- 6 Şubat 2008
- 822
- 2
-
- Konu Sahibi EstetikEditor
- #3.961
kasıntı bence sacı derıden cıkarken derıye yansıttıgı acı..cunku bende de vardı bıraz kasıntı bugun kasırken farkettım kı sac dıplerımden kısa kısa saclar vaaarr :))))
Bu uygulamayı denemek istiyorum ama şampuan bi zarar eder mi acaba etkisine? Duruladıktan sonra sabun mu kullansam acaba?
cnm istediğini sorablrsn niye kızıyım sen böyle söyleynce kızıyorum asıl=) göz çevresine hiç bişi sürmemelisin cnm hele kahve filan katiyen anneme söyledimde çığlk attı düşün yani ama yaşın kaç bilmiyorum sadece 20 yaşın üstndeydsn göz çevresi kremi kullanmalymşssn cnm=))
ben elidor kullanıyorum ama genede azda olsa uzadığının farkındayım dipten saçlar görünmeye başladı üstelik daha 3 kere falan uyguladım ve saçlarım aşırı inatçıdır çok zor uzardı
haklı olabilirsin ama bu şampuan bitmeden asla yenisini alamam bitene kadar idare edicem artık defne garlıyı sordum 10 milyon muş. bitince ondan alıcamarkadaşım bişey paylaşmak istiyorum, yanlış anlama hiç bir markayı karalamak değil amacım ama elidor hakkında pek iyi şeyler duymadım ve uyarmazsam eğer vicdanım rahat etmicek.
http://www.kadinlarkulubu.com/sampuan-sac-kremleri/205476-elidor-kulananlardikkat.html bu linke bi göz atarsan sevinirim.
elidor da pantene, blendax gibi geniş bi piyasa yapmış şampuanlardan biri, fakat bu şampuanların ortak özelliği saçı yumuşacık yapmasına rağmen içerdikleri silikon nedeniyle saç derisini ve tellerini kaplayarak uzun süreli kullanımda kepek, aşırı yağlanma, dökülme gibi problemlere sebebiyet vermeleridir. ne kadar güzel durulasak da saçlarımızda mutlaka şampuan kalır bunları kullanınca. çünkü temel mantık silikonun saç telini sararak yumuşak tutmasıdır. fakat böyle olunca silikonla kaplanan saç ve saç derisi hava alamaz, gözenekler tıkanır, kepek başlar, saçlar dökülür vs. vs... kökleri tıkanan saçın uzaması da zorlaşır doğal olarak. bu yüzden sana tavsiyem doğal bi şampuan alıp onunla yıkamandır. eğer başka bi engel yoksa emin ol saçın daha hızlı uzayacaktır. bu linke de bi göz at istersen, olumlu-olumsu eleştirileri görerek karar verebilirsin.
http://www.kadinlarkulubu.com/sampuan-sac-kremleri/268138-defne-garli-sampuan-hakkinda.html
a.s.
son karışımımda hepsi var
avakado+turp+havuç+limon+pirinç hepsini karıştırdım :) ama saçlarım uzuyo süper :))))
son karışımımda hepsi var
avakado+turp+havuç+limon+pirinç hepsini karıştırdım :) ama saçlarım uzuyo süper :))))
ya ztn hepımız bu sac sevdası ugruna kımyasal herseyı bı kenara attık canm,sampuan da dogal sampun kullanıoruz( en azından ben öle)
defne garlı sampuan kullanıorum fıde fıyto nun ısırganlı olanı var ama defneyı duyunca ısırganlıyı bıraktım. o yuzden sampuanın bı zaararı olmaz dogal sampuanın ama kımyasa sampo ne yapar bılemem..
cnm sabun, eğer alışkın değilsen, saçını yumak yumak yapar, ne tarayabilirsin ne de yatıştırabilirsin. o zaman turplu suyun saçı nasıl parlatıp yumuşattığını da anlayamazsın. sen de bitkisel ve özellikle silikonsuz bi şampuan edin, onu kullan. bu yaşa kadar şampuan kullandıysan artık sabuna geçmek imkansız:1no2:
ya ısırganı unutmadımda bulamadım yarın pazardan alcam yoksa onuda karıştırcaktım
tencerenin dibine az pirinç attım üzerine avakado doğradım sonra limonu rendeledim kabuğunu suyunu toptan attım içine sonra turp rendeledim sonrada havuç ve su hepsini birlikte kaynattım
süzdüm suyunu uyguladım
yarın ısırganı ayrı kaynatıp içine dökcem saçlarım felaket yumuşadı inanamıyorum hala naylon gibiydi eskiden :))))
canim limonn suyunun kurutucu etkisi vardir, yagdan arindirir ama sac telini de kurutabilir. kabugu yeterli bana kalirsa, suyunu koynazsan daha yumusak sonuclar alabilirsin. bi de isirganin da hafiften bi kurutucu ozelligi var. eger oyle biseyle karsilasirsan sadece diplerine surebilirsin.