K
karamsar_tarz
Ziyaretçi
-
- Konu Sahibi EstetikEditor
- #4.021
tamam canim simdilik baska sorum yok ama sana cok tsk ederim ben simdi gidip bu mucizeyi denicemkaramsar_tarz arkadasim sana kanim kaynadi bile yav :sm_cool:
canım havucuda enteleyıp turp ıle bırlıktemı kaynatıyorusun ?? Nasıl yaptıgını yazarsan cok sevıynırıımteşekkür ederim :$ 2 günde bir yapıyorum hiç aksatmadan . Suyuma sadece turp birazda havuç kuyorum yumurta da kullanmıyorum:)
canım havucuda enteleyıp turp ıle bırlıktemı kaynatıyorusun ?? Nasıl yaptıgını yazarsan cok sevıynırıım
süpersin cnm cok tsk ederim saolondan önce ben cevaplıyım kaydirigubbakcemile3
cnm 1 yada 2 orta boy turbu iyice yıka yenebilcek olduğundan emin ol yemiceksin ama hai iyice temizlendiğinden yani :1rolleyes: sonra rendele tabiki :) içinede bi adet havucu yıkayp rendele (bide ben bi tane limonun kabuğunuda rendeliyorum) sonra ketılda su ısıt tencereye koy rendelediklerinide tencerenin içine koy bi 15 20 dk kaynat ben öyle yapıyorum şahsen herkes yarım saat diyo ama :sm_confused: sonrada kaynattıklarını süz ve ılımaya bırak soğuduktan sonrada içine yumurta ekliyebilirsin, eklemeyedebilirsin sana kalmış bişi
bu kadar tatlım a.s.
herkese upuzun saçlar...
canım havucuda enteleyıp turp ıle bırlıktemı kaynatıyorusun ?? Nasıl yaptıgını yazarsan cok sevıynırıım
bayadır girmiordm kbakma. turbu ve birazda havucu birlikte rendeleyip suya atıp kaynatabilrsin istersen portakal veya limonda kat kokusunu azcık alıyor :)
peki seninki kırmızı turpmuydu siyahmı
yumrta koymazsan zararı olmaz cnm