Saç Uzatma Yöntemleri "Saçım hızlı uzasın" diyenlerin alan

bu ürün ne acaba detaylı açıklama yaparmısın arkadaşım memnun oluruz

Özür arkadaşlar,bağlantı kesildi yazamadım. Bu ürünü ben seneler önce kullanmıştım. Hinouki de yazılabilir tam yazılışını hatırlamıyorum,tonic gibi bişi,banyodan sonra saç diplerine sürülüyor ve bırakılıyor.Gerçekten inanılmaz uzatıyor,ince telli saçlarıda güçlendiriyor,dolgunlaştırıyor.Hayashi satan yerlere sorun,hinoki plus tonic diye,bilir onlar sanırım. Ben epeydir arıyorum bulamadım Bodrum'da,İstanbul'da bulunabilir sanırım. Birde Hinoki Hair Thickener var,buda aynıydı sanırım,uzatıp kalınlaştırıyordu saçı...

Son düzenleme:
Burada neden kimse Jojoba yağından bahsetmemiş merak ettim...

E vitamince zengindir, %100 saftır, saça parlaklık kazandırır, nemlendirir, besler.

hinoki yi bilmem ama hayashiyi kullananlardan olumsuz sonuçlar alıyoruum şampuanın içeriğinde bolca silikon maddeler olduğundan ilk2,3 ay kullanımda iyi sonuç alıyor ama zamanla kullanımdan sonra saçları ağırlaştırıp döküyo hinokide hayashinin bi ürünü hinoki nasıl bilmem ama hayashinin ürünlerinden olumsuz sonuç alan arkadaşlarımdan biliyorum

arkadaşlarr saç uzatmasında etkili yollrdan biri badem yağı zzeytinyağı bepabthane ve evigen ampül karışımını saça sürmek cidden bakımlı ve düzgnn uzuyo saçlarr..bide şampuanınızada çamterebntin ve bu ampülleri koyarsanzz dahada hoş olur.. ben kullnıyorum ve memnunum ama hftada 2 kez uyguluyurm (bunlarn yannda entele otunuda kullanıyorum ama sadece yağlarnda etkisinin baya olduğuna inanaıyorum)

arkadaşlar bişi sormak istiyorum ben şimdi saçıma haftada bir iki kere entele uyguluyorum bide yeni başladım daha birkere sürdüm bepanthene bemiks evigen yumurta badem yağı karışımı sürdüm ama çok kötü kokuyo saçlarımı yıkamama rağmen ıslanınca burnuma kokusu geliyo. bu karışıma yumurta eklemeden olur mu yumurtanın sarısının faydası ne biliyomusunuz ( bana kalırsa kokmaktan başka işe yaramıyo :) )

kızlar bende zeytin yağını ısıtıp saçımın dibine özellikle ama heryerine yani sürüorum bi haftada bile uzadığı belli oluo saçımda çok kırık olmasına rağmen uzuo

a.sa.s
cnm yağın çabuk akması için banyoda saçını ıslatmadan önce şampuan sürr diplerini ovala snr suyla yıka bu şklde daha kolay gidio yağ saçndan ve ikinci yıkamadan snr kokusuda kalmıyo..
ben o yağ karışımına yumurta eklmiyorum çnkü yumrta bi süreden snr bozulur evet olumlu etkiside var ama eğer kullanmk istiyosan bence saçını uygulayacağın zmn ilave et önceden ilave edip bekletmee.. ben bu karışıma bide zeytinyağı ilave edip kullanmanı tavsiye ederim enteleyide 3 4 kez uygula bu karışımı ise hftda 2 kez fln umarm biraz faydam olmuştra.s

of ne yapcagımı sasırdım defne otu yapragı iyi gelir diyolardı zeytinyagını deneyim bende. ne kdr bekletiyosun zeytınyagını

ayy yeni gördüm..sırnaşık şey Çoqq saol yaaa cnm yaa .s. bende korktum sapsarı saçlarım koyulaşır die zaten saçımın tek sevdiğim yanı rengi :1closedeyes:artık rahatlıkla alabilirim:dance::enbuyukkk:

Schwarzkopf'un argan ve shea yağı özlü şampuanına, 1 kaşık bal, 1 kapak çam terebentin yağı , 1 ampül bepanten , 1 ampül bemiks , yarım çay kaşığı zeytinyağı , yarım çay kaşığı badem yağı kattım.

Bu aralar hergün yıkamak zorunda kalıyorum saçımı.

Sonuç?

1 haftada bu kadar uzama olur mu ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…