Saç Uzatma Yöntemleri Saç uzatmak ve bakım için ''Turplu su''

tamam canim simdilik baska sorum yok ama sana cok tsk ederim ben simdi gidip bu mucizeyi denicem :KK70: karamsar_tarz arkadasim sana kanim kaynadi bile yav :sm_cool:

aa cnm bnmde sana sen böyle sıcakkanlı olunca kimin sana kanı kaynamaz :1hug:

bide kızlar bidaha asla yumurta sürmücem dün sürdüm 4 saat beklettim yıkadım bugün bile geçmedi yumurta kokusu saçımdan, yada bnmki psikolojik çünkü saçıma sürdüğüm yerde yani banyoda bile yumurta kokusu duyuyorum :a015:

Turplu suyumu sacima surdum avokadomu yuzume =)).. ayretten parama kiyim en iyisinden sampuanda aldim. Marlies Moller, essemtial serisi volume :lepi:

Valla kizlar turplu su avokadodan daha iyi gibi, nedeni ise kasindirmasi. Hani sacimi uzatmasa bile bilincim uzamaya sartlandirdigindan garanti uzayacak :p Yani oyle umuyorum.. saka bi yana, gercekten surer surmez kafada bi kasinma yapiyo =)

Son düzenleme:
canım havucuda enteleyıp turp ıle bırlıktemı kaynatıyorusun ?? Nasıl yaptıgını yazarsan cok sevıynırıım

ondan önce ben cevaplıyım kaydirigubbakcemile3

cnm 1 yada 2 orta boy turbu iyice yıka yenebilcek olduğundan emin ol yemiceksin ama hai iyice temizlendiğinden yani :1rolleyes: sonra rendele tabiki :) içinede bi adet havucu yıkayp rendele (bide ben bi tane limonun kabuğunuda rendeliyorum) sonra ketılda su ısıt tencereye koy rendelediklerinide tencerenin içine koy bi 15 20 dk kaynat ben öyle yapıyorum şahsen herkes yarım saat diyo ama :sm_confused: sonrada kaynattıklarını süz ve ılımaya bırak soğuduktan sonrada içine yumurta ekliyebilirsin, eklemeyedebilirsin sana kalmış bişi

bu kadar tatlım a.s.
herkese upuzun saçlar...

ondan önce ben cevaplıyım kaydirigubbakcemile3

cnm 1 yada 2 orta boy turbu iyice yıka yenebilcek olduğundan emin ol yemiceksin ama hai iyice temizlendiğinden yani :1rolleyes: sonra rendele tabiki :) içinede bi adet havucu yıkayp rendele (bide ben bi tane limonun kabuğunuda rendeliyorum) sonra ketılda su ısıt tencereye koy rendelediklerinide tencerenin içine koy bi 15 20 dk kaynat ben öyle yapıyorum şahsen herkes yarım saat diyo ama :sm_confused: sonrada kaynattıklarını süz ve ılımaya bırak soğuduktan sonrada içine yumurta ekliyebilirsin, eklemeyedebilirsin sana kalmış bişi

bu kadar tatlım a.s.
herkese upuzun saçlar...
süpersin cnm cok tsk ederim saol

herkese merbaha, ben 4-5 defa yapmıştım turplu suyu ve faydasını gördüm ama havalar soğuyunca sinüzitim nedeniyle ara vermiştim. o sırada 1 kez diğer başlıktan öğrendiğim muskat, zeytinyağı ve karanfil maskesini denedim ama neredeyse 1 haftada yağlanan saçlarım 2 günde bir yağlanmaya ve dökülmeye başladı, şimdi tekrardan turplu su yapmaya başlayacağım

canım havucuda enteleyıp turp ıle bırlıktemı kaynatıyorusun ?? Nasıl yaptıgını yazarsan cok sevıynırıım

bayadır girmiordm kbakma. turbu ve birazda havucu birlikte rendeleyip suya atıp kaynatabilrsin istersen portakal veya limonda kat kokusunu azcık alıyor :)

kızlar 2 ay sonra turp mevsimi başlıyomuş, bu bizim aldıklarımız geçen senedenmiş bende şaşırdım banada annem söyledi :1shok: neyse artık 2 aya kalmaz taptazecik turplarla devam ederiz yazın çok heycanlıyım yaza ne kaldı şurda :1rolleyes:

kızlar yine soğumaya bıraktığım turbum ve ben burdayız. Bugün tam 1 ay oldu sanırım bu akşamki 12. yapışım artık ben bile saymıyorum, ben süpriz olsun diye pek ölçmedim! ama kaküllerimden anlıyorumki en fazla 3- 3,5 cm uzadı :çok üzgünüm: artık hiç hevesli değilim üşeniyorum, zaten bu siyah olanı çok pis kokuyo bütün ev koktu :tomato: bundan sonra yumurtada koymıcam bakalım nolcak çünkü çok pis kokuyo benim midem almıyo hem bu sefer az su çıkmasın diye 5 su bardağından kaynattım kekik koymayıda unuttum senağlama senağlama senağlama yumurta koymıcağım için az sonra sürüp sabaha kadar öyle durmayı düşünüyorum bi zararı olmaz inşallah..

gelişmeleri yazarım :ecrin_bebek: herkes yazsa çok mutlu olucam ama pek kimse uğrayamıyo galiba :enbuyukkk: a.s.

kız 1 kere yaptm turpu,bide 2 gun snra yılan badem zeytn yagı yapmstm.ve sacımı 6 gun oldu boyayalı.yarım santim uzadı diplerm çktı :KK70:

ya bi sorum daha var ben bu turplu suya sacim kuru ikenmi yapicam yoksa islak oldugundami hemen cevaplarsaniz sevinirim cünki su an kaynatiyorum

X