K
karamsar_tarz
Ziyaretçi
-
- Konu Sahibi EstetikEditor
- #3.981
A evet limon kurutabilir. Bu durumda bugun sadeca avakado ile yapicam =). Hem yuzume hemde sacima ugulamayi dusunuyorum, israf yok. Bu arada sanirim avakado kaynatilmadan sadece ezilerek uygulanmasi gerekiyor. Ben pure haline getirip sacima maske yapicam.. kalanida yuzume uygulucam.
Deneyimlerimi sizlerle paylasirim kaydirigubbakcemile5
Avokado acayip biseymis ya, saclarimda dolgunluk sagladigini soyleyebilirim ve yumusacik yapti (gerci ben sert olmasindan yanayim).
Ama olay yuzde, kizlar ne yapin edin bu formulu deneyin. Acayip bisey ya benim bi yanagimda gamze var diger yanagimda olmadigi icin guldugumde hafif bi cizgi olusuyodu tek tarafta, onu yok etti ya:lepi:. Gerci hic rahatsiz degildim ama, yuzum sanki gerilmis gibi ve parliyor. Birakin diger formulleri bi kere Avokado deneyin, eminim asla vazgecmeyeceksiniz.
:lepi: kaydirigubbakcemile5
Avokado acayip biseymis ya, saclarimda dolgunluk sagladigini soyleyebilirim ve yumusacik yapti (gerci ben sert olmasindan yanayim).
Ama olay yuzde, kizlar ne yapin edin bu formulu deneyin. Acayip bisey ya benim bi yanagimda gamze var diger yanagimda olmadigi icin guldugumde hafif bi cizgi olusuyodu tek tarafta, onu yok etti ya:lepi:. Gerci hic rahatsiz degildim ama, yuzum sanki gerilmis gibi ve parliyor. Birakin diger formulleri bi kere Avokado deneyin, eminim asla vazgecmeyeceksiniz.
:lepi: kaydirigubbakcemile5
Ya kızlar şu tecrübeli olanlardan yardıım istiyorum yapıpta sonuç alanlardan! Az önce yine turplu su kaynattıım 4 su bardağı suyla ama her seferinde süzdükten sonra kalan su yarım litreyi geçmiyo yarım litrelik su şişesine koyup öyle sürüyorum kafama böyle etkili olurmu yoksa daha fazlamı olması gerekir bana çok az geliyoda..:sm_confused:
ya bu sefer yarım litre bile çıkmadı bi bardak anca çıktıı oufff yaptığıma hiç değmedi yani senağlama senağlama senağlama :enbuyukkk:
yumurtadan iğreniyorum çok kötü kokuyo kırmızı turpta böyle iğrenmiyodum
ya bu sefer yarım litre bile çıkmadı bi bardak anca çıktıı oufff yaptığıma hiç değmedi yani senağlama senağlama senağlama :enbuyukkk:
yumurtadan iğreniyorum çok kötü kokuyo kırmızı turpta böyle iğrenmiyodum