- 7 Şubat 2008
- 8.388
- 7.460
- 40
-
- Konu Sahibi EstetikEditor
- #4.001
ben hem kıvırcık saçlıyım hem uzun istiyorum hem dökülmesin bana yardım edin
ben hem kıvırcık saçlıyım hem uzun istiyorum hem dökülmesin bana yardım edin
kırmızı turpta olur cnm merak etme bende çoğu kez kırmızı kullandım ama siyah daha etkili yerimseniben
ya canım arkadaşlarım.acaba bana tam olarak özetler misiniz.o kadar çok sf olmuş ki hepsini okuma imkanım yok. bana iksiri söyler misiniz.sonra onu ne kadar süre saklıyorum ne kadar kullanıyorum etkisi ne ( : , hepsi yazıyor ama okuma imkanım yok cidden şimdiden snsuz teşekkür
cok tsk ederim cnm...ama kirmizi turp ile biraz dahami gec uzuyor? NORMALDE 1haftada 1cm uzuyorya kirmizi ile ne kadar uzuyor acaba ?
BENIM ELIMDE SADECE KIRMIZI VAR. BU GÜN ALDIM VE BASLAMAK ISTIYORUM ::dance:
ben ölçmedim daha bilmiyorum bende ondan bundan duyduklarımı söylüyorum işte ben daha yeni siyah turba başladım pek bi fark göremedim yerimseniben sen kırmızıyı bitir sonra bide siyahla denersin :1hug:
kızlar her seferinde yenimi kaynatıyoruz?yoksa bi kere kaynattığımızı bi kaç kere yapabiliyomuyuz?
yarım saat kaynatmalısın çünkü turpunya benim soruyo biriniz cevap yazsaniiz mecburmu 30dakika kaynatilacak ben kaynayinca hemen cektim ocaktan
bu arada yaptim bile yani is isten gecti kafamda sarili suan hafif kasinti var umarim kötü degildir..:1rolleyes:
cok tsk ederim canim saol:1rolleyes:yarım saat kaynatmalısın çünkü turpun
:1rolleyes:falan suyunun iyice çıkması gerekiyor