Saçı ciddi manada gürleştiren bir şampuan(veya herhangi başka bir ürün) arıyorum

Eşiminde çok döküldü, birisi bize farmasi tavsiye etti. Sarımsaklı şampuanı güçlensin diye kullandım ama ciddi saç çıkardı dedi. Eşim bir haftadır kullanıyor ama tabi bir haftada iksir olsa belli olmaz. Çıkarırsa yada güçlendirirse yazarım tekrar.

Gelişmeleri buradan bizimle paylaşırsanız çok sevinirim. Yardımcı olduğunuz için çok teşekkür ederim.

Facebook'ta görmüştüm, bi bayan satiyordu, LR'nin bi sampuaniydi galiba, eczanelerde de satılıyor, kullananlar memnunmus, öncesi-sonrasi fotograflari vardi, bayagi fark etmis, sac çıkarmıştı.

Saç telleri kalinlassin istiyorsaniz çam terebentin yağı kullanın. Sürüp bekletip yikayacaksiniz. 1-2 kullanimda fark ediyor.

Bende aynı dertten muzdaribim. Önceden çok olan saçlarım sanırım fazla güneş görmediği için (tesettürden dolayı) ve de 1.5 sene once doğum yaptigim için acayip döküldü azıcık kaldı telleri inceldi ayrıca uzamiyor da son zamanlarda maalesef küstü sanırım.saclarim Burda yazılanların bazısını denemey düşünüyorum özellikle ekonomik evde denebilecek türden olanları hadi bakalm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…