- 8 Temmuz 2008
- 117
- 0
- 36
Arkadaşlar ben saçımı uzatmak için hintyağı,bademyağı,zeytinyağı,evigen ampul,okaliptus ve lavanta yağlarını bir şişede karıştırıp haftada 3 kez saçıma sürdüm 3-4 saat bekledim ve inanılmaz faydasını gördüm.1 ay bile sürmedi ve saçlarım 3 parmak uzadı..Ama kuaföre düzeltmeye gidince kesti onları beceriksiz adam..Şimdi filmi başa sarmam gerekecek..Ancak bu defaki karışımım daha bomba..Bu saydıklarımın içine bemiks ve bepanten ampul de koydum vitamin versin diye..Bir de karışımı saçımda uzun süre tutuyorum acaba vitaminler havayla temas edince etkisi azalır mı diye nişanlıma sordum(kendisi doktor)bu ampul vitaminler sentetik olduğu için meyvedeki vitaminler gibi havayla temas edince etkisini yitirmez dedi,faydası olur dedi..Daha bilimsel bir şekilde söyledi aslında ama sonuç olarak bunlar söyledi yani..Faydası olur inşaallah arkadaşlar size de...
slm! bhen 12 şındyaım şaçım kulağıma kadar gelio 1 ay önce belime kadardı kıcvırcık çok güzeldi şimdi kısalütfen yardım edin bari omuzlarıma kadar uzasın okullar açılana kadar 15 cm. uzasa yeter yardım edin lütfen!!! acele okullar 28 eylülde açılıyor! çok acele lazım lütfen!! nasıl uygulandığınıda yazarsanız sevinirim! birde fiyatını(ürünlerin)
bu böülmü 1sayfadan ıtıbaren oku 100 kusur syfa ama napcan hazırlcık ıyı deıl bu yasta baslama:)
slm! bhen 12 şındyaım şaçım kulağıma kadar gelio 1 ay önce belime kadardı kıcvırcık çok güzeldi şimdi kısalütfen yardım edin bari omuzlarıma kadar uzasın okullar açılana kadar 15 cm. uzasa yeter yardım edin lütfen!!! acele okullar 28 eylülde açılıyor! çok acele lazım lütfen!! nasıl uygulandığınıda yazarsanız sevinirim! birde fiyatını(ürünlerin)
canim bisey sorcam sacina neler uyguladin ve en etkili hangisi oldu bi zahmet yazarmisin masallah her fotoda uzadigi acayip belli oluyo benim saclarim kisa ve acilen uzun sac istiyorum ramazana kadar turplu suyu uyguluyorum devam yani iki hafta oldu basliyali kurbanda sasirmak istiyorum onun icin azimle caliscamkibturkbayragizemuszemus:enbuyukkk:
Kahkulum :hooray:
Onu da denedim canım ama 3. yapışımda 30 dk zor beklettim saçımda. Kokusuna mümkün değil dayanamadım geçen hafta bıraktım daha. Son günlerde de turp göremez oldum :bbo: Bi de ilk okuduğumda oo koku filan sorun değil saçım uzasın yeter diyordum ama çok fena midem bulandı. Off o kadar da heveslenmiştim neden yaa :sinifsinif:
canim turplu su diyorum ben ilk yikamada saclarin kendine geliyo 1 hafta sonra eger saclarinda boya varsa diplerdeki uzamayi farkedersinturkbayragi:enbuyukkk:zemuszemusben upuzun saçlarımı bır bunalım anımda kestım ve simdi tekrar uzuatmaya çalışıyorum ama çam terebenti benim saçlarıma hiç yaramadı ve kuruttu
:1no2: ya arkadaşlar herkes farlı bişi sölüyo hangisini yapsak acaba!?bende şaşırdım bazende gülüyorum.entele yi uzatıyo diyolar bilmem artık deniceeeeeezzzzzzz..:sm_confused: