Saç Uzatma Yöntemleri Saç uzatmak ve bakım için ''Turplu su''

ben hem kıvırcık saçlıyım hem uzun istiyorum hem dökülmesin bana yardım edin

Ben uzun sacliyken dokulmelere karsi isirgan otu uygulamistim. Ve gercekten yeni sac cikariyor ve gurlestiriyor. Sac telini kalinlastirmiyor, ama saci biraz sertlestirdigindenmidir nedir kalinlasmis hissi veriyor. Ve dokulmeleri hemen kesiyor

Onun yani sira turplu suyu deneyebilirsin ama henuz fazla bi deneyimim yok. Ama bi cok kiside ise yaramis, fotograflarini dahi koymuslar .. ki bende koyucam uzadiginda

Birde avokadomuz var senin icin, hem cilt hemde sac bakimi icin harika bisey bu. Ilk denemede saclarima acayip hacim verdi, ve yuzdede ayni sekilde ilk seferde farki gorebiliyosun

:lepi: Bol sans

ben hem kıvırcık saçlıyım hem uzun istiyorum hem dökülmesin bana yardım edin

turplu suyu kullan cnm etkılı oluyor ve yılan yagı vb. saçı dökmeyen ve gürleştirici etkılı şeyler kullan, ve en onemlısı bnları yaptıgn zaman bitkisel bi sampuan kullanman lazım en onemlı etken o ve kıvırcık sac elektrıklenır,elektrklenmemesi için sampuanına bal kat daha bisürü şeyler var cnm siteye bi göz at:1hug:

MERHABA BEN yeni üye oldumm kizlar.
bu turp mucizesi beni baya etkiledi,ama sorum var,acaba kirmizi tup ile olurmu cünki siyah turp bulamiyorum....:1rolleyes:

kırmızı turpta olur cnm merak etme bende çoğu kez kırmızı kullandım ama siyah daha etkili yerimseniben

ya canım arkadaşlarım .acaba bana tam olarak özetler misiniz.o kadar çok sf olmuş ki hepsini okuma imkanım yok. bana iksiri söyler misiniz.sonra onu ne kadar süre saklıyorum ne kadar kullanıyorum etkisi ne ( : , hepsi yazıyor ama okuma imkanım yok cidden şimdiden snsuz teşekkür

kırmızı turpta olur cnm merak etme bende çoğu kez kırmızı kullandım ama siyah daha etkili yerimseniben

cok tsk ederim cnm...ama kirmizi turp ile biraz dahami gec uzuyor? NORMALDE 1haftada 1cm uzuyorya kirmizi ile ne kadar uzuyor acaba ?
BENIM ELIMDE SADECE KIRMIZI VAR. BU GÜN ALDIM VE BASLAMAK ISTIYORUM ::dance:

1 turbu rendele yarım saat kaynat süz suyunu ılıt içine uymurta sarısı katablrsn havuc kekık katablrsn (kaynatma suyuna) snra sacında 1 2 saat beklet ve yıka

cok tsk ederim cnm...ama kirmizi turp ile biraz dahami gec uzuyor? NORMALDE 1haftada 1cm uzuyorya kirmizi ile ne kadar uzuyor acaba ?
BENIM ELIMDE SADECE KIRMIZI VAR. BU GÜN ALDIM VE BASLAMAK ISTIYORUM ::dance:

ben ölçmedim daha bilmiyorum bende ondan bundan duyduklarımı söylüyorum işte ben daha yeni siyah turba başladım pek bi fark göremedim yerimseniben sen kırmızıyı bitir sonra bide siyahla denersin :1hug:

ben ölçmedim daha bilmiyorum bende ondan bundan duyduklarımı söylüyorum işte ben daha yeni siyah turba başladım pek bi fark göremedim yerimseniben sen kırmızıyı bitir sonra bide siyahla denersin :1hug:

tamam canim simdilik baska sorum yok ama sana cok tsk ederim ben simdi gidip bu mucizeyi denicem karamsar_tarz arkadasim sana kanim kaynadi bile yav :sm_cool:

ya illaha yarim saat mi kaynatilacak kizlar benimki hemen kaynadii tasiyodu nerdeyse ben cektim ocaktan öylede olurmu?

ben fazlaca kaynattım süzdüm şişeme doldurup doldurup kullanıyorum yani içindede bozulcak birşey yok zaten uzun süre yetiyo her seferinde yeniden kaynatmak için kimse uğraşamaz şahsen ben üşenirim

ya benim soruyo biriniz cevap yazsaniiz mecburmu 30dakika kaynatilacak ben kaynayinca hemen cektim ocaktan
bu arada yaptim bile yani is isten gecti kafamda sarili suan hafif kasinti var umarim kötü degildir..:1rolleyes:

kaynayınca çekmen yeterli çokta fazla kaynatmaya gerek yok bende kaşınıyom sanki bitlendim gibi

ya benim soruyo biriniz cevap yazsaniiz mecburmu 30dakika kaynatilacak ben kaynayinca hemen cektim ocaktan
bu arada yaptim bile yani is isten gecti kafamda sarili suan hafif kasinti var umarim kötü degildir..:1rolleyes:
yarım saat kaynatmalısın çünkü turpun
:1rolleyes:falan suyunun iyice çıkması gerekiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…