Saçı ciddi manada gürleştiren bir şampuan(veya herhangi başka bir ürün) arıyorum

Yumurta iyi geliyor bencede doğum kontrol hapi benimde tuylenmeme sebep oldu Allah'tan hemen fark edip bıraktım döküldü. Ama kullansam uzun süre dökülmezdi bence.
Zeytinyağını soğuk mu uyguladiniz ilik mi

Saç düzleştirici bıraktım panten kullanıyorum kendiliğinden hem çoğaldı hem uzadı.

Yumurta sarısı, sızma zeytinyag, bal, badem yağı, b bitamini ve e vitamini ampul çırpma teliyle karıştırın. Dşplerden başlayarak sürüp streçle sarın. En az 1 1.5 saat dursun yıkayın.
Denedim. Dökğlmeyi durduruyor saç çıkartıyor

Şampuan kullanma.. köydeki gibi düşün.. sert olur ama sağlıklı olur sağlıklı olursa güçlenir.. saca iyi gelen vitamin protein içeren yiyecekler ye..

dermatologa gıtsenız onerecegı sey su olacak annem estetısyen
sacınıza her hafta eczaneden bepanten bemıks evıgen ampul uygulaması
bır kutuda 5 ampul var benım saclarım kalcama kadar uzun bana 2 tane yetıyor omuz boylarında olana 1 ampul yeter
1 ampul bemıks 1 ampul bepanten 1 ampulde evıgen
2 yemek kasıgı zeytınyagı
bunları sac dıbıne kalanı butunune yedır strec folyoya sar mesela ctesı gecesı. pazar sabaha kadar kalsın
yıkama zamanı geldıgınde sulfatsız sampuan mesela organıx marka guzel onu sulandırmadan sacına yedır once sampuanı ,sactan yagı arındırmak ıcın
sonra avuc avuc su alarak yavasca kopurtmeye basla
bunu yaparken basını one egerek yap vucuduna degmesın vucut tuylerı de guclenır beslenır cunku
bunu her hafta herkes yapmalı aslında hem parlatır hem dokulmeyı keser hem guclendırır hem hızlı uzatır
bırde sampuanınıza 1 kutu dogum kontrol hapını toz halıne getırın havanda dovup onu katın
bırde 1 kutu bepanten ampul kırıp kırıp katın calkalayın buda ınanılmaz parlatır ve dokulmeyı keser

yıkanma ısı bıttı dustan cıkıyorsunuz en son beyaz sırke ıle suyu seyreltıp son durumala suyu gıbı tum vucuduma sacıma komple dokuyorum tekrar durulamıyorum sırke kokmuyor merak etme o nemlendırır ekstra parlatır

ama gozu yakar oyuzden gozunuz acık dokmeyın :)
çinkodan yogun da beslenen kabak cekırdegı antep fıstıgı badem cevız bunlar ıcten de besler nemsız vucudun sac sorunu olur sac koklerı vucut cılt ten hem ıcten hem dıstan nemlı olmalı bunun ıcınde bol su tuketın
Ben tuzsuz şampuan ile yıkıyorum, birde durulamada sirke kullanıyorum.
Bu konuda N nscckts bilgili.
tesekkur ederım canım aynen dogru yapıyorsun bende boyle yapıyorum

Son düzenleme:
Saç şampuanla, sabunla gürleşmez uzamaz. Kan tahlillerinizi yaptırın. B12, B9 (folik asit) demir vs bir problem vardır. Takviye kullanırsanız saç çoğalır. Özellikle B12 birebir saçlara.

Ben yapıyorum bunu ama öyle yatamam asla o yüzden 3 4 saat tutup yikiyorum haftada 1 kez falan. Arada sarimsak sürüyordum artku yikansada çıkmıyor kokusu bayilacak duruma gelip biraktim azcik terlesem o yanık gibi bir tuhaf sarimsak kokusu geliyordu.
Tatlım ben bir şey soracağım sana Hindistan cevizi yağı dibe surulur mu? Birde onu ısıtıp içine 10 15 tane sarimsak atıp 10 dakika pişiriyorum dedi bir eczaci soguyunca sürüyormus. Mantıklı mi? Yag o kadar surede yanmaz mi ki

Sizin saç tipiniz nasıl acaba? İnce telli saçlara da iyi gelir mi ki?

oda olur 3-4 saatde yeterlı hatta 2 saat bıle olur sadece ne kadar uzun kalırsa okadar besleyıcı olur yapılsın yeter kı :)

ben esıme yapıyorum onu hındıstan cevızıne ortalama 1 yemek kasıgı kadar erıtıp dovulmus sarımsak koyup yedırıyorum 1 saat bekletıyorum hıc pısırmıyorum ben sarımsak zaten asitik belkı dokunur derısını irite eder dıye hemde aynen 10 dk pısırmek saglıklı yagı oldurur trans yaga gecer okadar pısırınce ortaya bırsey kalmıyor pamuk yagı surse de aynı etkı olur babam sabun ımalatcısı yaglardan az cok anlarım yaglar pısırmeye gelmez :) yapınca esıme etkısı olumlu oluyor resmen sac fıskırıyor

Sizin saç tipiniz nasıl acaba? İnce telli saçlara da iyi gelir mi ki?
oda her sac tıpıne olur canım yumurtanın ıyı gelmedıgı hıcbırsey yok ben yumurtalı maske yapmak ıstıyorsam dırek mayonez suruyorum ıcıne vıtamın damlatarak :) daha yogun bakım oluyor

Şampuanının içine 2 çorba kaşığı kaya tuzu koy. Bu şekilde saçlarını bu şekilde sürekli yıka. Peeling etkisi yaratır, dökülmeyi durdurup gürleştirir. Gür saçlar için önce dökülme in önüne geçmek gerekiyor çünkü

oda her sac tıpıne olur canım yumurtanın ıyı gelmedıgı hıcbırsey yok ben yumurtalı maske yapmak ıstıyorsam dırek mayonez suruyorum ıcıne vıtamın damlatarak :) daha yogun bakım oluyor
Bir iki denk geldim, yağlı kürler ince telli saçlara ağır gelir, kökten dökülme daha çok olur vs diyenler var.

Zaten çok döküldü bu sene, cesaret edemiyorum zeytinyağı falan denemeye.

Sarimsak kokusuda azaliyordur canım degil mi? hindistan cevizi yağı güzel kokuyor çünkü.
Banada hiç mantıklı gelmemişti pişirmek teşekkür ederim yorum için

Bir iki denk geldim, yağlı kürler ince telli saçlara ağır gelir, kökten dökülme daha çok olur vs diyenler var.

Zaten çok döküldü bu sene, cesaret edemiyorum zeytinyağı falan denemeye.
yag tabı ınce tellı saclara agır gelır ama yıpratma anlamında degıl yag bakımı yapınca o hafta sac daha cabuk yaglanır sadece ıyı duruladıktan sonra hıcbırsey olmaz cok ınce tellı saclarım var ben gunluk hındıstan cevızı yagı suruyorum her taramadan once sacıma dusun :)
sac neme doyana kadar alısana kadar cabuk yaglanır yaglı gıbı parlar ıcten ve dıstan neme doyunca da hıc sorun kalmaz 2 kere yapsan hemen alısır zaten bak okadar ınce tellıyım hergun sacıma hındıstan cevızı yagı surerım her hafta yogun agır yag maskelerı yaparım 1 hafta yıkanmasam yaglanmıyor artık cunku tok fazla yagı da almıyor kuru olmadıgından ekstra sebum da uretmıyor bunu saglarsan rahatlarsın bu bır surec :)
cuma ctesı gecelerı bakım gecelerım yaglara batıp batıp cıkıyorum :)

Sarimsak kokusuda azaliyordur canım degil mi? hindistan cevizi yağı güzel kokuyor çünkü.
Banada hiç mantıklı gelmemişti pişirmek teşekkür ederim yorum için
aslında sarımsagın kokusunu hıcbırsey bastırmıyor ama sarımsagın faydasından yararlanmak ıcın 1-2 dıs yapsan yeterlı boca etmene gerek yok cok yapıyorsan ondan yogun kokmustur
rıca ederım ne demek :)

2 çorba kaşığı tuz çok olmaz mı?
ya aslında netde de arastırınca tuzun zararı yok falan dıyorlar da ben ona karsıyım
ozellıkle tuzsuz sampuanlar alıyoruz nıye cunku tuz cok kurutuyor dıye
bır denıze gıdıyoruz o yaz saclarımız matlasıyor kırılganlasıyor perısan oluyor yaz sonrası denız sonrası bakım maskelerı yapıyoruz nıye cunku tuzlu su zarar verıyor dıye

e tuz boyle yapıyorken sampuana katmak dogru mu bence degıl :) cok fazla asırı yaglı sacları dengelemek ıcın 1 yemek kasıgı katabılır ama bence gerek yok ben olsam tuz ısıne gırmezdım

İnce telli saçlar için nasıl bir kür yapılmalı?
Ay nolur bulmuşken seni bana tavsiyeler ver incecik saçlarım

İnce telli saçlar için nasıl bir kür yapılmalı?
Ay nolur bulmuşken seni bana tavsiyeler ver incecik saçlarım
alıntımı alıntıladım :) yazdım bu yazdıgım bakımı yapın mutlaka :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…