- 28 Nisan 2008
- 483
- -1
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
of ne yapcagımı sasırdım defne otu yapragı iyi gelir diyolardı zeytinyagını deneyim bende. ne kdr bekletiyosun zeytınyagını
ya biriniz cewap werin allaskına..
bu enteleyi tüm saça mı uyguluyosunuz yoksa sadece diplerine mi yoksa dipleri hariç alt kısımlarına falan mı?
ben denedim.. aktardan aldığım saç bakım yağının içine koydum aylarca kullandım. Saçın uzamasını hızlandırıyo 2 kat kadar..[/QUOT
canım bu yılan yağını bende kullanmak istiyrum ama bakım yağlarını sürünce kafama tülbent sarıp öyle yatıyorum sabah yıkıyorujm. acaba diyorum karışıma yılan yağıda eklesem sabaha kadar kalsa bir şey olurmu? bilgin varsa söylermisin:enbuyukkk:
lucifern sen sen ol sakın zeytin yağını direk sürme saçının dibine bak benden söylemesimirmirmirmir
çok zor çıkıyo zeytinyağı + saç diplerini yumuşattığı için saçı daha çabuk döküyo bunu herkes bilir sırf uzasın die olma saçlarından kaydirigubbakcemile
bak o entele bitkisini dene mesela çam terebentini dene onlar iyi hint yağı ve bulabilirsen hint kınasıda işe yarıyo onları kullan hihoyyyt
aaaaa zeytin yagı sacı daha mı cok dokuyoooklava:
resimi yükleyebildim mi bilmiyorum.arkadaşlar hayashinin toniği bu mu acaba biarkadaş erkek gibi kısa kestirdiği saçlarını bikaç ayda omzuna kadar uzattığını yazmış kullandıı ürün bu mu acaba
şimdi sitesinden inceledim ürünü bende. Uzamasını hızlandırır güçlendirir vs yazıyo. Denemeye değer mi ki? aranızda kullanan hanımlar var mı acaba? :enbuyukkk:
canım bu yılan yağını bende kullanmak istiyrum ama bakım yağlarını sürünce kafama tülbent sarıp öyle yatıyorum sabah yıkıyorujm. acaba diyorum karışıma yılan yağıda eklesem sabaha kadar kalsa bir şey olurmu? bilgin varsa söylermisin:enbuyukkk:
tmm ama biz bunu nekdr süre kullanalım yani ayda birdi yada her yıkamadamı filan bnmde saçlarım omuzlarımda ama bir an önce uzasa diorum