Saç Uzatma Yöntemleri "Saçım hızlı uzasın" diyenlerin alan

bakımlarrımdan dolayı , saçlarım gerçekden uzadığını hisettim 1 ay oldu kesip bakım yapalı gerçekdende işe yarıyor saçlarım kırıkdı düzleştiyordum devamlı 2 senedir uzundu aama hep aynı boyda ve çok bakımsızdı gerçekden size tavsiyem kırıklarınızı aldırın acilen ve bakıma başlayın kızlar...kırıkları felan düzeltmiyo bakım,önce hepsi gtmesi lazım....

yani ben öle düzenli bişey yapmadım
öle devam etmedim dediklerime

1 ay içinde yaptıklarım
-3 defa sirkeli ısırgan yaptım (sonra bırakdım ) =)
-yumurta ve zeytin yağı kullandım saçlarıma hftada 2 defa 1 ay boyunca
-2 defa sarımsaklı su sürdüm
-çam esansı kullandım şanpuanıma koymuşdum ama çok pişman oldum saçlarımı kuruttu ve kırdı onu hemen bırakıp şanpuanımı attım herkese yaramıo galiba

şimdi ise bioplas şanpuan alcam deişdirmeye karar verdim
evigen-bemix ve bebanten ampül alcam badem yağıyla onu kullancam haftada 1 defa umarım uzar dahada çok kızlar bakımsıız saç sağlıklı uzamaz elinizden ne geliosa yapın derim...=))

bakımlarrımdan dolayı , saçlarım gerçekden uzadığını hisettim 1 ay oldu kesip bakım yapalı gerçekdende işe yarıyor saçlarım kırıkdı düzleştiyordum devamlı 2 senedir uzundu aama hep aynı boyda ve çok bakımsızdı gerçekden size tavsiyem kırıklarınızı aldırın acilen ve bakıma başlayın kızlar...kırıkları felan düzeltmiyo bakım,önce hepsi gtmesi lazım....

1 ay içinde yaptıklarım
-çam esansı kullandım şanpuanıma koymuşdum ama çok pişman oldum saçlarımı kuruttu ve kırdı onu hemen bırakıp şanpuanımı attım herkese yaramıo galiba

evigen-bemix ve bebanten ampül alcam badem yağıyla onu kullancam haftada 1 defa umarım uzar dahada çok kızlar bakımsıız saç sağlıklı uzamaz elinizden ne geliosa yapın derim...=))

canim resim flaan var mi acaba :))

:) atarım btanem bi ara sözz :) şuan çekecek kmse yok bide ilk kestrdiğimde düzleştirip çekmişdim boyunaa bakmak için ... ama şimdi kıvırcıkken çekersem belli olmazki...:KK43:

1 ay içinde yaptıklarım

cnm bioblas yerine başka şampuan bak bence. ben de kullandım, pek memnun kaldığımı söyleyemem. bilmem kaç bitkisel öz içeriyo fln diolar ama içinde silikon var maalesef, doğal görünümlü bildiğin kozmetik şampuan yani. sebamed veya defne garlı alabilirsin bence, sebamed biraz pahalıya geliyo, defne garlı daha uygun ama alırsan maskesiyle beraber almalısın. çam esansını da 400ml şampuana 1/3 kapak koymalısın, fazlası saçı kurutur, şampuanı da bozar, su gibi yapar.

:) atarım btanem bi ara sözz :) şuan çekecek kmse yok bide ilk kestrdiğimde düzleştirip çekmişdim boyunaa bakmak için ... ama şimdi kıvırcıkken çekersem belli olmazki...:KK43:

tamam canim bekliyorum senin de dedigin gibi once kiriklarini aldirdim ben hatta bayramdan once bi kere daha aldiracagim o yuzden yeni resim ekledim direkt yasken ekledim iki resmi de farkini gorelim diye insallah cok cok uzar hepimizin saclari :Saruboceq::Saruboceq:

neyseeeeeee kizlarrr :))

saclarinizin resimlerini koysaniza merak ettim valla:))

insallah bizimde saclarimiz sizinki gibi saglikli ve upuzun olurr aminnnnnnn
:)

ya ben henüz denemedim ama arkadasım bi süredir sarımsak kullanıo ve saclarının uzadıgını söledi ezip sampuanın içinemi ne koyuluyomus işe yarıyormu gercekten ??????

ya ben henüz denemedim ama arkadasım bi süredir sarımsak kullanıo ve saclarının uzadıgını söledi ezip sampuanın içinemi ne koyuluyomus işe yarıyormu gercekten ??????

ben de denemiştim sarımsağı alnımda falan küçük yeni saçlarım çıktı ama boyda genel olarak bi uzama göremedim gerçi saçlarım zaten uzun,belki ondan da pek fark edememişimdir,ama kokusuna dayanamadığım için bıraktım..

kızlrr bugün eczaneden burda okuduklarımla

bemix-3.75 tl
evigen-4.51 tl
bebanthen-3.06 tl
badem yağı-2.50 tl

aldım :KK70: artık düzenli olrak haftada 1 vea 2 defa buna başlıycam kullanan herkes olumlu şeyler söylemiş umarım dahada çok uzar ve saçlarım dökülmez artılarını ve eksilerini paylaşırımm sizinle...

kızlrr bugün eczaneden burda okuduklarımla

bemix-3.75 tl
evigen-4.51 tl
bebanthen-3.06 tl
badem yağı-2.50 tl

aldım :KK70: artık düzenli olrak haftada 1 vea 2 defa buna başlıycam kullanan herkes olumlu şeyler söylemiş umarım dahada çok uzar ve saçlarım dökülmez artılarını ve eksilerini paylaşırımm sizinle...

Ben Evigen disinda hepsini kullandim, ozellikle Bepanthene ve badem yagi karisiminin cok faydasini gordum, basta haftada 2 kere sac diplerine bolca surdum, simdiyse cok zamanim olmadigi icin haftada1 gunle idare ediyorum, cok memnunum:nazar:

Ben Evigen disinda hepsini kullandim, ozellikle Bepanthene ve badem yagi karisiminin cok faydasini gordum, basta haftada 2 kere sac diplerine bolca surdum, simdiyse cok zamanim olmadigi icin haftada1 gunle idare ediyorum, cok memnunum:nazar:

Nasıl bi sonuç aldın açıklar mısın?yerimseniben

GÜNAYDIN KIZLAR ampülleri kırdım içine badem yağıda damlattım bide yumurta sarısıyla karıştırıp saçlarıma uyguladım bugün başladım bunada haftada 1 defa yapmayı düşünüyorum...umarım saçlarımı uzatabilirim... kötü kokusu yok ama şurup gibi kokuyorlarr

kızlar çamterebeti saç derisini kaldırıyor benim çok kötü oldu saçlarım dikkatli olun kullanırken.

Organicum şampuan - kuru normal saça mavi yağlı saça yeşil kutu olacak- sonra da mor yoğun bakım kremi hem gürleştiriyor hem hızlı uzatıyor yalnız kremi her eczanede yok az sayıda üretiliyormuş

kizlar sac uzatmak icin en iyisi turplu su diyorum ben denedim ve sonuc süper tavsiye ederim

1 ay içinde yaptıklarım

Ben bioblas şampuan aldım tavsiye ederim 1 haftadır kullanıyorum çok memnunum düzenli kullanımda hem saç dökülmesine yardımcı olauyormuş hemde uzatıyormuş. uzamasını takip edicem 1 ay içinde ne kadar uzar fırsat bulursam buraya yazarım

Nasıl bi sonuç aldın açıklar mısın?yerimseniben

Canim kusuruma bakma sorunu yeni gordum,epeydir uyguladigim Bepanthene ampulu ozellikle badem yagi ile birlikte kullandigimdan beri sac koklerine cok iyi geldi ki sacim inanilmaz hizla uzadi ,hatta aralardan minik minik yenileri gelir oldu ,ustelik cok daha saglikli, berberim bile bu duruma cok sasiriyor,umarim sen de ayni sonucu alirsinhihoyyyt

Canim kusuruma bakma sorunu yeni gordum,epeydir uyguladigim Bepanthene ampulu ozellikle badem yagi ile birlikte kullandigimdan beri sac koklerine cok iyi geldi ki sacim inanilmaz hizla uzadi ,hatta aralardan minik minik yenileri gelir oldu ,ustelik cok daha saglikli, berberim bile bu duruma cok sasiriyor,umarim sen de ayni sonucu alirsinhihoyyyt

teşekkür ederim canım..vereliniortak

X