Organicum şampuan - kuru normal saça mavi yağlı saça yeşil kutu olacak- sonra da mor yoğun bakım kremi hem gürleştiriyor hem hızlı uzatıyor yalnız kremi her eczanede yok az sayıda üretiliyormuş
canim istersen sade turp suyunu sür kafana bide öyle deneayrıca turplu suyuda kullandım.bir hafta yumurta kokusu çıkmıyor kafanızdan
kızlar bnde saçlarıma bi röfle yaptrmştm.fakat iğrenç oldu oyuzden tam 9 aydır saç uzatmaya çalışıyorum fakat bu süre içerisinde anca göz hizama kadar uzadı.1 ay kadar önce dax supergro die bir yağ keşfettim.2kat hızlı uzattğı yazıyor ama daha bir etkisini göremedim.şimdi ise barcelino diye bir yağ karışımı duydum onu alıp denemeyi düşünüyorum.aktarlarda satılıyormuş.bu belki işe yarar:teytey::dance::dance:
canim vakit kaybetmeden turplu suyu dene farki gör derim seni 4 ay sonra görsün tekrar arkadasin bakalim neler söyliycek turplu su topigine bak istersen memnun kalmayan cok az hemen hemen herkes memnun ben dahil iki günde bir yapiyorum :dance:benimde saçım uzasın artık( bi arkadaşm geldi bugn 4 aydr görüşmüodum saçın aynı hiç uzamamışki dedi gerçekten çok üzüldm ya senağlama
bayanlar ben bişey sormak istiyorum.bir yerlerde okudum devamlı da karşıma çıkıyor.saç telinin ömrü 2 veya 6 yılmış 2 yıl olanların asla saçları bel hizsına kadar uzamıyormuş. bu doğrumudur eğer doğruysa diyelim ben 2 yıllık bi saç ömrüne sahipsen hiç boşuna uğraşmayayım.bilgisi olan varmı içime kut düştü valaa kafamçokkarıştı
Organicum kuaförlerde parfümeride yok gerçekten saça ve köküne zarar vermiyor hızlı uzuyor
ben hint yağı kullanıyorum çok işe yarıo hatta onu sarımsak yağıyla kullanmaya başladım daha yeni.sarımsak yağı için saçı hızlı uzatıo yazıo.ben tek başına hint yağı kullanırken baya hızlı uzatıodu diplerine sürüp sıcak havluyla sarıcaksınız ben normal havluyla sarıp 20 dk beklettim.baya işe yaradı
arkadaşlar ben çam terebentenini nerdeyse 1 senedir kullanıyorum ve saçı uzattığı çok ortada..
750ml lik şampuan şişesine yarım şişeyi boşaltıyorum çalkalıyorum sonra şampuanı..o su gibi olucak sonra.. her yıkama yaparken şampuanı bi çalkalayın.. saçı hem parlatıyor hem uzatıyor.. ayrıca kokusuda hoşuma gidiyor benim .. ama tek bi kötü yönü var 2 günde saçınız yağlanıyor.. bi de föz çekerseniz ya da düzleştirirseniz daha çabuk yağlanıyor..