Saç Uzatma Yöntemleri "Saçım hızlı uzasın" diyenlerin alan

Organicum şampuan - kuru normal saça mavi yağlı saça yeşil kutu olacak- sonra da mor yoğun bakım kremi hem gürleştiriyor hem hızlı uzatıyor yalnız kremi her eczanede yok az sayıda üretiliyormuş

Aynen canım benim saçlarım çok uzun en iyi bakım şampuanıyla mor kremi neden kuaförlerde yok anlaşılır gibi değil :1hug:

Organicum şampuanı almak isteyenler sitesinden bakabilirler .
Semte göre hangi eczanelerde olduğu belirtilmiş :1hug:

kızlar bnde saçlarıma bi röfle yaptrmştm.fakat iğrenç oldu oyuzden tam 9 aydır saç uzatmaya çalışıyorum fakat bu süre içerisinde anca göz hizama kadar uzadı.1 ay kadar önce dax supergro die bir yağ keşfettim.2kat hızlı uzattğı yazıyor ama daha bir etkisini göremedim.şimdi ise barcelino diye bir yağ karışımı duydum onu alıp denemeyi düşünüyorum.aktarlarda satılıyormuş.bu belki işe yarar:teytey::dance::dance:

ben hint yağı kullanıyorum çok işe yarıo hatta onu sarımsak yağıyla kullanmaya başladım daha yeni.sarımsak yağı için saçı hızlı uzatıo yazıo.ben tek başına hint yağı kullanırken baya hızlı uzatıodu diplerine sürüp sıcak havluyla sarıcaksınız ben normal havluyla sarıp 20 dk beklettim.baya işe yaradı

tüm iyi gelen yağlarda karıştırılıp kullanılabilir.birde herkes bana kozmetik olan şampuanları deilde doğal şampuanları kullanmamı öneriorlar.

Dax supergro'yu nerden aldın? Ben alışveriş merkezlerindeki bitkisel kozmetik ürünleri satan birkaç yere ve birkaç eczaneye sordum, bulamadım.

benimde saçım uzasın artık ( bi arkadaşm geldi bugn 4 aydr görüşmüodum saçın aynı hiç uzamamışki dedi gerçekten çok üzüldm ya senağlama

Organicum kuaförlerde parfümeride yok gerçekten saça ve köküne zarar vermiyor hızlı uzuyor

benimde saçım uzasın artık ( bi arkadaşm geldi bugn 4 aydr görüşmüodum saçın aynı hiç uzamamışki dedi gerçekten çok üzüldm ya senağlama
canim vakit kaybetmeden turplu suyu dene farki gör derim seni 4 ay sonra görsün tekrar arkadasin bakalim neler söyliycek turplu su topigine bak istersen memnun kalmayan cok az hemen hemen herkes memnun ben dahil iki günde bir yapiyorum :dance:

Kızlar çam terebentinini biz yağlı boya resim yaparken
Boyayı inceltmek için kullanırız, uçucudur, ayrıca yanıcıdır
fakat şu da bir gerçektirki boyayı bile besliyor, renklerin canlı görünmesini sağlıyor, çatlamasını önlüyor.
kafamçokkarıştı

bayanlar ben bişey sormak istiyorum.bir yerlerde okudum devamlı da karşıma çıkıyor.saç telinin ömrü 2 veya 6 yılmış 2 yıl olanların asla saçları bel hizsına kadar uzamıyormuş. bu doğrumudur eğer doğruysa diyelim ben 2 yıllık bi saç ömrüne sahipsen hiç boşuna uğraşmayayım.bilgisi olan varmı içime kut düştü valaa kafamçokkarıştı

ya 2 ya 6 diye fix bi şey yoktur bence. genetiğe, ya da stres, beslenme gibi koşullara bağlı olarak değişir saç ömrü.

Organicum kuaförlerde parfümeride yok gerçekten saça ve köküne zarar vermiyor hızlı uzuyor

Canım dökülmeyi hemen kesiyor gerçekten saç kurtuluyor iyi bir formül mor kremi zor bulunuyor her eczanede yok az üretiliyor kuaförlerde neden yok bilmiyorum çok çok iyi bir ürün benim kuaför saçı yananlara eczaneden alıp kullandırıyor

hint yağı dökülme falan yaptımı??ben bir kez yaptm yıkarken çok döküldeü.
zaten saçım gfür değil korkuyorum tekrar yapmaya:çok üzgünüm:

arkadaşlar ben çam terebentenini nerdeyse 1 senedir kullanıyorum ve saçı uzattığı çok ortada..
750ml lik şampuan şişesine yarım şişeyi boşaltıyorum çalkalıyorum sonra şampuanı..o su gibi olucak sonra.. her yıkama yaparken şampuanı bi çalkalayın.. saçı hem parlatıyor hem uzatıyor.. ayrıca kokusuda hoşuma gidiyor benim .. ama tek bi kötü yönü var 2 günde saçınız yağlanıyor.. bi de föz çekerseniz ya da düzleştirirseniz daha çabuk yağlanıyor..

bende kullanıom cok memnunum uzatıo gercekten..kokusunu bende cok sevıom..ama sacım cok yaglanıo demek bundenmıs hıc aklıma gelmemstıı yaaahihoyyyt dun sarımsakta ekledım..azcık ısırgan otu yagı buldum evde ondanda döktum bakalım nolcakkk:jeyyar:

offfffffffffff kafam karıstı kızlar..hınt yagına karar verdım yda zeytınyagı içine ampullarden bırertanemı kırılıo??bır sıseye??opuyorumnanaktan

çam terebentinini ben kullanmadım ama annem kullandı memnun kalmış bende denemeyi düşünüyorum bakalım faydasını görebilecekmiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…