Saç Uzatma Yöntemleri "Saçım hızlı uzasın" diyenlerin alan

Arkadaşlar ben aktarlarda satılan saç bakım yağlarını öneriyorum hem içinde badem yağından susam yağına çamterebentinden sarmısak yağına kadar 9-10 tane yağ karışımıbirden var hemde fiyatı 8 ile 20 ytl arasında değişiyo ve inanılmaz etkili

39 sayfa yorum okuduktan sonra mucizevi şampuanı ben üretmeye karar verdimsırnaşık şey
ya anlamadığım kullandığımız şampuanların firmalrı bunlardan içine koymuyor mu zaten?:uhm:

yaa varya çoğu sayfası okudum ve kafam karıştı
susam yağı??
yılan yağı
çemterebente yapı??
badem yağı
zeytin yağı
bephanten
bemiks
evigen

ufff kafam krıştı

bu camterebentinin bircok cesit sampuanimi var!!! herhangi biri kullanilir sanirim dimi??? kullanirkende düzenlimi kullanmak gerek yoksa her dusa girildigindemi!??

entele kullanıp memnun olup bı de cam terebenti denesem zararı olmaz heralde dıyenlerdenım fıyatı ne kadar acaba kullanan arkadaslar yardımcı olabılırler mı?

walla entelecıyım bende ama cam terebentını sampuana eklesem (badem yagı kullanmayı pek dusunmuyorum badem yagı ve zeytın yagını karıstırıp surmustum de sacım cok fena olmustu tabıı herkeste oyle olcak dıye bır sey yok ama bende oyleydı ne bılıyım ıste ) ıyı olur ınsallah fıyatı ne kadar ve ne kadarlık sampuana ne kadar ekleyecegız:????

ben saçlarımın uzamasını istiyorum çamderebentin ile badem yağının karışımı uzatıyormuş ne yapmam gerekiyor lütfen yardımcı olun saçlarımın uzun olmasını istiyorum

yha benim bi arkadaşım entele otunu kullanmış 2 saat durmuş başında sora yıkamış flnn işte bayaaa bi çk iğrenç bi kokusu wr bayaa ykamış geçmio kokusuu yasık yha kısasenağlama

yha benim bi arkadaşım entele otunu kullanmış 2 saat durmuş başında sora yıkamış flnn işte bayaaa bi çk iğrenç bi kokusu wr bayaa ykamış geçmio kokusuu yasık yha kısasenağlama

walla bende entele kullaniyorum ama koku falan yok walla bilmem ki ben karanfil ve entele kaynatip suruyorum belki sirke koymuyorum ondandir aktardaki kiz oyle demisti bana

off kızlaarr.bende sizdenim yaa.saclarım cok güzeldi benim ama hep bozdum çok uzun kalın tellii ve dalgalıydı.reklamlardaki kızlar halt etmiş yani o dereceydi.ama şimdi bi görseniz..anca sırtımın yarısına geliyor aslında çok kısa degil ama alışmışım bi kere uzun saça.e mecburen kestiriyorum güçlenmesi için bir yandan da boya anam boya durmadan mahvoldu valla.en son iki kere açıcı yaptım şimdi yine çare arıyorum düzeltmek için.varyaaaa çok salagım ben yaaa.kaydirigubbakcemile

Merhaba, ben yeni katıldım çok fazla yorum gördüm hepsini okumadım belki öncekilerde de bahsedilmiştir ama ben saçlarım için HC diye bir ürün kullanıyorum. Saçlarıma çok önem veririm ve devamlı bakım yaparım kullandıklarımın arasında en güzeli. internette satılıyor. herbal hair care complex. çok güzel bence. birçok yağın karışımından oluşuyor. inceleyebilirsiniz.

Son düzenleme:
sacın besleyıp uzaması ıcın ılkbas uclarının beslenmesı gerekıo
bılırsınız kı kırık sacta uzamaz...
halbuki sac ucuyla uzamanın ne lakası var ole diil mi

bende turp suyunu duymustum kesın sonuc verıyormus sac uzamasında denıycem ama kışın gelmesını beklıyorum yazın ortasında turpu nerden bulayım :) kullanlar 2 ayda gozle gorulur sonuc verdıgını soyluyorlarr

eğer gerçekten uzatıyorsa arkadaşlar bahsedilen yağ yakıcı bir yağ, o yüzden de azar azar kullanın ve bademyağı ile karıştırın

selam arkadaşlar saç uzaması büyük ölçüde genlere bağlıdır saçın uzamasını hızlandıramayız ama saçların bakımlı ve sağlıklı uzamasını sağlayabiliriz,benim saçlarım yıllardır uzun ben şampuanımın içine badem yağı koydum saçlarım yumuşak oluyor ve kolay tarıyor böylece kırılma sorunu kalmıyor kestirmemede gerek kalmıyor

sonunda internetten aldigim sac bakim yagim geldi yarin ilk defa uygulayacagim icinde bi cok yag var badem yagindan cam terebentin esansina kadar insallah iyi olur bakalim

dax süpergro saç bakım yağı varmış arkadaşlar saçı 3 kat hızlı uzatıyomuş ama ben bulamadım hiç bi yerde arıyorum hala

dax süpergro saç bakım yağı varmış arkadaşlar saçı 3 kat hızlı uzatıyomuş ama ben bulamadım hiç bi yerde arıyorum hala

Forumda dax supergro diye aratırsan ayrı başlığı var.deneyen çok arkadaş var.yardımcı olucak birşeyler bulabilirsin diye dedim.. belki seninle aynı şehirde olan biri nerden aldıysa onu öğrenirsin..
bu arada bende kullandım ama uzamasına katkısı olmadı sadece yumuşatıp süper parlattı saçlarım eskisi kadar sık olmasa da hala kullanıyorum dax...
a.s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…