- 25 Mart 2012
- 18.080
- 43.181
- 798
- Konu Sahibi fataldanger
-
Çok sağol canım, ilk fırsatta denicem inşallah.yag tabı ınce tellı saclara agır gelır ama yıpratma anlamında degıl yag bakımı yapınca o hafta sac daha cabuk yaglanır sadece ıyı duruladıktan sonra hıcbırsey olmaz cok ınce tellı saclarım var ben gunluk hındıstan cevızı yagı suruyorum her taramadan once sacıma dusun :)
sac neme doyana kadar alısana kadar cabuk yaglanır yaglı gıbı parlar ıcten ve dıstan neme doyunca da hıc sorun kalmaz 2 kere yapsan hemen alısır zaten bak okadar ınce tellıyım hergun sacıma hındıstan cevızı yagı surerım her hafta yogun agır yag maskelerı yaparım 1 hafta yıkanmasam yaglanmıyor artık cunku tok fazla yagı da almıyor kuru olmadıgından ekstra sebum da uretmıyor bunu saglarsan rahatlarsın bu bır surec :)
cuma ctesı gecelerı bakım gecelerım yaglara batıp batıp cıkıyorum :)
ınce tellı sac gercekten zor oluyor ekstra ılgılenmek gerekıyor tararken kopuyor hemen sonuyor ıncecık zayıf duruyor cabuk matlasıyor ani ortam degısıklıgınden hemen etkılenıyorÇok sağol canım, ilk fırsatta denicem inşallah.
Hem kuru, hem ince deli etti beni bu saçlar zaten
Y ne bende anlamadım vallaBu arafa hanımlar bulmaca cozdurmeyin insana yahu. Reklam yapılmadığı surece marka veriliyormus söyleye söyleye dilimde tüy bitti. Yok y... Yok hed. Ne bilelim biz bunu ne
Yves rocher ın bir yağı var. Pakette 4 tüp var. Ben çokk faydasını gördüm ki düzenli bile kullandmadım hiç. Ama kuaförüm dahi yaa sen ne kullanıyosun da kafandan saç fışkırdı böyle dedi.
O zaman da saç sarımsak kokmaz mı? En nefret ettiğim, en dayanamadığım kokudur kendisi.Sarimsakli sampuan kullanabilirsin piyasada cok var herangi bi markanin olabilir eczanelerde satilan naturwayin vardi bi ara kullanmistim dokulmelere iyi geldi saclarim kalintelli olmustu bebek saclarim cikmisti baya..
Saç Oluşumunu Destekleyen ve Dökülmeyi Engelleyen Saç Bakım KürüÜrünün tam adı nedir acaba?
Sarimsakli sampuanlar kokusuz oluyor asla sarimsak kokusu kalmiyor sacta koku konusunda cok hassasimdir eger kötü koku birakiyor olsaydi onermezdim..O zaman da saç sarımsak kokmaz mı? En nefret ettiğim, en dayanamadığım kokudur kendisi.
Saç Oluşumunu Destekleyen ve Dökülmeyi Engelleyen Saç Bakım Kürü
100 lira civarıydı sanırımSiz bu ürünü ne kadara almıştınız, fiyatı nedir?
revox u tek geçerim bana dua edeceksiniz iki ay sonra. kime dediysem saçları hem gürleşti hem uzadı. efsaneler efsanesi bi ürün
beyaz kutudaki. sade olanŞimdi internette revox diye arattım bir sürü farklı ürün çıktı. Sizin dediğiniz ürünün tam adı nedir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?