Saç Uzatma Yöntemleri Saç uzatmak ve bakım için ''Turplu su''

arkadaşlar turplu su bende alerji yaptı yüzüm kabardı. doktor ise alerji olduğumu söyledi yıkarken falan kesinlikle yüzünüze değdirmeyin

Bu sefer tam foto koydum altta tarihlerde var . normalde saçlarım ayda 1 cm uzardı ama bu ay iyi uzamış sanki :$

ınanamıoyrum bu resımlerı gorunce gercekten soka ugradım :1shok: bende devam edıyorum turplu suya..ama sadece turp suyu yumurta kullanmıyorum darısı basımaaaa :sm_cool:

canm denedınmı bunu ?
yumurta cook ıgrencı kokuo yıkadıktan sonra bıle
kendım kokusundan duramıorum

guzel son uclar derken??
uzadı mı yanı?

e o kdr karısım yaparsan öle olur tabı tek yönde ılerlıcen

Bu sefer tam foto koydum altta tarihlerde var . normalde saçlarım ayda 1 cm uzardı ama bu ay iyi uzamış sanki :$

Ne güzel saçlarımız uzuyor iyi gelişmeler var ama ben turplu suya devam edemedim bana yaramadı ben kendi uyguladığım karışım var onu uyguluyorum..
Yanlız sanırım üstteki foto aşağıdan çekilmiş kafanı öne eğmişsin, alttaki fotoda üstten çekilmiş başının üstü görünebiliyor, banamı öyle geldi acaba :sm_confused: Tepedeki topladığın ufak kuyruk üstteki resimde baya bi yukarda kalmış görünmüyor ama tabi mutlaka uzamıştır yerimseniben Aşağıda resmi çevirince biraz daha iyi görünüyor..

mrv_ 'cim saçların baya bi uzamış görünüyor
omuzlarının baya altına inmiş
bende bugün yapıcam
uzun süredir yapamadım turplu suyumu
ama ben havuçla ikisini kaynatıyorum şimdi
sonucu yazarım sositososito

bende katılıyorum aşağ eğmişsin mrv ama yinede uzamış zaten uzar bir ayda değişime uğrar saç keşke böl çekmeseydin.birbiryile aynı durduğun fotolar varsa paylaşırmısn cnm bu foto olmamış pek:enbuyukkk:

eğmiş eğmemiş kafasını napıcaksınız orasını önemli olan o diil diplere bakın siz asıl boya war çünkü saçında kendi saçına bakarak nekdara uzadığını anlaşılıo 3.4 parmak kadar uzamış ne güzel işte

bu formulü yazın denemiştik annemle. annemin saçları çok yıpranmıştı, bukleleri çok güzeldir normalde ama eser kalmamıştı o buklelerden, çok sertti. turplu suyu yaptık ve inanamadıkk o nasıl bir yumuşaklıkkhihoyyyt annemin saçı bukle bukle oldu, benim saçlarım da fön çekilmiş gibiydi resmen. harika birşey herkese tavsiye ederima.s ben şu an entele kullanıyorum, o da çok uzattı ama o çok uğraştırıyo,çok dikkat istiyo,yapamıyorum. hazırladığımı bitirince turplu suyu kullanmaya başlıcam.

ya cnm bu turplu suyu kuru saçamı uyguluyoruz yoksa önce saçımızı ıslatıp sonramı sürüyoruz.. bide içine birazda havuç rendesi zencefil badem vs. yağlardan da koysak yan etkisi olurmu mirmirmirmir yapıcam ama ablam yumurta kokar diyo malum öğrenciyiz okula kokarak gitmek istemem :1rolleyes:
şimdiden teşekkürler..

1.ıslatmaya gerek yok zaten şapur şupur ıslatıyo turplu su.
2.havuç ve badem yağı ok. hatta bal ve az zeytin yağı da güzel olur ama zencefili karıştırma, serleştiriyo saçı.
3 öyle dışardan anlaşılcak gibi yumurta kokmuyo,ama ilk önce soğuğa yakın bi suyla turplu suyu akıtıp sonra ılık suyla şampualama işlemini yaparsan hiiç kokmaz.
kolay gelsiin :sm_cool:

canım kuru saçımı ıslattım ben turplu suyla, 1 buçuk saat falan bekledim. yağlar konusunda hiç bilgim yok açıkçası, ben yağ koymamıştım. yumurtanın da koktuğunu sanmıyorum o kadar. bence entele karışımı dünyanın en iğrenç kokan şeyi kaydirigubbakcemile3 ama onu bile yıkayınca bir şey kalmıyor

çok baskın bi yumurta kokusu yok ki:1rolleyes:

eğer kokudan rahatsız olursanız turpu pişirirken içine bi avuç papatya atın kokusunu bayağ azaltıo, saçına uygularken de içine menekşe lavanta yağları da koyabilrsin kokusu aksine daha güsel oluo,banyo yaparken kokuyu rahatça hissedebilirsina.s

ben kokuya böle bi çare buldum.bide bal mutlaka koy oda kokusunu alıoo saçada çok faydalı:sm_cool:

Son düzenleme:
bende yaptım bugün 4 saat beklettim şimdi daha parlak duruyo ve dalgaları daha belirgin oldu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…