Saç Uzatma Yöntemleri Saç uzatmak ve bakım için ''Turplu su''

A evet limon kurutabilir. Bu durumda bugun sadeca avakado ile yapicam =). Hem yuzume hemde sacima ugulamayi dusunuyorum, israf yok :p. Bu arada sanirim avakado kaynatilmadan sadece ezilerek uygulanmasi gerekiyor. Ben pure haline getirip sacima maske yapicam.. kalanida yuzume uygulucam.

Deneyimlerimi sizlerle paylasirim kaydirigubbakcemile5

ben olsam yerim ya ne gerek var saça yüze :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

içine attığım limonun suyu neredeyse yoktu :))) şanslıymışım ozaman ama hiç kurutmadı çok güzel yumuşadı zeytin yağlı sabunlada yıkadım o biraz yapış yapış yaptı ama kuruyunca düzeldi çok parlak oldu saçım

arkadaşlar ben size şu turplu suyu sorcam ben yaptım kıvamı koyu değil su gibi oluyo yumurta da katınca doğru mu yaptım acaba:)

evet arkadaşım, bööle kafandan suratına, boynuna, koynuna şıpır şıpır akıosa bil ki doğru yapmışsındır:roflol:

Avokadonun tadi ne kadar igrencmis be :bbo:, agizda hafif sut tadi biraksada tadi meyveden cok sebzeyi andiriyo.. yada yeterince olgunlasmamis bilemiyorum boyk bidaha agzima surmem. Avokado bundan sonra sac ve yuz maskem olucak

Suan kafamda ve ates gibi yapti kafami, yuzume surdum cok yagli gibi duruyo.. neyse sonuclari banyodan sonra anlatirim :1rolleyes:

Avokado acayip biseymis ya, saclarimda dolgunluk sagladigini soyleyebilirim ve yumusacik yapti (gerci ben sert olmasindan yanayim).

Ama olay yuzde, kizlar ne yapin edin bu formulu deneyin. Acayip bisey ya benim bi yanagimda gamze var diger yanagimda olmadigi icin guldugumde hafif bi cizgi olusuyodu tek tarafta, onu yok etti ya:lepi:. Gerci hic rahatsiz degildim ama, yuzum sanki gerilmis gibi ve parliyor. Birakin diger formulleri bi kere Avokado deneyin, eminim asla vazgecmeyeceksiniz.
:lepi: kaydirigubbakcemile5

Avokado acayip biseymis ya, saclarimda dolgunluk sagladigini soyleyebilirim ve yumusacik yapti (gerci ben sert olmasindan yanayim).

Ama olay yuzde, kizlar ne yapin edin bu formulu deneyin. Acayip bisey ya benim bi yanagimda gamze var diger yanagimda olmadigi icin guldugumde hafif bi cizgi olusuyodu tek tarafta, onu yok etti ya:lepi:. Gerci hic rahatsiz degildim ama, yuzum sanki gerilmis gibi ve parliyor. Birakin diger formulleri bi kere Avokado deneyin, eminim asla vazgecmeyeceksiniz.

pardon canm yuze nasıl uyguluoruz bunu ıcıne baska bısı koyuomuyuz?

kahkül kestim ama beğenmedim inş. azdaha hızlı uzarda kamufile ederim sinir oldum ya:çok üzgünüm:

Arkadaşım ayrıntılı bi şekilde saçına ve yüzüne nasıl uyguladığını yazabilirmisin acaba.. ??a.s.

Ya kızlar şu tecrübeli olanlardan yardıım istiyorum yapıpta sonuç alanlardan! Az önce yine turplu su kaynattıım 4 su bardağı suyla ama her seferinde süzdükten sonra kalan su yarım litreyi geçmiyo yarım litrelik su şişesine koyup öyle sürüyorum kafama böyle etkili olurmu yoksa daha fazlamı olması gerekir bana çok az geliyoda..:sm_confused:

Arkadaslar ben avokadoyu sacima ve yuzume uygularken baska hicbisey katmadim.

Avokado zaten o kadar yumusak bi meyveki, kolaylikla bi catal yardimiyla pure haline getirebilirsiniz. Ben yaklasik yarim avokado puresi uyguladim. Kaynatmaya yada iste herhangi bi uygulama yapmaya gerek yok.. taze taze sacimiza suruyoruz ve strechliyoruz. Eger basiniza havlu kullanirsaniz usume sorunuda ortadan kalkar.

Ayni yontemi yuzede suruyoruz, yuz alabildigince cok kalin surmeye gerek yok. Ve ben yaklasik bi saat kafamda ve yuzumde uyguladim.

Bu arada yuzu daha cok gerginlestirmek istiyosaniz yumurtanin akinida ilave ederek cildinize surebilirsiniz. Bunu bugun denemeyi dusunuyorum -cunku hala bi yarim avokadam var- Iki tane almistim digerinide haftaya yapmayi dusunuyorum.

Herkese kolay gelsin ve eminim benim cildimden daha hassas bi cilt daha yoktur, ama hic bi sekilde yanetki etmedi.

Bu yaz herzaman oldugundan daha guzel olucaz :lepi:

Ya kızlar şu tecrübeli olanlardan yardıım istiyorum yapıpta sonuç alanlardan! Az önce yine turplu su kaynattıım 4 su bardağı suyla ama her seferinde süzdükten sonra kalan su yarım litreyi geçmiyo yarım litrelik su şişesine koyup öyle sürüyorum kafama böyle etkili olurmu yoksa daha fazlamı olması gerekir bana çok az geliyoda..:sm_confused:

Ben o kadar bile surmuyorum. Zaten asil amac sacin alabildigince surmek, cok surmus olsan dahi akip gidicektir. Sacta kalan onemli -cunku onunla bi saat bekliyoruz-.

Ben sadece bir bardak kadar uyguluyorum ve tum kafami sariyor tabi sacimin kisa olmasi avantajida var. Tum saciniz turplu su ile islanicak kadar kullanirsaniz bence daha mantikli olur, geri kalan zaten akip gidiyor oyle degilmi

ben turplu suyu geniş bi kaba koyuorm.onun ustune egiliyorum.bardakla aldıgm turplu suyu kafamdan asagı dokup yediriyorum,kalanla r saçmda kalıo akanlar da tekrar kaba dokuluo yanı çöpe gtmio:KK70:

ya bu sefer yarım litre bile çıkmadı bi bardak anca çıktıı oufff yaptığıma hiç değmedi yani senağlama senağlama senağlama :enbuyukkk:

yumurtadan iğreniyorum çok kötü kokuyo kırmızı turpta böyle iğrenmiyodum :kızgın:

ya bu sefer yarım litre bile çıkmadı bi bardak anca çıktıı oufff yaptığıma hiç değmedi yani senağlama senağlama senağlama :enbuyukkk:

yumurtadan iğreniyorum çok kötü kokuyo kırmızı turpta böyle iğrenmiyodum :kızgın:

Ya sen direk pisiriyosun galiba kaynar turplu suya koyarak, ilik hale gelince pismiyor ve kokuda yapmiyor. Bende kokmadi ki igrenirim ben yumurtanin kokusundan normalde

X