dediğin gibi birden gürleşme olmaz saçında malesef=( çıtçıt falan kullanırsın olmadı =)