Saç Uzatma Yöntemleri Saç uzatmak ve bakım için ''Turplu su''

ben turplu suya 24 şubatta başladım 2 günde 1 yaptım yani 1 gün durup 2ci gün yaptım devamlı uzadıgını hissetmeye başladım 1 2 santim uzama oldu mutlaka yapın kızlar gerçekten mucize gibi işe yarıyor cucuxxx canım sıgır iligi olması lazımmıs bir arkadaş tanıdıgına sordurdu adam hemen saç içinmi demiş yani biliniyor demekki saç için faydalı oldugu zor bulunuyomus ama ben araştırıyorum bakalım inşlh bulurum

selam kizlaaaarr. a.s.hic böyle forumlara yorum filan yazmazdim amaa sirf bu turp suyu yüzünden az önce üye oldumm vallaa.turplu suyu ikinci deneyisim suan kafam sarili:=)
ilk yaptigimda herkesin dedigi gibi saclarim yumusacik oldu.gercekten sasirdim.normalde hergün sac spreyi kullanirim elektrigini alsin diye.buna hic gerek kalmadi resmen.:teytey:
uzatip uzatmiyacaginida görecez artik.
de cok uzun sürüyo rendeleyip kaynatmasi,masajdi,iki saat bekleydi of off.her iki günde bir bidee:sm_confused: ama napalim herseyin bi bedeli var dimiii:smiley-cool:

kızlar ben turplu suyuma bir tane havuçta rendeliyordum ve en son yaptığımda unuttum rendelemeyi neyse suyu sürdüm yıkadım ama saçlarımın daha sert olduğunu farkettim acaba havuçtan mı yoksa arada böyle daha sert sonuç aldığını hissedenler oluyormu benneyaptımki

kızlar ben turplu suyuma bir tane havuçta rendeliyordum ve en son yaptığımda unuttum rendelemeyi neyse suyu sürdüm yıkadım ama saçlarımın daha sert olduğunu farkettim acaba havuçtan mı yoksa arada böyle daha sert sonuç aldığını hissedenler oluyormu benneyaptımki

güzelim ben de madurlardanım

1. yapışta turp yumurta sarısı zeytin yağı
2.yapışta turp zeytin yağı hint yağı
3. de muskat karanfil zeytinyağı hint yağı

sonuçç semsert saç ve saç diplerimde sivilce oldu şimdi de elseve şampuan aldım hiç bişi denemicem saçlarım sağlığına kavuşsun yeter uzamasada olur başta ii gibiydi memnundu ama sivilceler olunca saç köklerimde yaralar oldu ve şimdi düzeldi allahtan turbu sade denicem ama biraz zamn geçsin benneyaptımki

güzelim ben de madurlardanım

1. yapışta turp yumurta sarısı zeytin yağı
2.yapışta turp zeytin yağı hint yağı
3. de muskat karanfil zeytinyağı hint yağı

sonuçç semsert saç ve saç diplerimde sivilce oldu şimdi de elseve şampuan aldım hiç bişi denemicem saçlarım sağlığına kavuşsun yeter uzamasada olur başta ii gibiydi memnundu ama sivilceler olunca saç köklerimde yaralar oldu ve şimdi düzeldi allahtan turbu sade denicem ama biraz zamn geçsin benneyaptımki

canım benimde saç diplerimde sivilceler oluştu ben hiç üstüne kondurmuyodum ama senin yazın dikkatimi çekti CADIARZU bn sadece turp suyu ile yumurta sarısı yapıyorum yinede sivilceler oluştu benneyaptımki

hadi yaa bende sivilce olmadı ama kuru oldu saçlarım havuçtan mı falan dedim ama şimdide içime kurt düştüü CADIARZU

bence cok sık yaptıgınız için olabilir 2 günde bir cok az bi aralık. Gün aralıgını biraz daha uzatın derim benCADIARZU

yaa ben kafamdaki sivilceleri çok önemsemiyodum ama edaykinden sonra kafama takmaya başladım turp suyuna güvenip saçımı kısa kestirmiştim ooofff napcan nasıl davrancam bilemedim senağlama

arkadaşlar ben birkaç sayfa önce yazmıştım hatta lady063 sormuştu hatırladığım kadarıyla, üst üste sık sık bakım yaparasanız başınızda sivilce çıkar, (nerden mi biliyorum, çünkü bende de olmuştu) biraz ara verirseniz geçer korkmayın yani, tamamen bakımları bırakmanıza gerek yok. Sadece sivilcelerin geçmesini bekleyin. Belki muskattan olmuştur zeytin yağı uzun süre saçta kalıyor ya ondandır. Saçlarınız yağlıysa yağ karışımlarının saçta bekleme süresini kısaltın.

arkadaşlar ben birkaç sayfa önce yazmıştım hatta lady063 sormuştu hatırladığım kadarıyla, üst üste sık sık bakım yaparasanız başınızda sivilce çıkar, (nerden mi biliyorum, çünkü bende de olmuştu) biraz ara verirseniz geçer korkmayın yani, tamamen bakımları bırakmanıza gerek yok. Sadece sivilcelerin geçmesini bekleyin. Belki muskattan olmuştur zeytin yağı uzun süre saçta kalıyor ya ondandır. Saçlarınız yağlıysa yağ karışımlarının saçta bekleme süresini kısaltın.

canım ya gerçekten içimi rahatlattın bende karışımı bırakmak istemiyodum korka korka yapıcaktım bikaç gün ara veriyim ozaman sonra tekrar başlayım çok tşkkrlr kaydirigubbakcemile5

birde böyle bakımları çok uzun süre denememenizi tavsiye edrim arkadaşlar, öyle aylarca bakım yapmayın saçlarınıza, bir - iki ay yapın iyileşme olunca bırakın. Saçınız dıştan beslenmeye alışmasın...

rica ederim ayşecikk..denersen sonuçları paylaşırmısın...yerimseniben

Son düzenleme:
Ben haftada bir yapmayı planlıyorum 2 günde 1 çok az bir aralık sanki..

3 - 4 güne birde olabilir. Aslında daha önceden 2 günde bir deneyen çok kişi var ben saç derisi kaldırmayanlar için aralık verin dedim, yani eğer sende öyle problemler olmuyorsa iki güne bir de yapabilirsin , yanlış yönlendirmiş olmak istemem a.s.

arkadaşlar dedikleriniz çok doğru saçı yormamak gerekiyo ama turp suyundan sonra saçım okadar yumuşadıki saçımı ellediğim zaman hiç hissetmiyorum bu sonuçları görüncede her gün yapasım geliyo oofff offffisfisfis

3 - 4 güne birde olabilir. Aslında daha önceden 2 günde bir deneyen çok kişi var ben saç derisi kaldırmayanlar için aralık verin dedim, yani eğer sende öyle problemler olmuyorsa iki güne bir de yapabilirsin , yanlış yönlendirmiş olmak istemem a.s.

Anladım canım ama benim saçlarım boyadan çok yıprandı röfleden falan.Birde saçımı hergün yıkıyordum iyice kurudu..Şimdi artık 3 günde 1 yıkamayı planlıyorum yaza kadar en azından

rica ederim ayşecikk..denersen sonuçları paylaşırmısın...yerimseniben

elbette canım benim...bir kaç güne kadar ben de deneyeceğim...fakat benim denemem şöyle olacak:turpu rendeleyip yarım saat kaynatacağım ve suyunu süzerek saçlarımı iyice bu suyla ıslatacağım...yumurtayı sonraki haftalar ilave edeceğim....bu bakımı haftada 1 defa yapmayı düşünüyorum...bana göre haftada 1 defa bakım yapmak,saçları hem besler hem de istenen şeyi elde etmeyi sağlar.....

X