- Konu Sahibi EstetikEditor
-
Arkadaşlar aranıza bugün katıldım.Turplu suyla ilgili paylaşım alanı vardı.Takip ediyorum.Sanırım o konu kapanmış.
Şimdi size tecrübelerimi anlatayım turplu suyu iki kere yaptım ve gercekten saclarımda uzama olduğunu gözlemledim üstelik saclarım röfleli ve bu su saclarımı bile yumusattı hihoyyyt herkesin denemesini tavsiye ediyorum uzun saclarla kalın :teytey:
arkadaşlar yumurta sarısı kullanılmadan da aynı etkiyi sağlarmı acaba..?
bu karışımı tekrr yazarmısınız arkadaşlar.benimde saçlarım röfleli ve çok yıprandı.içinde zararlı hiç birşey yok sonuçta denenebilir ve bende denemek istiyorum.şimdiden tşk ederim.
arkadaslar bende sarimsak denemistim u siteden tavsiye etmislerdi amaaaa hic faydasini gormedim sac dokulmesine ama kac ay gesti aradan hala sacimi yikayinca igrenc kokusu gitmedi igrenc kokuyor 2 felan denedim hic bir faydasini gormedim bir care sac dokulmesine arkadaslar
çamterebentinin saç dökülmesini durdurdugunu duymuştum canım onu bi araştır istersen ..?
ilk defa duydum o ne nerlerde satilir burlarda bulunurmu acaba
bişey sormak istiyorum bu turp hangisi.dışı beyaz olan var siyah olan var kırmızı olan var acaba hangisini kullanmalıyız
canım siyah olan en etkilisiymiş ben kırmızı kullanıyodum hatırlarsan en sonda beyaz olan etkiliymiş ama hepsinin içi beyaz sadece dış rengine göre kara turp kırmızı turp diye ayrılıyo yani içi beyaz diye beyaz turp sanıp almamazlık etmeyin tamam mı canım..:1hug:
valla kusura bakma anlamadım,kırmızı kullanıyormuşşun,en etkili siyah olan demişsin yazının sonunda da en sonda beyaz olan etkiliymiş demişsin valla anlamadım:uhm::uhm:
evet kızlar ben rapunZeLim =)) önce neden siteden üyeliğimin ve msjlarımın silindigini söyleyeyim bunu bizzat ben rica ettim derslerim falan cok yogun artık cok fazla giriyorum bu siteye derslerimi asıyorum boyuna :)) ayrıca kimseyi kırmak ya da kırılmakta bana göre değildi.hepiniz için tarifi vericem deneyen tüm arkadaşların yorumlarını burdan devam ettirmesi güzel olur ben artık günde bir kere girip teşekkürlerimi edip gider, sorularınız varsa girdigim zamanlarda yanıtlarım elimden geldiğince inşallah sonuctan memnun kalırsınız canlarım..a.s
Sevgiler..a.s.
bende iki kez yaptım birer gün arayla ve yarım santimi geçkin uzamış saçlarım şok oldum rapunzelcim(ben seni böyle hatırlıycam)sana çook çook teşekkürler canım derslerinde sınavlarında başarılar dua ediyorum sana hep:))en kısa zamanda dön daha fazla vakit geçirelim öptüm....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?