Saç Uzatma Yöntemleri Saç uzatmak ve bakım için ''Turplu su''

ya bi sorum daha var ben bu turplu suya sacim kuru ikenmi yapicam yoksa islak oldugundami hemen cevaplarsaniz sevinirim cünki su an kaynatiyorum

Sence farkedermi? Sonucta turplu su ile islanicaksa ne diye islatiyosun, hani neden boyle bisey dusundun anlayamadimda =)))

Aaa benim bu kadar uzasa off yani =) 3-3,5 azmi ya.. neden birakiyosunki, mademki uzatiyo devam et.

Ben cok merak ediyorum ne kadar uzayacagini, 2 cm uzasa dahi sevinicem yani dusunun. Cunku benim sacim cok yavas uzuyo normalde =).. gerci sicaklarda haric, o zamanda farkedilir derecede cabuk uzuyo, hem saclarim hemde tirnaklarim.

Sence farkedermi? Sonucta turplu su ile islanicaksa ne diye islatiyosun, hani neden boyle bisey dusundun anlayamadimda =)))
bu forum sorulara acik oldugu icin sordum bilmedigim icin belki fark edebillirdii bu kadar bilmis olma yani hem sorum sana degildi isemiyorsan cevaplamasaydin.soruydu bu birtek afedersiniiz

bu forum sorulara acik oldugu icin sordum bilmedigim icin belki fark edebillirdii bu kadar bilmis olma yani hem sorum sana degildi isemiyorsan cevaplamasaydin.soruydu bu birtek afedersiniiz

Herseyi sorabilirsiniz, kimyasina kadar sorabilirsiniz, ama arada dusunerek sorun dedim yani. Yanlis biseymi soyledim. Turp suyu bakiniz su dedim, zaten sivi bi maddedir ve saci islatmanin hic bi manasi yoktur. Saca temas eder etmez islevini gosterir (kasindigini hissedersin). Ama mesela yumurta ilemi iyi yoksa sademi iyi diye sormus olsaniz alninizdan operdim, zira kendimde merak ediyorum. Tecrube eden kisiler yanitlar heralde =)

Olmadi kendim tecrube ederek ogrenirim zaten =)

ben cok sampuanlar kur lar kullaniyorum onlarin bazilara sivi mesela birtanesini sacim islak iken sürmeliyim oda su gibi bisey bende turp lu suyu da öyle kullanmam gerekmi diye sordum sorunun iyisi kötüsü olmaz ögrenmek istedigin sorulur soruyummu diye düsünmem gerekseydi bu forumda isim neydi o zaman benim lütfen yani sana herkesin sorusunu cevapla diyen olmadi arkadasim lütfen

Biz zaten iletisim kuramayiz, zorlamanin bi anlami yok. Ve bol turp sulu gunler diliyorum size =)))

turplu suyu ben 2hfta kdr 2gune bır yapabıldım yaa herkes cok memnun devam etmek ıstıyorm ama bırascık zahmetlı gelıyor,ama uzadıgını söyluyorlar ıse yarıyor yanı arkaadaslaarr

off aslında benim bu akşam yapmam lazımdı turplu suyu ama çok yorgunum ve kol gibi ödewim var onla uğraşıyorum mecbur aksattım:çok üzgünüm:

Birazdan yine yapicam, kizlar ne kadar surede ne kadar uzadigini bilmiyorum ama kakullerim bayagi uzadi, saclarim dalgali oldugundan tam olcemiyorumda :S.. Bi ay sonra gercekten gozle gorulur bi uzama olmussa anlicam cektigim fotografla, kaldiki kakullerim uzamissa diger saclarda uzamis demektir =)

Bi haftada bir cm ruya gibi ya, tebrik ediyorum arkadasi good job :lepi:

canm ya bısı sorcam
cok takıp edemedım kusura bakma herseyı okuyamadım beklkı sölemıssındr de gözden kacmıs olabılır
ne zaman basladın kullanmaya??? kacgunde1yaptın??
sdce turp yumurta mı yaptın..

pardon soru bana sorulmus sanmistim =))

bu arada arkadaslar gercekten haftada 1cm uzuyosa, sac tipiniz nedir cok merak ettim.. ?

Son düzenleme:
keryneıa sana sormustum canım

sen dıılmısın 1cm uzayan (
yanlısm ı anladım

a tamam o zaman =)

yok canim, benimkisi bi haftada degil iki haftada bu kadar uzadi.. zaten bi haftada bu kadar cok uzayabilicegini ben pek sanmiyorum. Kakullerimi kisa kestirmistim ama simdi kasima degiyo nerdeyse.. =)

:CüvCüv: ayy cok sefındım canm senın adına.bende baslıım barı darısı basıma hadı ınsallah :)

Tesekkurler canimm =)).. bu arada siyah turbu gelecek ay denicem, cok merak ettim soylenildigi gibi umarim daha iyi geliyodur tabi bulabilirsem. Simdiye kadar hic denk gelmedim belki pazarda satiliyodur =)

ya pazarda vardı bı ara ama mevsımı gectı felan dıyorlar (
bende sıyah turpla baslıcaktım tekrr,öle deyınce pazara da cıkmadım hıc..
bırsey sormak ıstıyorum bu turp yumurta karısımına ek olarak bısı kullndınmı??

Hayir.. sadece turp suyu ve yumurta koymustum.. nedense hicte kokmamisti. Sulu oldugundan dolayi sanirim, yikarkende cok sicak suyla degilde ilik suyla once bi durulansa eminim yumurta pismeden guzelce sactan akicaktir ve koku yapmicaktir.

:)))
cok saol ya.ama yumurta pısmıcektır e koptum ben cunku ılk yapısımda turplu su bıras sıcakmı yumurta resmen rafadan oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…