Saç Uzatma Yöntemleri "Saçım hızlı uzasın" diyenlerin alan

Saçım boyalı olduğu için uzama farkediliyor, 1 hafta için 1 santimlik uzama farkettim (yarım santim değilmiş), baktım, olamaz, dedim, bi daha baktım, harbi olmuş :) bana öyle gelmiyor. Ama aynı zamanda çinko hapı da kullanıyorum ve sabahları 2 yemek kaşığı aç karınla pekmez ve 1 avuçtan biraz az fındık yiyiyorum, ve diğer yaptığım bakımlar falan da var.

Ama kırıklar işi bozuyor biraz...

şakkıdı

Son düzenleme:
Ya ben bazi malzemelerin yunancasini nasil bulucam yaa,ya da biri gondersin bana vericem parasini Pp valla!!...
Ya da bilen varsa ingilizcesini yazsin ama bu sac uzasin yaaaa uzaaa uzaaa...olmuyor buyuyle olmayacak..
Help pls!

kızlar sımdı ızledım callsell dıe bı urun varmıs sacları uzatıyormus kullanan yada bılen var mı artık ne bulursam surcem saclarıma olan saclarım da dokulecek bu gıdısle

arkadaşlar bendende size bir öneri bunu aktardan öğrenmiştim badem yağı,çam terebentin,menekşe yağı,ısırgan otu tohumu yağı, susam yağı bunları karıştırarak 2 günde bir saç derisine masaj yapılıyor havlu veya boneyle yarım saat bekliyorsunuz ve yıkıyorsunuz hem saçı çabuk uzatıyor hem saç derisini yeniliyor hem dökülmeyi önlüyor hem herşeyin doğalı değilmi??

Sigaranın da saçın uzamasına etkisi geldi aklıma şuan... Gerçekten etki ediyor ki etmemesi garip kalırdı.
1 ay sigarayı bıraktığımda saçımdaki değişikliğin farkına varmıştım, hem yapı hem uzama olarak.

kızlar 200 ml şampuanın içine bi kapak karıştırıyosunuz bizde ablama aldık üstünde öle yazıyo:) direk sürmeyin çok kuvvetli bişimiş çünkü

bırak uzasın kırıkla falan uğraşma bak 3-4 ay sonra ne kadar düzeldiğini farkedeceksinkaydirigubbakcemile

resimi yükleyebildim mi bilmiyorum.arkadaşlar hayashinin toniği bu mu acaba biarkadaş erkek gibi kısa kestirdiği saçlarını bikaç ayda omzuna kadar uzattığını yazmış kullandıı ürün bu mu acaba

Bende haftada 1 şöyle bir bakım uygulayacağım. Eşit miktarda bemix,bepanthene,evigen,hintyağı,bademyağı,zeytinyağı ve yılanyağını karıştırıp saçıma süreceğim, daha sonra da çamterebentinli şampuanımla yıkayacağım. Sizce saçım bu şekilde beslenir mi? Ben parlak görünsün ve güçlü olsun istiyorum. Nasıl bir formül sizce??

Senin yazdığın bepanthenli formüle yumurta sarısı ile bende uyguladım ama yılanyağı koymadım. çok kötü koktu:çok üzgünüm:
bir dahaki sefere yumurta koymayacağım ama öylede çok az bişi olur sen hiç denedin mi bu şekilde

Hayır ben hiç denedemedim ancak yılanyağının saçı uzattığı söyleniyor, o yüzden koymak istiyorum...

bende ıcınde 25 cesıt yag olan bı karısım kullanıyorum sacımın hızlı uzaması ıcın ve farkedıyolar uzaması tam net soyleyemecegım boya olmadıgından ama sonuctan memnunum ıcınde yılan yagından hınt yagına badem yagına zeytın yagına fındık yagına cam terebentıne kadar her bı yag var :))

Kizlar, selam
herkes ayri ayri seyler soylemis, kafam çok karisti vallahi
ayrica, soylediginiz bitkileri bile bilmiyordum ben :-(
yanliz su zeytinyagi isini yapmayi dusunuyorum bana birinizden soyle kisaca anlatabilir mi nasil uygulamam lazim ?
çok yakinda dugunum var, saçlarim uzasin istiyorum :-((
saolun

Canım hintyağı,bademyağı,zeytinyağını karıştırıp kullananlar var. Çoğu kişide memnun sanırım. Bu üçlü karışım saçı uzatıyor ve parlaklaştırıyor bildiğim kadarıyla..

bu kadar şeyi karıştırmak bana pek mantıklı gelmiyor:S
bide ters tepki yaparsa:S
sacımızdan olmayalım:S

2-3 defa aktardan aldığım yağ karışımını kullandım ve gerçektende etkisini farkettim,bir kaç kez kullanmama rağmen.sonra Mısır çarşısında hazır entele suyunu buldum.Kaynatmakla uğraşmaktansa onu almak daha mantıklı geldi.Adam yemin etti içine başka bişey katmadığına.Pamuğa döküyorum az birşey,onu da saç diplerime sürüyorum.4-5 defa yaptım ama daha bişey farkedemedim.Yanlış mı uyguluyorum acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…