Saçı ciddi manada gürleştiren bir şampuan(veya herhangi başka bir ürün) arıyorum

Çok sağol canım, ilk fırsatta denicem inşallah.

Hem kuru, hem ince deli etti beni bu saçlar zaten

Çok sağol canım, ilk fırsatta denicem inşallah.

Hem kuru, hem ince deli etti beni bu saçlar zaten
ınce tellı sac gercekten zor oluyor ekstra ılgılenmek gerekıyor tararken kopuyor hemen sonuyor ıncecık zayıf duruyor cabuk matlasıyor ani ortam degısıklıgınden hemen etkılenıyor
ustelık kuruymus hemen neme doyurmak lazım onu :)

sac derınıze de asla kımyasal ıcerıklı urun surmeyın kızlar kımyasaldan kastım genelde oyle denınce herkes kozmetık oldugunu anlıyor ondan yoksa hersey kımyasal zeytınyagınde bıle kımya var
ıcerıgı temız olsun o anlamda soyluyorum sac derınız sunger ne surersenız oldugu gıbı cekıp oldugu gıbı kana karısıyor sac spreylerı hazır kozmetıkcılerde satılan ıcerıgınde asıtler olan sular kremler sakın surmeyın fayda vermıyor zararı var onların
bos fıs fıs sıseme bıraz lımon sıkıyorum sacımı spreyleyıp sabıtlemem gerektıgınde lımon suyu fıslatıyorum gerek yok satılan spreylere

Benimde saçlarımda dökülme ve beyazlama vardı doktora gittim. D vitaminim 5 çıktı. 5 nedir ya. Folik asit, b12, çinko ve d-vit verdi. 1 haftadır kullanıyorum. Etki etmeye başladı sanki. Sorunu içerden çözmek en mantıklısı bence önce değerlerine baktır tedavi olurken beraberinde şampuan, bakım vs yap desteklemiş olursun.

Sarimsakli sampuan kullanabilirsin piyasada cok var herangi bi markanin olabilir eczanelerde satilan naturwayin vardi bi ara kullanmistim dokulmelere iyi geldi saclarim kalintelli olmustu bebek saclarim cikmisti baya..

Yves rocher ın bir yağı var. Pakette 4 tüp var. Ben çokk faydasını gördüm ki düzenli bile kullandmadım hiç. Ama kuaförüm dahi yaa sen ne kullanıyosun da kafandan saç fışkırdı böyle dedi.

Hani böyle saçım gerçek anlamda gürleşmese bile görüntü olarak gürleşsin, çok hacimli dursun istiyorum. Hercai dizisindeki reyyanın saçları gibi diyeceğim, komik olacak

Sarimsakli sampuan kullanabilirsin piyasada cok var herangi bi markanin olabilir eczanelerde satilan naturwayin vardi bi ara kullanmistim dokulmelere iyi geldi saclarim kalintelli olmustu bebek saclarim cikmisti baya..
O zaman da saç sarımsak kokmaz mı? En nefret ettiğim, en dayanamadığım kokudur kendisi.

revox u tek geçerim bana dua edeceksiniz iki ay sonra. kime dediysem saçları hem gürleşti hem uzadı. efsaneler efsanesi bi ürün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…