Saç Uzatma Yöntemleri "Saçım hızlı uzasın" diyenlerin alan

ya bu yagları sac suruyoruz ya sız sacınıza ne kadr yag suruyosunuz ve neyle suruyosunuzz ben sırıngayla suruyorum 1.5 sıırnga suruyorum sızce yeterlimi siz ne kadr suruyosunuzz

papatya çayı da iyi geliyormuş ben öyle duymuştum.hem canlılık weriyor hmde çabuk uzamasını sağlıyormuşş

entele mi daha etkili yoksa camterebntinmi kızlar ben cok kısa sürede uzamasını istiyorum saclarımın

Ben çamterebentin kullanıyorum şampuanımın içine kattım..uzamasında etkisi oldu daha hızlı uzuyor..yerimsenibentabi ben düzleştirerek o saçları baya bi kırıyorum o ayrı:1closedeyes: neyse çamtebentinle badem yağını karıştırınca daha iyi sonuç veriyomuş diye duydum..badem yağı kirpiklere fln sürülünce kirpiği koyulaştırıyo ya saça sürüncede saçı koyulaştırırsa,benim saçlarım doğal sarı,kirpiği koyulaştırdığını duyunca saçımıda koyulaştırır mazallah diye almadım..böyle bi etkisi olurmu acaba badem yağının,bilgilendirirseniz sevinirim..kaydirigubbakcemile5:enbuyukkk:

valla ben saçlarıma zeytinyağı ve badem yağı yapıyorum haftada bir kez ve benim saçlarım ayda 1 cm 15 günde 1 parmak uzuyo:)boyuna değil tabi enine..

Canm arkadaşın demek istediği sanırım parmağın boyu kadar değil parmağın eni kadar uzadığı Saç tabiki enine uzamaz :)

Bu arada kızLar kac hafta oLDu biLmiyorum ama en az 2 hafta oLmstur yaqLarımı kuLLanmaya basLayaLı abartmıyorum 5 cm uzamıstr heraLde..Gercekten inanıp yaptmm oLuomus deneyin ne kaybedersniz ki dimi ama (

Sen tam olarak ne kullanıyosun? ve nasıl uyguluyosun saçına? 2 haftada 5 cm uzaması imkansız gibi geliyo bana ama..
:sm_confused: eğer öyleyse mucizevi gerçekten ben de denemek isterim.. :uhm:

2 hafta da 5 cm uzatan arkadaş bu arada bi zamanlar bazı arkadaşlar benim saçım 1 ayda 8 cm uzadı die bi iddia atmış ve ortadan kayboldu nedense işte bunun gibi bir çok insanlar palavra sıkıyo hani karşınızda cahil insan olsa inanır dı onlara tıbben mümkün olamaz diyorum yine artık bu türşeyler inanmıyorum 2 haftada 5cm uzamsı abartıdan ibaret başkada birşey değil 2 haftada 5 uzatan heralde dünyada yoktur en pahalı saç üçin kullanılan ilaçlar ve en kaliteli bakım ürünleri dahil olmak üzere yine bukada r uzamz uzamnlarda bunu dio zaten

ya bu elidorun bakım yağını bulabilen varmı... çok yere baktım ama yoktu.. bi yerde buldum ama o da kıymetli olduğunu anlamış galibaki 18 milyona satıyodu alamadım... acaba nerde bulurum... burda okumuştum saçlara çok iyi geliyomuş kullananlar çok memnunmuş... ben de istiyorum yaaa...

Arkadaşlar,Hayashi'nin Hinoki Plus adlı ürün saçları inanılmaz uzatıyor,daha önce denemiştim,erkek gibi kesilmilş saçım bir kaç ayda omuzlarımı geçmişti.Tavsiye ederim bulabilirseniz,ben bulamadım çünkü Bodrum'da...

cnm tavsiye için çok saol bu ürün şampuan mı kremmi?

ibeltacım...!!!!
ismini verdiğin ürünün adını google'a yazdım ama çıkmadı...
saçları bu kdr uzattığına göre nasıl bi ürün merak ettim????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…