- 13 Aralık 2008
- 43
- 0
- 33
bakımlarrımdan dolayı , saçlarım gerçekden uzadığını hisettim 1 ay oldu kesip bakım yapalı gerçekdende işe yarıyor saçlarım kırıkdı düzleştiyordum devamlı 2 senedir uzundu aama hep aynı boyda ve çok bakımsızdı gerçekden size tavsiyem kırıklarınızı aldırın acilen ve bakıma başlayın kızlar...kırıkları felan düzeltmiyo bakım,önce hepsi gtmesi lazım....
yani ben öle düzenli bişey yapmadım
öle devam etmedim dediklerime
1 ay içinde yaptıklarım
-3 defa sirkeli ısırgan yaptım (sonra bırakdım ) =)
-yumurta ve zeytin yağı kullandım saçlarıma hftada 2 defa 1 ay boyunca
-2 defa sarımsaklı su sürdüm
-çam esansı kullandım şanpuanıma koymuşdum ama çok pişman oldum saçlarımı kuruttu ve kırdı onu hemen bırakıp şanpuanımı attım herkese yaramıo galiba
şimdi ise bioplas şanpuan alcam deişdirmeye karar verdim
evigen-bemix ve bebanten ampül alcam badem yağıyla onu kullancam haftada 1 defa umarım uzar dahada çok kızlar bakımsıız saç sağlıklı uzamaz elinizden ne geliosa yapın derim...=))
yani ben öle düzenli bişey yapmadım
öle devam etmedim dediklerime
1 ay içinde yaptıklarım
-3 defa sirkeli ısırgan yaptım (sonra bırakdım ) =)
-yumurta ve zeytin yağı kullandım saçlarıma hftada 2 defa 1 ay boyunca
-2 defa sarımsaklı su sürdüm
-çam esansı kullandım şanpuanıma koymuşdum ama çok pişman oldum saçlarımı kuruttu ve kırdı onu hemen bırakıp şanpuanımı attım herkese yaramıo galiba
şimdi ise bioplas şanpuan alcam deişdirmeye karar verdim
evigen-bemix ve bebanten ampül alcam badem yağıyla onu kullancam haftada 1 defa umarım uzar dahada çok kızlar bakımsıız saç sağlıklı uzamaz elinizden ne geliosa yapın derim...=))