Saçı ciddi manada gürleştiren bir şampuan(veya herhangi başka bir ürün) arıyorum

fataldanger

Nirvana
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2009
4.730
1.137
698
Ankara
Arkadaşlar biliyorum bu konunun yeri burası değil gibi ama "Saç"la ilgili olan foruma kimse yazmıyor, o yüzden burada paylaşmak istedim. Son zamanlarda saçımda seyrelmeler var. Ben saçı ciddi manada gürleştiren bir şampuan arıyorum, şampuan olması zorunlu değil başka herhangi bir ürün de olabilir, yeter ki gürleştirsin. Ama gerçekten etkili olsun. Saçlarım çok gür ve hacimli görünsün istiyorum.Tavsiyelerinizi bekliyorum. Teşekkürler...

Fiyat önemli mi? Doktor bana şampuan ve losyon verdi. Seyrelmeyi azaltıyor bir de saçı çok çabuk uzatıyor. Saçım bakır dolayısıyla çabuk dip boyası istiyor. Bunu kullandigimdan beri daha da çabuk istiyor. Kuaförüm bile sordu ne kullanıyorsun şampuan diye. Markası ducray ama biraz tuzlu.

öyle bi şampuan yok boşuna aramaa
al badem yağını içine e vitamin ampulden kır 3 tane bi gün beklesin iyice karışsın sonra haftada 2 kere veya 3 kere banyo yapmasan 2 saat önce sür diplerine bolca elinde kalanları uçlarına yedir .
bunu bi dene ama bedavadan istiyorsan evde yapacağın şeyi anlatayım 5 yemek kaşığı zeytin yağ 1 yumurta bunu çırp iyice tara saçını dok başından aşağıya iyice yedir komple.Kafana poşet geçir 2 saat bekle . yıkarken en son kopukledikten sonra temizle en son çıkarken elma sirkesi al bimden onu komple başından dök ve bidaha yıkama.Bikiyorjm sirke kötü kokuyor ama kuruyunca saçın kokmuyor . tara kurut bunu da haftada 3 kez yap.ben denedim onayladım 2 ayda saçım sudyen hizasından belime geldi uçları ayrıca kendine geldi kalın telli oldu parlak oldu

mecid efendi çam terepentin li şampuan i denesen cnm . ben çam terepentin esansı aldim şampuan in içine koydum ve hindistan cevizi yağı ile karıştırdım sürüp bekletiyorum daha yeni başladım uzatmak için çabalıyorum bende ama saç çıkarıyor yeni saç oluşturuyormuş kılcal damarları uyarıyormuş . Saçlarım şu an çok yumsak krem vs birşey sürmedim istersen biraz geniş çaplı araştırma yap çam terepentin ile ilgili

Konuyu takipteyim. Nereden baksan 3-4 yıldır birçok eczane mali olan, aktar mali olan sabun , şampuan denedim. Yaglar bilmem neler. Testlerimde gayet normal ama stres yaptigimda binlercesi önümden kayip gidiyor.
Stressiz dönemim de yine saclarla yaşıyoruz.
Küçükken hic böyle değildi yaşarken okdu

Şu y ile Başlayan saç şampıanlarının Losyonlarını kullanabilirsin.
Bir de Isırgan suyu ile yıka biraz da kestir o zaman saç canlanıyor.

2 ayda mi

Herkesin denediği yöntem farklı ve hepsi memnun demekki doğal şeyler saça iyi geliyor bunu anlamış oldum burda

Yada direkt mayonez sürebilirsiniz saça çok iyi geliuo

yves rocher şampuan kullanıyorum, avuç avuç dökülüyordu saçlarım şimdi yıkadığımda bakıyorum 3-5 tel anca geliyor

sampuanin icine dogum kontrol hapi atmistim ben çok memnun kalmistim

Herkesin denediği yöntem farklı ve hepsi memnun demekki doğal şeyler saça iyi geliyor bunu anlamış oldum burda
Öyle hepsi iyi gelmiyor her saça bir ara burada sadece seyirci iken baktım herkes maya maskesini övüyor ama övmek. Saç fiskirtiyor nerden baksan uzuyor. Hem basit hem ucuz ama uzun vadede süper şöyle böyle.
Bende tabi dururmuyum gaza geldim yaptım. Bekledim vs girdim duşa yıkamaya başladım. Elimde avuc avuc saclar, gider tıkandı zaten. Dedim ne oluyor ln ben bir ağla duşta o gün bu gündür çok çok düşünerek uygularım saçıma bir denerim baktım sonuc fena birakirim hemen.
Saç gözenekleri cok etkili ve saçın kalınlığı sağlamlığı benimkiler kirilgan ve cılız naif olduklarindan dayanamadilar mayanin kalibina saldilar kendilerini aşağılara

Elma sirkesin den mi acaba
saçlarım siyahtan sarıya döndü yandı gitti belimdeki saç cıktı boynuma.o kadar şampuan saç maskesi kuaförde 300 tl lik maske bakım herşey yaptırdım yok saçlarım sertti sadece yumuşadı hafif öyle kaldı.delircem artık oturdum araştırdım badem yağı sade tek değil içine e vitamin ampul kullanılarak oluyor.bie de kuzenim vardı saçları maşallah bilek gibi kapkalin ta poposuna kadardı.kiz napıyon böyle sen diye ona danıştım.bi ara doğum kontrol hapı kırmış sapmuaninin içine atmış ama yüzünü eğerek de yıkasa hep yüzü tüylenmiş bırakmış.Sonra o verdi bu evde uyguladigim formülü.bikmadan pes etmeden 2 ay boyunca yaptım haftada hatta ben 4 kere yaptım 3 gün dinlendirdim bide saçı en fazla 2 kere sampuanlayarak yıkayın oda hiç köpürmezse yani yoksa 1 kere az bisey kullanın neden derseniz saçı kurutuyor isterse dove olsun.Az şampuanla iyice yıkayın zaten haftada 3 kez yapıp maskeyi sonra yıkarsanız saçınız temiz olduğundan 1 kere şampuanla kopuruyor

Evet ben maya maskesi yapıyorumhindistan ceviziyağı ve cam terepentin kullanıyorum baya baya uzadı ama dediginiz gibi saç yapımız farklı olduğu için bana iyi gelen veya başkasına iyi geln bana iyi gelmiyor ☺deneyerek öğrenmek gerek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…