Saç Uzatma Yöntemleri "Saçım hızlı uzasın" diyenlerin alan

hemde 4-5 defa vayy be canım bence onu geri ver bilmiyorum ama adamın günahıda olmayabilir bide spreyle denesen??

Ama sanki saç tiplerimde yeni saçlar çıkıyor gibi,diken diken.Vallahi bilmiyorum ya,ama uzama yok yani.bu arada götürmem için 9 saatlik yol gitmem lazım

of ne yapcagımı sasırdım defne otu yapragı iyi gelir diyolardı zeytinyagını deneyim bende. ne kdr bekletiyosun zeytınyagını

lucifern sen sen ol sakın zeytin yağını direk sürme saçının dibine bak benden söylemesimirmirmirmir
çok zor çıkıyo zeytinyağı + saç diplerini yumuşattığı için saçı daha çabuk döküyo bunu herkes bilir sırf uzasın die olma saçlarından kaydirigubbakcemile

bak o entele bitkisini dene mesela çam terebentini dene onlar iyi hint yağı ve bulabilirsen hint kınasıda işe yarıyo onları kullan hihoyyyt

herkese merhaba, benim genetik olarak saçlarım çabuk uzuyor herhangi bir ürün kullanmıyorum ve şuan tam belimde. ama sorun şu ki çok fazla dökülüyor bu yüzden kestirecem galiba baş edemiyorum artık

ya biriniz cewap werin allaskına..
bu enteleyi tüm saça mı uyguluyosunuz yoksa sadece diplerine mi yoksa dipleri hariç alt kısımlarına falan mı?

benim enteleli karışımımda yılan yağı da vardı bazen sabah kadar da durduğu oldu, öyle olunca saçım yağlanıyor 1 yerine 2 kez şampuanlıyorum onun dışında bir zararını görmedim

canım bu yılan yağını bende kullanmak istiyrum ama bakım yağlarını sürünce kafama tülbent sarıp öyle yatıyorum sabah yıkıyorujm. acaba diyorum karışıma yılan yağıda eklesem sabaha kadar kalsa bir şey olurmu? bilgin varsa söylermisin:enbuyukkk:[/QUOTE]

yılan yağı satan sitelere de bakmıştım ve hepsinde 3 saat bekletin diyodu bende hep öyle yaptım. Ama bi zararı olacağını sanmıyorum isterse bi kez dene öyle. Zararını görürsen bi daha öyle yapmazsın..a.s.

aaaaa zeytin yagı sacı daha mı cok dokuyoooklava:

yılan yağı satan sitelere de bakmıştım ve hepsinde 3 saat bekletin diyodu bende hep öyle yaptım. Ama bi zararı olacağını sanmıyorum isterse bi kez dene öyle. Zararını görürsen bi daha öyle yapmazsın..a.s.[/QUOTE]

cnm teşekkür ederim ilgine bir deneyeyim bakayım.bir sorun olursa bilgilendiririma.s.

KIZLAR ciidden kafam allak bullak oldu her kafadan bir ses çıkmış.biri diyor bunu sür.o diyor o bişey yapar.. ne yapalım son kararınız nedir :)

ben sizin ve kendim için hayashı yi denemeye karar verdim :)) daha önce şampuan ve saç kremini kullanmıştım hayashının. Çok memnun kalmıştım o zamanlar saçım çok dökülüyodu epey faydasını görmüştüm çok pahalı gelmişti o yüzden uzun süre kullanamadım ( bu ürünüde işe yarar die düşünüyorum Bugün alıcam. Kullanıyım sizinle paylaşırım. Gerçi kısa sürede hiçbir ürün sonuç vermez ama elimden geleni yapcam artık

tmm ama biz bunu nekdr süre kullanalım yani ayda birdi yada her yıkamadamı filan bnmde saçlarım omuzlarımda ama bir an önce uzasa diorum

selam kızlar ben has zeytinyagını ısıtıp direk sürüyorum cokta kolay arınıyor. dökülmede yapmıyor. her hafta yaparım. bir hafta gidiyo yumusaklıgı ne kadar şampuanlasamda. röfleli saclarımı ancak zeytinyagı yatıştırdı. cok memnunum ben ama herkeste aynı olmayabilir

benim arkadaşımın at yelesi gibi fazla ve uzun saçları var çok kısa zamanda baya uzuyo.üstelik hiç bakım falan yapmıyor market şampuanları kullanıyo. sorduğumda çok protein ile besleniyorum dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…