Saç Uzatma Yöntemleri "Saçım hızlı uzasın" diyenlerin alan

ben yumurta koymuyorum turplu suyun içine
onun yerine her sabah kahvaltıda yiyorum yumurtayı
ne de olsa kan yolu ile beslemek daha faydalı
turbu kaynatırken de içine bi tutam karanfil at
sevgilera.s.

yahu arkadaşım kaçıncı yüzyıla geldik hala kocakarı ilaçlarını tavsiye ediyorsunuz komiksiniz yanii..:sm_cool:

yahu arkadaşım kaçıncı yüzyıla geldik hala kocakarı ilaçlarını tavsiye ediyorsunuz komiksiniz yanii..:sm_cool:

oyle deme canim ya ben yine bu forumdan ogrendigim senin tabirinle kocakari formullerinden birini kullaniyorum ve de cok memnunummmm zeytinyagi karanfil muskat kuru sert bakimsiz uzamayan saclar icin birebir :))vereliniortak:1hug:

Arkadaşlar yaklaşık bi 103 sayfalık bi konu olmuş..
tek tek okuyamayacağım elbette..
kısaca sorayım
ilgilenen online bir arkadaş cevaplarsa kısaca sevinirim
saçlarım kesinlikle uzamıyor
normal olan ayda 1 cm denıyor o bile uzamıyor..
ve çok gür..
uzatmak için ne yapmam gerek
ne kadar zamanda uzuyor
cevap alabilrssem sevinirim
teşekkürler

canim valla herkes baska bi sey yapiyor ben de siralayim duyduklarimi bildiklerimi

1- entele bitkisi (bi ara ben de kullanmistim)

2- cam terebentin (sampuana katilip kullaniliyor)

3- turplu su (kullanmadim ama memnun olan cok)

4- zeytinyagi isitip kullanmak ya da zeytinyagi+badem yagi

5- favorim zeytinyagi muskat karanfil

6- sarimsak (yutan var sampuana katan var)

7- bi suru yagi karistirip kullananlar (hint - yilan - badem .......vs)

8-degisik ampullerden kullananlar (evingen ..vs)

valla secim senin canimmm :bbo::bbo:a.s.:1hug:

hiç uzamama problemi varsa bünyesel bi eksiklik de olabilir, bence vitamin takviyesi yapmalısın. biotin tabletleri var reçetesiz alınabilen, onlardan kullanabilirsin.

oyle deme canim ya ben yine bu forumdan ogrendigim senin tabirinle kocakari formullerinden birini kullaniyorum ve de cok memnunummmm zeytinyagi karanfil muskat kuru sert bakimsiz uzamayan saclar icin birebir :))vereliniortak:1hug:

boşver arkadaşım, site böyle boş tiplerle dolu. önce bişeye yalan derler, boş derler, 2 gün sonra görürsün bizim yöntemleri yapcam diye bitaraflarını yırtarlar:roflol: alternatif yöntemlere kocakarı ilacı diyen sebze meyveyi beğenmeyip uzay çağı karikatürlerindeki gibi kapsülerle besleniyo herhalde :roflol:

kale almaya değmez böylelerini

Son düzenleme:
canim eger sacin gürse turplu suyu dene o sadece uzamaya ve yumusakliga iyi geliyo parlatiyo bide sen turplu suyu bir defa dene yumusaklik parlama tabi bir haftadada uzama görürsünturkbayragi

kocakarı ılacı dedıgınız ılacların hammaddesı ıle bugunkı tablet ılaclar yapılıyor...
eczzacılık tarıhınde bı dolu sey var o kocakarı ılaclarından yararlanıldıgı ıle ılgılı...

ben kullandım çok yaralı uzatıyordaa benimki şaun bittti yeniden alacam çok faydasını gördüm bırakmam aslaaa

normaldee saçlarım çok güzeldi hem doğal rengi hemde yapısı ama boya yapayapa saç kalmadı sonra araştırdım ve bir çok şey denedim aralarında bana en yarayan turplu su çamterebentin ısırgan otu bunlar gerçekten saça hayat katıyo şuan saçlrım yine eskisi gibii toparlanma sürecindeee vede çok yarıyoo

herkes kendine ne yaradıysa sölemiş resimler filan koymuş hatta da mesela biri ısrarla turp demiş biri entele demiş bi biotin filan bak ben bunu yaptım çok etkili süper diyen herkesin mutlaka başka topiklerde de yorumu var turpçu biri ısırgana yazmış aa deniorum çok iyi diye sonra gitmiş biotine yazmış kullanmaya başladım etkisi var diye sonra en son turpa yazmış kesinlikle turp bilmem kaç aydır kullanıyorum belimde diye anlamadığım nokta bu 1 senedir söylediğine göre herşeyi kullanmış şimdi dioki turp en iyisi burda uzatan ne belli değil ki bütün topikleri okuyarak bu sonuca vardım...hangisi doğru emin olamıyorum artık

ben sadece turp diyorum bi ara sarimsak deniyim dedim ama kokusu berbat ilkk ve son denemem olmustu simdi sadece iki günde günde bir tupu yapiyom sonuclar iyi zaten yurt disinda kaliyorum entele yilan yagi bulmasansim yok maalesef

işte şuanda da aynı kişinin dax sper ego da yorumunu okudum nasıl iş bu ya birde biüsrü puanı var herşeyi bilio gibi önermiyorlar mı bide ALLAHım ya gcık oldum şimdi

sana hepsini kullan diyen olmadı zaten saçına uygun olanı deneye deneye bulacaksın:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…