Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Saçı ciddi manada gürleştiren bir şampuan(veya herhangi başka bir ürün) arıyorum
Eşiminde çok döküldü, birisi bize farmasi tavsiye etti. Sarımsaklı şampuanı güçlensin diye kullandım ama ciddi saç çıkardı dedi. Eşim bir haftadır kullanıyor ama tabi bir haftada iksir olsa belli olmaz. Çıkarırsa yada güçlendirirse yazarım tekrar.
Eşiminde çok döküldü, birisi bize farmasi tavsiye etti. Sarımsaklı şampuanı güçlensin diye kullandım ama ciddi saç çıkardı dedi. Eşim bir haftadır kullanıyor ama tabi bir haftada iksir olsa belli olmaz. Çıkarırsa yada güçlendirirse yazarım tekrar.
Facebook'ta görmüştüm, bi bayan satiyordu, LR'nin bi sampuaniydi galiba, eczanelerde de satılıyor, kullananlar memnunmus, öncesi-sonrasi fotograflari vardi, bayagi fark etmis, sac çıkarmıştı.
Bende aynı dertten muzdaribim. Önceden çok olan saçlarım sanırım fazla güneş görmediği için (tesettürden dolayı) ve de 1.5 sene once doğum yaptigim için acayip döküldü azıcık kaldı telleri inceldi ayrıca uzamiyor da son zamanlarda maalesef küstü sanırım.saclarim Burda yazılanların bazısını denemey düşünüyorum özellikle ekonomik evde denebilecek türden olanları hadi bakalm.