Saç Uzatma Yöntemleri Saç uzatmak ve bakım için ''Turplu su''

kesınlıkle kremın etkısı bence cunku aynı sey bendede oluo laelaelaelaelae

NAPIO BU SAMPUAN ARKADASLAR???????????????**:uhm:

kızlar evde kırmıız turp varmış ve burda sebze pazarınada 5 gün var kırmıız turpda işe yararmı yapıcam şimdi içine küçük boy havuçla limon kabuğu koymayıda düşünüyorum.. kabuğunu syucaz dimi öyle rendelicez yoksa soymadanmı CADIARZU bide annem suyu çıkar onun dio kırmıız turpya suyu kırmızı çıkcak napcam bilmiyorum acil cvp yazarsanız çok sevinirim :Saruboceq:

karamsar tarz ben 2 bucuk aydr yapıyrum turp suyunu ve genelde kırmızı turp kullandım saclarım beş parmak uzadı tam 2 ayda ve dökulmeyıde ınanılmaz azalttı.ayrıca kabuklaryla rendelıyosun öyle pişiriceksin suda.suyuda öyle kırmızı fılan kalmıyo meark etme...cok faydasını göruceksın cnm emın ol..kaydirigubbakcemile5

mrb arkadaşlar yaklaşık 1 buçuk yıldan belli saçımı hiç boyatmadan uzatıyordumm zaten hamileyim de ama doğumum çok yakın olduğu için değişiklik istedim doğumdan sonra güzel olim diye dün gittim saçıma röfle yaptırdım ama aptal kuaför saçımı dipden yaktı :1no2: dünden belli sinir küpüyüm şimdi turp suyuna başladım tek tesellim bu umarım iyi gelir yoksa sadece kazıtırsam kurtulacamm ya bütün emeklerim boşa gitti :çok üzgünüm:çok seviyiyordum saçlarımı ben ya çok pişmanımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

geçmiş olsun sahra_001 inş düzelir
bu arada ben turpun kabuklarını soydum ve havucun kabuklarınıda soydum rendeledim hemde ince rendede( içinede biraz limon kabuğu rendeledim şimdi soğumaya bıraktım az sonra sürücem off keşke kabuklarını soymasaydım :çok üzgünüm:
yumurtasız işe yaramazmı peki???

mutlaka olur bu seferlikten bişey olmaz.bidahaki sefere dogru bir şekilde yaparsın asma yüzünü :teselli: . benimde suanda kafamda turplu su 2.kez yapısım yaklaşık 3saatir kafamda.evdeki misafirin gözüne bakıyom gitsinde yıkayacam :roflol:

yumurta sacı besliyor besledigi içinde uzamasına yardımcı oluyoryerimsenibenbence koy derim.sivilce işine gelincede gün asırı yaparsan olur birden yüklenmemek lazım saca.haftada 2kez yeterli ben öle yapıyom bi sorun olmadı

Son düzenleme:
bu 2. oluyo ama daha önceden yaglarla bakım yapıyodum ilk yapısımda sanki uzadı biraz yada ben öle hissetim.turplu su yapma masefesini uzat 2günde bir cok olur sıkyapma okadar

Son düzenleme:
Daha önce yazildimi bilmem , turp un saclarimiza verdigi fayda icindeki kükürt ten meydana geliyor arastirmalarima göre.
Turp ta kükürt yüksekmis ve kükürt sac tirnak ve cilt icin gerekliymis. Vücutta kükürt eksikliginde belirtilerden biride saclarin mat görünmesiymis. Turpla kükürt ihtiyacini fazlasi ile sagladigimiz icinde saclar cabuk uzuyor CADIARZU
Arti sarmisakta da kükürt yüksekmis ve oda sac icin cok faydali tabi kokusu olmasa.

Son düzenleme:
Kükürtlü sabun ve sampuanlarda varmis kepek ve sac dökülmelerine karsi.
Demekki turplu su ile dogru yoldayiz hihoyyyt
Benimde dördüncü seansim saclar pamuk gibi oluyor harika. Ben cok hazirlayip kavanoz icinde buzdolabinda sakliyorum.

Saçlarında uzama etkisi gösterdi mi peki Şeniz

kizlaaaaarr benim bugün 4.yapisimdi ama saclarim epey döküldü bu normal mii?ben dökülmeyi durdurur diye biliyordum niye böyle oldu?benneyaptımki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…