- 13 Aralık 2008
- 43
- 0
- 33
bakımlarrımdan dolayı , saçlarım gerçekden uzadığını hisettim 1 ay oldu kesip bakım yapalı gerçekdende işe yarıyor saçlarım kırıkdı düzleştiyordum devamlı 2 senedir uzundu aama hep aynı boyda ve çok bakımsızdı gerçekden size tavsiyem kırıklarınızı aldırın acilen ve bakıma başlayın kızlar...kırıkları felan düzeltmiyo bakım,önce hepsi gtmesi lazım....
yani ben öle düzenli bişey yapmadım
öle devam etmedim dediklerime
1 ay içinde yaptıklarım
-3 defa sirkeli ısırgan yaptım (sonra bırakdım ) =)
-yumurta ve zeytin yağı kullandım saçlarıma hftada 2 defa 1 ay boyunca
-2 defa sarımsaklı su sürdüm
-çam esansı kullandım şanpuanıma koymuşdum ama çok pişman oldum saçlarımı kuruttu ve kırdı onu hemen bırakıp şanpuanımı attım herkese yaramıo galiba
şimdi ise bioplas şanpuan alcam deişdirmeye karar verdim
evigen-bemix ve bebanten ampül alcam badem yağıyla onu kullancam haftada 1 defa umarım uzar dahada çok kızlar bakımsıız saç sağlıklı uzamaz elinizden ne geliosa yapın derim...=))
bakımlarrımdan dolayı , saçlarım gerçekden uzadığını hisettim 1 ay oldu kesip bakım yapalı gerçekdende işe yarıyor saçlarım kırıkdı düzleştiyordum devamlı 2 senedir uzundu aama hep aynı boyda ve çok bakımsızdı gerçekden size tavsiyem kırıklarınızı aldırın acilen ve bakıma başlayın kızlar...kırıkları felan düzeltmiyo bakım,önce hepsi gtmesi lazım....
1 ay içinde yaptıklarım
-çam esansı kullandım şanpuanıma koymuşdum ama çok pişman oldum saçlarımı kuruttu ve kırdı onu hemen bırakıp şanpuanımı attım herkese yaramıo galiba
evigen-bemix ve bebanten ampül alcam badem yağıyla onu kullancam haftada 1 defa umarım uzar dahada çok kızlar bakımsıız saç sağlıklı uzamaz elinizden ne geliosa yapın derim...=))
:) atarım btanem bi ara sözz :) şuan çekecek kmse yok bide ilk kestrdiğimde düzleştirip çekmişdim boyunaa bakmak için ... ama şimdi kıvırcıkken çekersem belli olmazki...
ya ben henüz denemedim ama arkadasım bi süredir sarımsak kullanıo ve saclarının uzadıgını söledi ezip sampuanın içinemi ne koyuluyomus işe yarıyormu gercekten ??????
ya ben henüz denemedim ama arkadasım bi süredir sarımsak kullanıo ve saclarının uzadıgını söledi ezip sampuanın içinemi ne koyuluyomus işe yarıyormu gercekten ??????
kızlrr bugün eczaneden burda okuduklarımla
bemix-3.75 tl
evigen-4.51 tl
bebanthen-3.06 tl
badem yağı-2.50 tl
aldımartık düzenli olrak haftada 1 vea 2 defa buna başlıycam kullanan herkes olumlu şeyler söylemiş umarım dahada çok uzar ve saçlarım dökülmez artılarını ve eksilerini paylaşırımm sizinle...
Ben Evigen disinda hepsini kullandim, ozellikle Bepanthene ve badem yagi karisiminin cok faydasini gordum, basta haftada 2 kere sac diplerine bolca surdum, simdiyse cok zamanim olmadigi icin haftada1 gunle idare ediyorum, cok memnunum
1 ay içinde yaptıklarım
Nasıl bi sonuç aldın açıklar mısın?yerimseniben
Canim kusuruma bakma sorunu yeni gordum,epeydir uyguladigim Bepanthene ampulu ozellikle badem yagi ile birlikte kullandigimdan beri sac koklerine cok iyi geldi ki sacim inanilmaz hizla uzadi ,hatta aralardan minik minik yenileri gelir oldu ,ustelik cok daha saglikli, berberim bile bu duruma cok sasiriyor,umarim sen de ayni sonucu alirsinhihoyyyt