Saç Uzatma Yöntemleri "Saçım hızlı uzasın" diyenlerin alan

kızlar benim önerim sarımsaklı şampuan..o kadar çabuk uzattıki saçlarımı inanamadım..tabi geçenlerde boya yüzüne yandı saçlarım,şimdi yeniden başladım..inançlı olun sarımsaklı şampuanı şiddetle tawsiye ediyorum..

kızlar bu çamterebentin yağının son kullanma tarihi varmı ben geçen yıl kuaförümden istemiştim oda başka yokmuş kendi kullandığı yağı vermişti. yarım şişeydi bir yıl olmak üzere o kadından alalı. o kadın ne zaman açmış kullanmaya başlamıştır hiç bilmiyorum tabi. ben şişeye bakıyorum son kullanma tarihi yazmıyor kesin dış kutusundaydı oda benim elime geçmedi tabi yarım şişe alınca. şimdi ne yapıyım kızlar son kullanma tarihi var mı onun

bu tip yağların genelde bi son kullanma tarihi oluyor ama kaç yıldır bilemiyorum. zaten sen de ne zaman açıldığını bilmiyosun. bence onu kullanmayıp aktardan yeni bi tane alsan daha iyi olur. 5 lira civarında bişey zaten pahalı değil. saçını riske atma derim.

kızlar benim önerim sarımsaklı şampuan..o kadar çabuk uzattıki saçlarımı inanamadım..tabi geçenlerde boya yüzüne yandı saçlarım,şimdi yeniden başladım..inançlı olun sarımsaklı şampuanı şiddetle tawsiye ediyorum..

sarımsağı herkes tavsiye ediyor da kokusundan nası kurtulcağımızı kimse yazmıyor =)) uzattığına, saça çok iyi geldiğine eminim ama bi türlü cesaret edip süremiyorum kafama =)

bu tip yağların genelde bi son kullanma tarihi oluyor ama kaç yıldır bilemiyorum. zaten sen de ne zaman açıldığını bilmiyosun. bence onu kullanmayıp aktardan yeni bi tane alsan daha iyi olur. 5 lira civarında bişey zaten pahalı değil. saçını riske atma derim.

fiyat hiç önemli değil ama burda bir aktar bile yok. böyle şeyeri bulamıyorum.memlekete gitmem lazım illaki. onada daha 2 ay var. zaten bu 2 ay içinde bakım yapmam lazım düğüne kadar eyvahedigeldismile

internetten falan sipariş verebilirsin eğer aktar bulamıyosan. taş çatlasın 1 haftaya elinde olur. başka bakım yağları da alabilirsin hem yanında ne bileyim hint yağıdır badem yağıdır falan forumda yazıyo zaten ne neye iyi geliyo. düğün öncesi mahvetme şaçlarını çam terebentin biraz sakat bişey saçı mahvedebiliyo fazla kullanırsan mesela.. bozulmuşsa daha kötü bi etki yapabilir. benim düğünüme daha 1 sene var ben şimdiden deli gibi dikkat etmeye başladım 2 ay çok kısa bi süre, yanlış bişi olursa saçına düzeltmeye vaktin olmaz. aman diyeyim..
ayrıca tebrikler şimdiden =)

canım bana deli diyebilirsin ama bende bi hastalık var bu tarz yağların küçük şişelerine bayıldığımdan hepsini saklıyorum çam terebentinlerin kutularını hep atmışım ama kutulu olanların hepsine tek tek baktım badem hint jojoba falan.. hepsinin son kullanımı kapak açılmadan 3 yıl. ama kapak açıldıktan sonrası için bişey yazmıyor. belki fikir verir diye yazayım dedim. kuaförün ne zaman açmış onu öğrenebilsen iyi olur aslında.

ben zeytinyağı bademyağı ve çörekotu yağını karıştırıp içine sarımsak rendeledim beklettim sonra içine evinhen ampülü kırdım haftada bir saçıma uyguluyorum.minik minik saçlar çıoktı ama henüz uzamasına etkisi olmadı.yıllardır saçım röfleliydi.bu sebeble saçlarım iyice zayıflamış koyuya boyadım bir dahada röfle düşünmüyorum açıkçası.

internetten falan sipariş verebilirsin eğer aktar bulamıyosan. taş çatlasın 1 haftaya elinde olur. başka bakım yağları da alabilirsin hem yanında ne bileyim hint yağıdır badem yağıdır falan forumda yazıyo zaten ne neye iyi geliyo. düğün öncesi mahvetme şaçlarını çam terebentin biraz sakat bişey saçı mahvedebiliyo fazla kullanırsan mesela.. bozulmuşsa daha kötü bi etki yapabilir. benim düğünüme daha 1 sene var ben şimdiden deli gibi dikkat etmeye başladım 2 ay çok kısa bi süre, yanlış bişi olursa saçına düzeltmeye vaktin olmaz. aman diyeyim..
ayrıca tebrikler şimdiden =)

ayy gözüm korktu şimdi... boşver almayım o zaman. zaten mayalı süt içiyorum gelişmeler gayet güzel canım ama ben biraz daha gür olsun istiyordum. zaten 2 ay gibi kısa bir sürede hiçbir şey yeni saç çıkarıp diğerlerinin boyuna ulaştıramaz.. olanla idae edecez artık boshayallersmile bu arada teşekkür ederim darısı başına. o 1 sene nasıl geçer anlamazsın evet şimdiden başla. çünkü ben aylardır herşeyi düşünüyorum ona rağmen böyle atladığım şeyler çıkabiliyor işte.. :1rolleyes:

canım bana deli diyebilirsin ama bende bi hastalık var bu tarz yağların küçük şişelerine bayıldığımdan hepsini saklıyorum çam terebentinlerin kutularını hep atmışım ama kutulu olanların hepsine tek tek baktım badem hint jojoba falan.. hepsinin son kullanımı kapak açılmadan 3 yıl. ama kapak açıldıktan sonrası için bişey yazmıyor. belki fikir verir diye yazayım dedim. kuaförün ne zaman açmış onu öğrenebilsen iyi olur aslında.

ayy canım benim çok sağol yaa benim için araştırmışsın.. ben kullanmayım en iyisi ya 2 ayda değil çam terebentin yağı çamın alası gelse istediğim mucizeyi gerçekleştiremez. ilgin için çok teşekkür ederim a.s.

Kızlaaaaaaaaar ben bu çamterabentini alsam şampuanıma koysam ve hep onunla yıkasam olur mu? Böyle kullanmak en kolayı siz ne diyorsunuz?

nursalcım rica ederim, elimden geldiği kadar yardımcı olmaya calıstım ama dediğin gibi birden gürleşme olmaz saçında malesef=( çıtçıt falan kullanırsın olmadı =)

Kızlaaaaaaaaar ben bu çamterabentini alsam şampuanıma koysam ve hep onunla yıkasam olur mu? Böyle kullanmak en kolayı siz ne diyorsunuz?

ben oyle kullanıyorum hep. ama dikkat et çok fazla koyma sampuanına.. yoksa sacları kurutuyo cok fena.. 400ml şampuana en en en fazla 2 kapak (kendi kapağıyla).. o bile cok. 1-1,5 kapak iyidir. şampuanın kıvamını bozduğu gibi saçı da çok fena kurutuyor. her kullanımdan once sampuanı çalkalamayı unutma bi de =)

kıslar bu mecit efendinin saç bakım maskesi uzama konusunda bna çok iyi geldi hiç o niyetle kullanmamıştım çok kuru olduğu için kullanıyodum ama 1 ay oldu sanki baya uzattı gibi bilginiz olsun:eek:

Slm kızlar sitenizi uzun zamandır takip ediyorum, yeni üye oldum. Deneyimlerimi paylaşmak istedim. Yaklaşık bir sene önce saçlarım boya işleminden yandı ve dökülmeye başladı, ayrıca uzaması da durmuştu. Öncelikle şampuanımın içine bemiks, bepanhene, evigen kattım.Bu karışımı dört ay kullandım. Bu süre içinde de aktardan aldığım yağ karışımını hafta da bir kez uyguladım. Ve iki ayda bir kuaföre gidip uçlarından aldırdım. Saçlarım çoğaldı ve çabuk uzamaya başladı. Tabi bu süre inanın sabır istiyorum. Benim saçlarım ancak kendini toparladı. Şimdi bi sürü küçük saçlarım var. Şu anda da durulama suyuma ısırgan otu,kekik,defne yaprağı ve papatyayı kaynatıp soğuduktan sonrada çok az elma sirkesi katıp duruluyorum.

selam kızlar..burda başka bir topicte bulduğum bi saç bakımı var onu paylaşmak istiyorum sizinle..bunu yapan arkadaş 3 ay önceki resmini çekmiş bi de 3 ay sonraki resmini..3 ay öncesine kadar saçları göğüs hizasındayken,3 ay sonra beline ulaşmış diyebilirim..resimlerini de koymuştu arkadaş,ben inanamadım 3 ayda bu kadar uzama şaşırtıcı..neyse tarife gelelim:))) öncelikle evet sarımsaklı şampuan kullanmalısınız,ben bugün aldım mecit efendinin sarımsaklı şampuanını,diğer gerekli olanlarıda bugün alıp başlayacağım uygulamaya..2 güne bir bu şampuanla saçlarınızı yıkıyorsunuz,yıkarken 5-10 dk şampuanı saçınızda bekletiyorsunuz,daha sonra duruluyorsunuz..(şampuanda asla sarımsak kokusu yok rahatlıkla kullanabilirsiniz).daha sonra haftada 1 veya 2 defa yapacağınız bakımı anlatıyorum..sinemeki otu-bemiks ampul(eczanelerde rahatlıkla bulabilirsiniz fiyatı 4 tl civarı)-ve badem yağı..sinemeki otundan bir tutam alarak 1 su bardağı suda kaynatıyorsunuz,kaynamaya başlayınca içine 1 tane bemiks ampul ve 1 yemek kaşığı badem yağı karıştırıp soğumaya bırakıyorsunuz..soğuduktan sonra fısfıslı bir şişeye koyarak saç diplerinize sıkıyorsunuz ve 3-4 saat saçınızda bekletiyorsunuz,daha sonra kullanmış olduğunuz sarımsaklı şampuanla saçlarınızı yıkıyorsunuz..hepsi bu 3 ay kullandıktan sonra bu bakımı 2 hafta ara veriyorsunuz sonra dilerseniz tekrar başlıyorsunuz,değişim muhteşemdi,gördüğüm kadarıyla hatta mükemmel..ben bugün başlıyorum gelişmelerden haberdar ederim sizleri...opuyorumnanaktan

işte fark..

Eklentiler

• $cimg307211.jpg
    $cimg307211.jpg
    7,5 KB · Görüntüleme: 44
  • $kgmg1.jpg
    $kgmg1.jpg
    13,5 KB · Görüntüleme: 46
çok saol tuğba. bu formülü not aldım. deneyeceğim.

turp suyu yapmak zor olacak turbun mevsimi geçti. yazın bunu yapacağım hep. oldukça belirgin bi değişim olmuş gördüğüm kadarıyla.

ben dodex ampul kullanıyordum şampuanımın içine döküp ayda 2cm gibi bir uzaması vardı.saçlarımı boyadığım için diplerden gelen saçlar çok belli oluyordu.şimdi ise bioblas şampuan aldım normal saçlar için içine bepanthene dodex ve evigen bunlara ek olarak göz kararı badem yağı ve bi tatlı kaşığı bal koydum.ilk defa yıkadım bu karışımla ne kadar işe yaradığını görücem ilerleyen zamanlarda. saçlarımı sadece bioblas ile yıkadığımda çok sert olmuştu ama diğer şeyleri de ekleyip yıkadığımda çok daha parlak ve yumuşak oldu.dün de sinamekili karışımı yapıp saçımda 5 saat bekletmiştim.saç diplerimde küçük saçlar farkettim ama önceden kullandığım dodexli şampuandan mı yoksa sinamekili karışımdan mı bilmiyorum.

X