Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ya bu yagları sac suruyoruz ya sız sacınıza ne kadr yag suruyosunuz ve neyle suruyosunuzz ben sırıngayla suruyorum 1.5 sıırnga suruyorum sızce yeterlimi siz ne kadr suruyosunuzz
valla ben saçlarıma zeytinyağı ve badem yağı yapıyorum haftada bir kez ve benim saçlarım ayda 1 cm 15 günde 1 parmak uzuyo:)boyuna değil tabi enine..
nasıl enine anlamadımm
yani diplerden baktımmı 1 parmak kalınlığında çıkmış oluyor ayrıca fındık ceviz gibi şeylerde uzamasında etkili bol bol yiyincokacimcoook
Bu arada kızLar kac hafta oLDu biLmiyorum ama en az 2 hafta oLmstur yaqLarımı kuLLanmaya basLayaLı abartmıyorum 5 cm uzamıstr heraLde..Gercekten inanıp yaptmm oLuomus deneyin ne kaybedersniz ki dimi ama (
cnm tavsiye için çok saol bu ürün şampuan mı kremmi?Arkadaşlar,Hayashi'nin Hinoki Plus adlı ürün saçları inanılmaz uzatıyor,daha önce denemiştim,erkek gibi kesilmilş saçım bir kaç ayda omuzlarımı geçmişti.Tavsiye ederim bulabilirseniz,ben bulamadım çünkü Bodrum'da...