Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Şampuan ve Saç KremleriSaçı Ciddi Manada Gürleştiren Şampuan(veya herhangi bir ürün) Önerisi
Arkadaşlar saçı ciddi manada gürleştiren bir şampuan arıyorum, şampuan olması zorunlu değil başka herhangi bir ürün de olabilir, yeter ki gürleştirsin. Ama gerçekten etkili olsun. Tavsiyelerinizi bekliyorum :)
valla kullandınmı bilmiyorum ama blendax saça bildiğin ciddi bi dolgun görünüm veriyor saç tellerinide garip şekilde kalınlaştırıyo nasıl oluyo anlamıyorum inan ki saça pürüzsüz dolgun bir görünüm veriyor kesinlikle..
Karanfil kürü diyorum. Bir kavanoza sıcak su ve 7-8 adet karanfil atıp kapağını kapat, on dk beklesin. Karanfilleri süzüp o suyu sprey şişeye koy ve duştan sonra saçına sık. Durulama. Zaten mis gibi kokuyor. Düzenli yapılırsa faydasını görürsün.